جزوه دست نویسِ بنده که به زورِ نمره و معلم نوشته شد اما جامع و کاربردی و به دردبُخور در اومد📒✏
خدا بیامرزه رفتگانشونو⚘💫
ویژه دوره سریع و کامل⏰🌟
برگرفته از کتاب درسی (تجربی و ریاضی)📚📎
اگه بَدخط اومد به نظرتون این بنده حقیر رو به بزرگی خودتون عفو بنُمایید که پنجِ صبح نویسه🥱🌥
اگه خوشتون اومد بگید که دوازهم رو هم به همین صورت در بیارم🦋🌼
بها: اللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌻🍃
عربی دهم ۱.jpg
عربی دهم ۲.jpg
عربی یازدهم ۱.jpg
عربی یازدهم ۲.jpg
ارادتمند رزیتا💚💛
درود
دوستان ، براتون یه جزوه از بحث ((حال)) آماده کردم . یه خلاصه جمع و جور و چنتا مثال درجه یک
لَذَّتشو ببرین😉
حال.pdf این pdf اگر خواستید ذخیره یا پرینت بگیرین
و اینم تصویر :👇 👇 👇
image_2022_4_9-21_38_30_123_hnM.jpg
image_2022_4_9-21_38_29_335_6n0.jpg
میخواستم مثال بیشتر بذارم ولیکن معلوم نیست دوباره کی از این بحث تست بزنم ، خودتون اضافه کنید .
.
سلام آلایی های خووب🌹✌️
امیدوارم عالی باشید
خلاصه قواعد عربی ۱۲رو براتون گذاشتم امیدوارم مفید باشه براتون🙂CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_1.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_3.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_4.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_5.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_5.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_6.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_8.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_7.jpg CamScanner ۰۳-۱۷-۲۰۲۲ ۱۷.۴۵_9.jpg
سلام . تو این تاپیک قصد دارم جزوات ایشون رو قرار بدم . اول جزوات اول دبیرستان و ترجمه رو میگذارم
بعدش عربی 2 و 3
به ترتیب دانلود و پرینت بگیرید (( این جزوات روی سایت بودن ولی من دسته بندی شون کردم وگذاشتم اینجا --- ))
0_1539083758876_1ثلاثی 1-6.pdf
0_1539083822714_2جامد 7-9.pdf
0_1539083845551_3ضمیر 10-12.pdf
0_1539083861699_4موصول 13-15.pdf
0_1539083890128_5معرب16-17.pdf
0_1539083916225_6جمله 18-24.pdf
0_1539083990949_7ترجمه.pdf
جزوات عربی 2 هم بزودی قرار میدم (( شما هم اگه نوشتین جزوات رو میتونید بفرستید ))
لطفا یکی از ادمین ها بگه میتونم واتر مارک روی جزوات رو بردارم و بگذارم شون یا نه ؟؟؟
@administrators @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @دانش-آموزان-آلاء
سلام جزوه عربی برای دهم و علوم پایه برای این درس تا تونستم کامل نوشتم گفتم برای شماام بذارم استفاده کنید🌱
عربی.pdf
پ.ن: بچه های نهم تا صفحه 17 میتونید استفاده کنید درسته نکات اضافی داره ولی اونقدر زیاد نیست که نتونید بفهمید 🌼 بقیه جزوه اروهم بخونید که چه عالی کلی جلو افتادید😁
همگی ان شاءالله موفق باشید و تو درس عربی حسابی بدرخشید🍭 ✨
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@ادمین
پ.ن2: M.an چه خوب میشه برای بچه های راهنمایی هم گروه بزنید ممنون میشیم💓
عربی مشکل در تشخیص ماضی یا مضارع بودن فعل
-
دوستان کمک کنین نمیتونم ماضی و مضارع تو تستا تشخیص . اعراب داشته باشن راحت تشخیص میدم . ولی تو تستا همش اشتباه تشخیص میدم .
پیشنهادتون چیه .؟ چیکار کنم راحت تشخیص بدم .
فیلم آموزشی چیزی ...... -
سلام
میشه یه مثال بزنید چون منظورتون رو متوجه نمیشم مثلا
تذهب رو از ذهب تشخیص نمیدین"؟ -
Ayratin poorghaz
سلام
آقا میلاد ناصح زاده یه ویدئو جمع بندی عربی واس کنکور داره و اسمش 6+14 هست تو آلا هم هست جز ویدئو های رایگان...
تو اولین ویدئو هاشون یه جمع بندی و توضیح مختصر و روش تشخیص انواع فعل ها رو میگن
شاید اون ویدئو بتونه کمک تون کنه -
@ariana-ariana در عربی مشکل در تشخیص ماضی یا مضارع بودن فعل گفته است:
سلام
میشه یه مثال بزنید چون منظورتون رو متوجه نمیشم مثلا
تذهب رو از ذهب تشخیص نمیدین"؟تنصح و نصحت - نرجو و ترجی -یهنی و یهنا - احصی -
مخصوصا : استطاعت . یهدی - تری - -
Ayratin poorghaz
آلاء رو ببینجمع بندی عربی کنکور 14+6 ساعت (نظام آموزشی جدید) (98-1397) میلاد ناصح زاده
ویدئو 5 ام رو من دیدم ولی ویدئو 2 هم در مورد نکات فعله
-
Ayratin poorghaz اهان متوجه شدم من خودم کلیپ های استاد ناصر حشمتی و میبینم به نظرم خوب تدریس میکنن از ویدیو هاشون متونید استفاده کنید
درباره ایت فعل هایی که نوشتن تو فعل های مضارع معمولا ت یا ی اول میاد توی فعل های ماضی معمولا اول فعل تغییری نمیکنه اخر فعل و تغییر میدن شاید این نکته بتونه یه ذره کنکتون کنه. -
@ariana-ariana در عربی مشکل در تشخیص ماضی یا مضارع بودن فعل گفته است:
Ayratin poorghaz اهان متوجه شدم من خودم کلیپ های استاد ناصر حشمتی و میبینم به نظرم خوب تدریس میکنن از ویدیو هاشون متونید استفاده کنید
درباره ایت فعل هایی که نوشتن تو فعل های مضارع معمولا ت یا ی اول میاد توی فعل های ماضی معمولا اول فعل تغییری نمیکنه اخر فعل و تغییر میدن شاید این نکته بتونه یه ذره کنکتون کنه.کدوم جلسشون دقیقا من برم نگاه کنم ؟
-
-
@Ariana-Ariana
@sania-Andiravan
خسته نباشین اینا خیلی پایه ان و من به اینا مسلطم
من فعل هایی که دیدم از اینا یکم متفاوت بودن -
Ayratin poorghaz به نظرم شما نمیتونید اون چیزی رو که میخواید تو ویدیو پیدا کنید چون میگید که پایه رو بلدین پس نیاز به مهارت دارین که فقط با تست زیاد زدن به دست میاد
-
Ayratin poorghaz
فعل های سطح بالا تو تست میان ویدئو ای فکر نکنم باشه که فعل های سطح بالا رو بگه باید خودتون زیاد تست بزنید و بهشون مسلط شید -
@sania-andiravan در عربی مشکل در تشخیص ماضی یا مضارع بودن فعل گفته است:
Ayratin poorghaz
فعل های سطح بالا تو تست میان ویدئو ای فکر نکنم باشه که فعل های سطح بالا رو بگه باید خودتون زیاد تست بزنید و بهشون مسلط شیدمطمننیند قواعد خاصی ندارن ؟
-
Ayratin poorghaz
نه فکر نکنم... -
Ayratin poorghaz سلام
فکر کنم تو دوره ۶+۱۴ ساعت که بهتون گفتند هست
نشانه های اول و آخر مخصوص ماضی و مضارع و دوتا استثنا رو بدونید تمومه
نیاز شد تا این نشانه ها رو براتون بفرستم اگر که میدونید هم من راه دیگه ای نمیدونم -
@zahra-hamrang خب دوتا از بابها با تت یت شروع میشن و وجود یه ت یا ی نشانه ماضی بودنه
-
@Zahra-Hamrang
Ayratin poorghaz
این بخشی از کتاب استاد ناصح زاده هست که باهاش دوره ۶+۱۴ ساعت رو تدریس کردن
اون علامتتهی
رو همهیچی
بگید تا با ریتم باشه -
ابوالفضل ریسی اره اون دوتا استثنا هستن