طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
حسین شاکری شما اگر پایت ضعیفه از دهم شروع کن هرکتابی که دوسش داریو بخون فقط شروع کن میوفتی رو غلطک ایشالا که آلا هم به زودی فرمو قرار میده و با بچهای دیگه چندروز دیگه شروع میکنیم
Mamari 82 ممنون،خداکمکمون کنه🥰
تا به ارزومون برسیم
-
Mamari 82 ممنون،خداکمکمون کنه🥰
تا به ارزومون برسیم
-
دوستان نگران نباشین ،هر هشت ساعتی یه بار فکر کنید آلا طرح پرچم رو داره ماهم راه ابرشم رو خریدیم ،اینجوری یه کم انگیزه میگیریم
-
سلام خدمت برادران از لطایف و تعریفات شما ممنونم و وبنده واقعا کوچکتر از آن هستم که از شما تقدیر کنم... امیدوارم که به هدف همه ما که آپلود شدن فرم هست برسیم و به همین علت نفری یک صلوات نذر کنیم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
️
علی قربان زاده محمد و ال محمد صلوات
-
سلام آلا جان لطفا بگو دقیقا چه روزی فرم قرار میدی تا اینقدر ما استرس نداشته باشیم که نکنه شما احیانا منصرف بشید یا دیر بشه.
همه ما دانش اموزا مشتاقانه و بی صبرانه منتظریما.
میدونیم که خیلی با محبتید و به فکر ما دانش اموزایید ولی باور کنید دیگه داره ترس میاد سراغمون.
ممنون بابت تمامی زحمات گرانقدر مجموعه آلا. -
سلام من امروز رفتم مدرسه ح.اسم نبود فرم پارسال رو پست کردم الان باید چکار کنم
-
سلام آلا جان لطفا بگو دقیقا چه روزی فرم قرار میدی تا اینقدر ما استرس نداشته باشیم که نکنه شما احیانا منصرف بشید یا دیر بشه.
همه ما دانش اموزا مشتاقانه و بی صبرانه منتظریما.
میدونیم که خیلی با محبتید و به فکر ما دانش اموزایید ولی باور کنید دیگه داره ترس میاد سراغمون.
ممنون بابت تمامی زحمات گرانقدر مجموعه آلا.ستایش جون دقیقا هممون منتظریم
یه عده توی کامنتای اینستگرم میگفتن آلا بدقوله من باور نمیکردم اما الان دارم میبینم
حتی به خودشون یه زحمت نمیدن بگن چرا این همه تاخیر داشتیم -
بچه ها کسی اطلاع داره طرح پرچم واسه مدرسه بزرگسالم هست یا نه؟
-
ستایش جون دقیقا هممون منتظریم
یه عده توی کامنتای اینستگرم میگفتن آلا بدقوله من باور نمیکردم اما الان دارم میبینم
حتی به خودشون یه زحمت نمیدن بگن چرا این همه تاخیر داشتیمMarziye Nasiri از خدات هم باشه آدم باید این همه نمک نشناس نباشه
طوری حرف میزنی انگار از آلا طلب داری..
برو موسسه های دیگه رو ببین در چه حالن بعد بیا اینطوری حرف بزن..
تاخیر داشته که داشته -
Marziye Nasiri از خدات هم باشه آدم باید این همه نمک نشناس نباشه
طوری حرف میزنی انگار از آلا طلب داری..
برو موسسه های دیگه رو ببین در چه حالن بعد بیا اینطوری حرف بزن..
تاخیر داشته که داشتهMohammad Gh
خب معلومه که از خدامه! من با آلا درس میخونم
هیچ موسسه دیگه ای جز الا قبول ندارم
پیگیریم واسه همینه که نمیخوام از برنامه عقب بیفتم
من از آلا ناراحتم چون سر حرفش نمونده و حتی یه خبر بهمون نداده! فکر نکنم ناراحتیم ربطی به بی احترامی داشته باشه!
من حق دارم ناراحت باشم! -
الا جان ،الهی فدات بشم ،نگاه بیا مردونه باهم حرف بزنیم چشم تو چشم اگر خدای نکرده درمورد طرح پرچم منصرف شدی فداسرت به من بگو من میام یه جوری به بچا میگم اصلا نگران نباش ولی ترو خدا فقط یه چیزی بگو که از سر درگمی بیاییم بیرون
-
حتی به خودشون یه زحمت نمیدن بگن چرا این همه تاخیر داشتیمMarziye Nasiri به نظرم زود قضاوت نکنیم فقط اگه قبل این تاخیر ها خبر داده بودن عالی میشد و ما اینقدر چشم به راه نمیموندیم
ولی از حق نگذریم مجموعه الا هزار برابر موسسه های دیگه قابل احترام و تقدیره خصوصا انجمن الا که واقعا برای ادم ارزش قائل اند ولی موسسه های دیگه. ....
البته این نظر منه خب. -
حتی به خودشون یه زحمت نمیدن بگن چرا این همه تاخیر داشتیمMarziye Nasiri اقای موقاری گفت دل به کار نمیدن باور نکردم...
-
Marziye Nasiri به نظرم زود قضاوت نکنیم فقط اگه قبل این تاخیر ها خبر داده بودن عالی میشد و ما اینقدر چشم به راه نمیموندیم
ولی از حق نگذریم مجموعه الا هزار برابر موسسه های دیگه قابل احترام و تقدیره خصوصا انجمن الا که واقعا برای ادم ارزش قائل اند ولی موسسه های دیگه. ....
البته این نظر منه خب.ستایش جون
اینکه آلا جزو بهترین موسسه ها هست شکی درش نیست
اما احترام به مخاطب و کاربر جزو مهمترین هاست
اینطوری بی خبر گذاشتن کار درستی نیست
ببین روزانه چند بار میایم چک میکنیم! خب این خودش استرس میاره
آلا نباید با ما این کارو کنه
با نهایت احترامی که واسش قاعلم اما این کارش خیلی ناپسنده -
الا جان ،الهی فدات بشم ،نگاه بیا مردونه باهم حرف بزنیم چشم تو چشم اگر خدای نکرده درمورد طرح پرچم منصرف شدی فداسرت به من بگو من میام یه جوری به بچا میگم اصلا نگران نباش ولی ترو خدا فقط یه چیزی بگو که از سر درگمی بیاییم بیرون
این پست پاک شده! -
حسین شاکری
دقیقا این سردرگمی آدمو روانی میکنه
نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن ما حق نداریم ناراحت باشیم -
کاشکی لااقل میگفتن دلیل تاخیرشونو که صبوری کنیم
بی تکلیفی خیلی بده -
ستایش جون
با نهایت احترامی که واسش قاعلم اما این کارش خیلی ناپسندهMarziye Nasiri در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
خیلی بدقول شدن در این موضوع
-
ستایش جون
با نهایت احترامی که واسش قاعلم اما این کارش خیلی ناپسندهMarziye Nasiri
با این حجم از طلاقی که تو عکس بهت وصله واقعا فکر نمیکنم به طرح پرچم نیلز داشته باشی