طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
سلام دوستان
ممنون میشم هرکس اطلاع داره بهم بگه که مدارکی که تو تیکت بارگزاری کردیم بررسی میشن و بهمون اطلاع میدن که تایید شدیم یا نه؟؟؟
یا اینکه حتما باید برسه به دستشون؟...
یعنی کسایی که واسشون فعال شده تایید شدن؟؟؟...
پس تکلیف ما چیه
عقب میمونیم که....نازنین ابطحی منم تیکت زدم پرسیدم جواب دقیقی نگرفتم
البته من هم فرم و ارسال کردم و هم عکسشو فرستادم
اما تنها چیزی که اومده پیامک لینک برنامه تابستون هست
خودمم خیلی استرس دارم که دور نشه -
سلام خدمت برادران الایی و مسولین الا یک درخواست کوچک داشتم اگه امکان دارد در فرم تغییراتی ایجاد شود تا مدیر مدرسه با اطمینان نسبت به همکاری اقدام نماید برای مثال فکر کنم اضافه کردن بندی با این مضمون که این فرم فقط جهت تایید دانش آموز مذکور بوده و فاقد هر گونه ارزش دیگری میباشد ...
-
علی قربان زاده علی آقا مشکلت حل شد انشاالله؟
Parsa Amini سلام آقا پارسا دوشنبه ان شاالله میرم مدرسه اگه امضا نکردند میرم اداره جای ریس آموزش و پرورش شهرمون دیگه اگه نشد بدون امضا میفرستم
-
Parsa Amini سلام آقا پارسا دوشنبه ان شاالله میرم مدرسه اگه امضا نکردند میرم اداره جای ریس آموزش و پرورش شهرمون دیگه اگه نشد بدون امضا میفرستم
علی قربان با معاوناتون هم صحبت کن فقط میخواد مهرش کنن شاید اونا بهتر درک کنن قضیه از چه قرار هست
-
دوستان برای هیچ کس پیام اومده یا نه؟؟؟؟؟؟من که دائم در حال چک کردنم🥺
-
حسین شاکری فکر کنم جمعه نیستن اصن ولی خب اگر تا فردا بیاد میشه فردا رد کلا جزوه های فرسنگ یک و کپی بزنیم بعدم از فرداش با اعتصاب اینکه جمعه جبرانی هست شروع کنیم
-
سلام
بعد از پست و ثبت تیکت برای کسی پیامی چیزی نیومد؟؟؟ -
حسین شاکری
یه سواللللل
با تیکت تایید میشیم؟؟؟
یا حتما باید پست برسه به دستشون؟؟؟؟؟ -
سلام
آلا طرح پرچم کسی رو تایید کرده؟ خبر دارید کِی تایید می کنن و چطوری به ما اطلاع رسانی می کنن که برا ما رو تایید کردن یا نه؟ -
حسین شاکری
یه سواللللل
با تیکت تایید میشیم؟؟؟
یا حتما باید پست برسه به دستشون؟؟؟؟؟نازنین ابطحی باید پست برسه بعد تایید کنن
-
حسین شاکری فکر کنم جمعه نیستن اصن ولی خب اگر تا فردا بیاد میشه فردا رد کلا جزوه های فرسنگ یک و کپی بزنیم بعدم از فرداش با اعتصاب اینکه جمعه جبرانی هست شروع کنیم
Parsa Amini یه سوال از ۶شهریور که دیگه برنامه ای نیست باید چکار کنیم؟
-
حسین شاکری یه بحث مطرح کرد آقای ابوذرخانی تحت عنوان چاپار که جمع بندی سریع مطالب بود فک میکنم اون دوتا اردو جمع بندی درواقع همون چاپار هست
-
حسین شاکری سلام
می تونی اون مباحثی که تو پایه مشکل داشتی یا دروسی که در اونها کنی ضعیف هستی رو کار کنی و تبدیل به نقاط قوت کنی -
سلام
عزیزانی که تو این طرح شرکت کردن بعد از پست و ثبت تیکت برای کسی پیامی چیزی نیومد؟؟؟ -
sohrab
@M-an
سلام اگه امکانش هست نتیجه پرچم رو امروز اعلام کنید از فردا برنامه مطالعاتی تابستان شروع میشه بعد روز های مطالعاتی و جبرانی کلا بهم میریزه
ممنون از تمامی عوامل پرتلاش آلاAlireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
sohrab
@M-an
سلام اگه امکانش هست نتیجه پرچم رو امروز اعلام کنید از فردا برنامه مطالعاتی تابستان شروع میشه بعد روز های مطالعاتی و جبرانی کلا بهم میریزه
ممنون از تمامی عوامل پرتلاش آلاسلام
خیر امروز امکانش نیست
باید مراحلی طی بشه از طریق پیامک نتایج اطلاع رسانی خواهد شد -
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
sohrab
@M-an
خیر امروز امکانش نیست
باید مراحلی طی بشه از طریق پیامک نتایج اطلاع رسانی خواهد شد -
Alireza a2 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
sohrab
@M-an
خیر امروز امکانش نیست
باید مراحلی طی بشه از طریق پیامک نتایج اطلاع رسانی خواهد شد@m-an سلام خانوم مدیر ببخشید بعضی بچه ها میگفتن شاید اصلا تایید نشه
تحت چه شرایطی امکان این اتفاق میوفته که طرح برا کسی تایید نشه -
@m-an سلام خانوم مدیر ببخشید بعضی بچه ها میگفتن شاید اصلا تایید نشه
تحت چه شرایطی امکان این اتفاق میوفته که طرح برا کسی تایید نشهParsa Amini دقیقا این سوال من هم هست....
برای کسی که معدلش بالای ۱۸ باشه و شرایطشم تایید شده باشه امکانش هست تایید نشه؟؟؟؟....
-
Parsa Amini دقیقا این سوال من هم هست....
برای کسی که معدلش بالای ۱۸ باشه و شرایطشم تایید شده باشه امکانش هست تایید نشه؟؟؟؟....
نازنین ابطحی
نمیدونم