طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
ریحانه باقری شد دانلود کنی؟؟؟
حسین شاکری دلم میخواد موهامو دونه دونه بکنم
فردا میتونم ببرم کافی نت برام درست کنه؟ -
ریحانه باقری این مرور گر ماکروسافت رو نصب کردی؟؟؟؟از اون طریق برو ،لوگوش مثل موج دریاست اگر از این طریق نمیخواهی بری ،از یه گوشی برو که بروش اپ آلا نباشه تا بتونی از سایت وارد شی
حسین شاکری هر کاری که فکرشو کنی کردم نشد نمیدونم چه مرگشه اعصابمو حسابی ریخته بهم
-
حسین شاکری دلم میخواد موهامو دونه دونه بکنم
فردا میتونم ببرم کافی نت برام درست کنه؟ریحانه باقری اون که اره ،(البته اگر کافینتیش یه کم مهارت به خرج بده)راحت میتونی از یه گوشی دیگه بری هااااا یه امتحان کن اگر نشد مرور گر ماکروسافت رو نصب کن
-
حسین شاکری هر کاری که فکرشو کنی کردم نشد نمیدونم چه مرگشه اعصابمو حسابی ریخته بهم
ریحانه باقری خیلی عجیبه ،مطمعنی همه مراحلو درست میری؟
-
ریحانه باقری اون که اره ،(البته اگر کافینتیش یه کم مهارت به خرج بده)راحت میتونی از یه گوشی دیگه بری هااااا یه امتحان کن اگر نشد مرور گر ماکروسافت رو نصب کن
حسین شاکری الان با گوشی بابام امتحان میکنم
-
ریحانه باقری خیلی عجیبه ،مطمعنی همه مراحلو درست میری؟
حسین شاکری اره تا اونجایی که میتونم میرم ولی نمیشه
-
حسین شاکری الان با گوشی بابام امتحان میکنم
ریحانه باقری امیدوارم بشه ،احتمال خیلی زیاد بشه یه صلوات بفرس برو به امید خدا
-
حسین شاکری وایییییییییی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم خیلی ممنونم ازت با گوشی بابام شد
تو خواب گرفته بودم بابامو بوس میکردم از خوشحالی -
حسین شاکری وایییییییییی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم خیلی ممنونم ازت با گوشی بابام شد
تو خواب گرفته بودم بابامو بوس میکردم از خوشحالیریحانه باقری خداروشکر که شد
خواهش میکنم
-
حسین شاکری از اونجایی که خیلی باهوشم
و فقط هول هولکی خوندمش میشه لطف کنی و زحمت بکشی که بگی من چجوری پستش کنم فردا
-
تو خواب گرفته بودم بابامو بوس میکردم از خوشحالی -
حسین شاکری اره تا اونجایی که میتونم میرم ولی نمیشه
ریحانه باقری سلام
برو تو اینو گوگل سرچ کن "طرح پرچم آلا "بعد اولین سایتی که اومد بالا وارد شو ... (تا اینجا وارد انجمن شدی از طریق گوگل ) بعد تایپک اولی که مربوط هست به سهراب (مدیر)
انتخاب کن .اگه دیدی وارد تایپک هستی ولی فقط پیامک های بچه ها هس
فلش بالا بزن تا تایپک اصلی معلوم بشه با مراجعه به قسمت آخر متن
پرچم.pdfرو پیدا کن و دانلود کن
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم -
حسین شاکری از اونجایی که خیلی باهوشم
و فقط هول هولکی خوندمش میشه لطف کنی و زحمت بکشی که بگی من چجوری پستش کنم فردا
ریحانه باقری آدرس پست که پایین صفحه نوشته به همونجا پستش کن یه سری مطلب هم نوشته که مثلا کپی کارت ملی یا شناسنامه هم همراش باید پست کنی ،و ریزنمرات سال یازدهم (اینو نمیدونم از مدیر مدرستون بپرسید،فکز کنم همون کارنامس)و اگرم تخفیف ۱۰۰درصد میخواهین باید مدارکی که نشون میده زیر نظر کمیته امداد امام خمینی هستید همه باهم ایناروپست کنید به اون آدرسی که زیر عکسه (شماذه تلفنم میخوان )البته من ازشون پرسیدم کجا شماره تلفن بنویسم (هنوز منتظر جوابم )بعد فکر کنم باید تویه تیکت هم اینا همرو آپلود کنیم (راستش واقعا به درستی اینایی که گفتم مطمعن نیستم اگر مدیر لطف کنن تایید کنند منم مطعن بشم چون هرچی تا الان میدونستم همینان )حالا خودتم حتمی دقیقش از پیج اینستاگرامیشون یا از تیکت بپرس
-
ریحانه باقری سلام
برو تو اینو گوگل سرچ کن "طرح پرچم آلا "بعد اولین سایتی که اومد بالا وارد شو ... (تا اینجا وارد انجمن شدی از طریق گوگل ) بعد تایپک اولی که مربوط هست به سهراب (مدیر)
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنمفاضل جهانگیری جامه بزرگی ببخشید
جمله اولی رو تصحیح می کنم
برو داخل گوگل این عبارت رو سرچ کن
طرح پرچم آلا -
ریحانه باقری سلام
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنمفاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام
خیلی ممنون بلاخره بعد کلی جنگ اعصاب شد -
ریحانه باقری آدرس پست که پایین صفحه نوشته به همونجا پستش کن یه سری مطلب هم نوشته که مثلا کپی کارت ملی یا شناسنامه هم همراش باید پست کنی ،و ریزنمرات سال یازدهم (اینو نمیدونم از مدیر مدرستون بپرسید،فکز کنم همون کارنامس)و اگرم تخفیف ۱۰۰درصد میخواهین باید مدارکی که نشون میده زیر نظر کمیته امداد امام خمینی هستید همه باهم ایناروپست کنید به اون آدرسی که زیر عکسه (شماذه تلفنم میخوان )البته من ازشون پرسیدم کجا شماره تلفن بنویسم (هنوز منتظر جوابم )بعد فکر کنم باید تویه تیکت هم اینا همرو آپلود کنیم (راستش واقعا به درستی اینایی که گفتم مطمعن نیستم اگر مدیر لطف کنن تایید کنند منم مطعن بشم چون هرچی تا الان میدونستم همینان )حالا خودتم حتمی دقیقش از پیج اینستاگرامیشون یا از تیکت بپرس
حسین شاکری خیلی ممنون زحمت کشیدین حسابی
-
حسین شاکری سلام داداش
چطور باید تیکت رو ارسال کنیم -
حسین شاکری خیلی ممنون زحمت کشیدین حسابی
ریحانه باقری خواهش میکنم،حالا حتمی خودت دقیقش رو بپرس
-
حسین شاکری سلام داداش
چطور باید تیکت رو ارسال کنیمفاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام شبت بخیر ،نگاه اگر از اپ الا اومدی آدمک پایین سمت چپ رو بزن بعد بزن تیکت پشتیبانی بعد از اونجا دیگه راحته خودش گذینه داره
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام شبت بخیر ،نگاه اگر از اپ الا اومدی آدمک پایین سمت چپ رو بزن بعد بزن تیکت پشتیبانی بعد از اونجا دیگه راحته خودش گذینه داره
حسین شاکری شب خوش عزیز دل
خیلی ممنونم ازت