امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Saeid Zare گفتن توی ویدیو های مشاوره جواب بدن به سوالات
که شاید سوال شما هم جزء اش باشه -
nazanin karima به هر حال ۱۰ و ۱۱ ساعت توی اوج کاره،نه برای شروع و کسی که هیچی نخونده.اینطور واقعا آدم زده میشه.بهتر بود از ساعتای کم تر شروع میشد.
-
Amoo Sepi
دوست عزیز شما به برنامهی آلا ایراد میگیری یکم وقت بذار یه برنامه توپ بنویس مخصوص خودت با همون پیش برو تا آسیب نبینی
مشاورای آلا که نمیان مخصوص هر فرد برنامه بدن دوباره، یه بار اومدن سر مشق دادن ! ، شما سختته ، میتونی از روش الگو برداری کنی و با ساعات خودت تطبقیش بدی
وگرنه تا جای جاش محتوای برنامه ریزی شده راه چاره هس که بماند خیلی هم عالیه
آیا تو این همه مورد مهم دیگه فقط تست سنجشی یا مرور دوای درده و هیچ مشکله دیگهای وجود نداره؟؟؟
ماهی هم درسی که روز خونده رو یادش نمیره که بخواد مرور کنه مرور میره برای تایم های جبرانی که استاندارده
احساسم اینه داری خیلی سخت میگیری
مثلا لازم داری درسنامه فصل ۱ فیزیک یا زیست دهم رو ببینی؟؟؟؟
جای اونا درسا یا تست سنجشی یا هر چیزه دیگرو بذار
این مورد رو آقای حسینی فرد تو فیلم مشاوره خیلی خیلی کامل تر گفتن که لازم نیست من دوباره تکرار کنم
شو خوش -
mahan alizadeh شما میتونی مرور نکنی
شبت به خیر -
mahan alizadeh
خودشون توی فیلم مشاوره پنج فکر کنم گفتن
شما اگه مدرسه میری و مدرسه خوب کار میکنه
میتونی اون بخش های آموزشی راه ابریشم رو سریع رد کنی
اینجوری اون وقتی که در طول روز واسه آموزش در نظر گرفته بودن رو مدرسه ای و بقیه تایم هم که هستی میری سراغ تست ها و...
برای کلاس زبان هم معمولا سه جلسه یک و نیم ساعتی در هفته هست
که تقریبا میشه با وقت جبرانی همون روز اون پوشوند
تازه جمعه ها هم که هستاما بصورت کل منکر این قضیه نمیشم که از اول کار روزی ۱۰ ۱۲ ساعت در نظر گرفتن و بچه ها تقریبا هیچ وقت آزادی ندارن
-
Amoo Sepi نه اتفاقا آخر هر روز و آخر هر هفته در تایم های جبرانی میشه مرور کرد
-
Arshia Yazdian الان اگ یکی بخواد با راه ابریشم تابستون بخونه باید pdf هارو از روی مانیتور بخونه ک تا اول مهر اماده شن اپدیت ها؟
-
Saeid Zare آره جمعه ها میشه تا حدّی.اینو حواسم نبود
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Mohammad mahdi ahmadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad mahdi ahmadi خدا بزرگه
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amoo Sepi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amoo Sepi حاجی جون خدا که بزرگه ولی برای اونا که خوندن بزرگتره
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1 والا حق حاج سید
-
سلام
با توجه به اینکه برنامه مطالعاتی راه ابریشم ارائه شد و خب قطعا از اونجایی که سازنده از خریدار بیشتر مشرف به پکیجش هست خب منطقیه که طبق برنامه شون پیش بریم
اما من یک سوال دارم
چرا تا سه هفته اول حتی یک کلمه حسابان نباید بخونیم؟اکثر ریاضیات پیله هستش و یا مطالبی که هست صرفا فقط هندسست
انتظار میره که پاسخگو باشید -
Arshia Yazdian سلام ببخشید این برنامه برای پشت کنکوریا هم هست؟
-
Fereshteh Jahangiri
بله
تو تابستون برنامه ما با بقیه دانش آموز ها یکیه
از مهر برنامه هامون جدا میشه -
Fereshteh Jahangiri بله بله