برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Arshia Yazdian سلام ببخشید این برنامه برای پشت کنکوریا هم هست؟
Fereshteh Jahangiri بله بله
-
Fereshteh Jahangiri
بله
تو تابستون برنامه ما با بقیه دانش آموز ها یکیه
از مهر برنامه هامون جدا میشهHhh Hh اها ممنون
-
Fereshteh Jahangiri بله بله
Arshia Yazdian ولی ماکه هنوز جواب کنکورمون نیومده بخوایم از اون موقع شروع کنیم جا نمیمونیم؟
-
Hhh Hh اها ممنون
Fereshteh Jahangiri
خواهش میکنم -
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم
لینک دانلود برنامه
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian
سلام اقای یزدیان یه سوال داشتم اگر کسی هم پک عمومی و هم پک اختصاصی تجربی رو داشته باشه برنامه ای براش تعلق میگیره و یا میتونه برسونه هر دوشو باهم پیش ببره؟و سوال دوم اینکه تخفیف هاتون تا چه تاریخی ادامه داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدید -
Arshia Yazdian
سلام اقای یزدیان یه سوال داشتم اگر کسی هم پک عمومی و هم پک اختصاصی تجربی رو داشته باشه برنامه ای براش تعلق میگیره و یا میتونه برسونه هر دوشو باهم پیش ببره؟و سوال دوم اینکه تخفیف هاتون تا چه تاریخی ادامه داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدیدsana shokuhiasl
سلام
درباره سوال اولتون. فعلا فقط اختصاصیا رو میتونید با برنامه پیش برید و برای دروس عمدمی برنامه ای گذاشته نشده ، پس نمیشه همزمان پیش برد
ولی خودتون میتونید تو زمان های جبرانی ی مروری بر روی عمومی ها هم داشته باشید(طبق توصیه مشاوران آلا)
سوال دومتون. چند هفته پیش تیکت زدم و بهم گفتن که تخفیف ها تا پایان شهریور بر روی سایت باقی میمونه -
sana shokuhiasl
سلام
درباره سوال اولتون. فعلا فقط اختصاصیا رو میتونید با برنامه پیش برید و برای دروس عمدمی برنامه ای گذاشته نشده ، پس نمیشه همزمان پیش برد
ولی خودتون میتونید تو زمان های جبرانی ی مروری بر روی عمومی ها هم داشته باشید(طبق توصیه مشاوران آلا)
سوال دومتون. چند هفته پیش تیکت زدم و بهم گفتن که تخفیف ها تا پایان شهریور بر روی سایت باقی میمونهHhh Hh
ممنون
در مورد سوال اولم منظورم این بود که از مهر که شروع میشه دروس عمومی راه ابریشم ایا اگه خریداری کردیم هر دو پک رو میتونیم باهم پیش ببریم؟برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو دارن(البته منظورم برنامه تابستان نیست) -
Hhh Hh
ممنون
در مورد سوال اولم منظورم این بود که از مهر که شروع میشه دروس عمومی راه ابریشم ایا اگه خریداری کردیم هر دو پک رو میتونیم باهم پیش ببریم؟برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو دارن(البته منظورم برنامه تابستان نیست)sana shokuhiasl
خواهش میکنم
اینکه برنامه شروع از اول باشه رو نمیدونم ، ولی اینجور که متوجه شدم ، از اول مهر چاپار (جمعبندی) میاد ک به صورت خلاصه ی فرسنگ رو تدریس میکنن که دیگه نیاز نباشه از اول فیلم های فرسنگ ها دیده بشه و زودتر به برنامه برسید
.....
البته اینم میشه که از اول مهر به صورت فرسنگی پیش برید (همون ترتیب اصلیش و به صورت پایه به پایه نیست)
ولی همونجور که گفتم نمیدونم برای این برنامه هست یا نه
.....
رو سوالتون مدیر محصولات رو تگ کنید تا دقیق تر به سوالتون جواب بدن -
Hhh Hh
ممنون
در مورد سوال اولم منظورم این بود که از مهر که شروع میشه دروس عمومی راه ابریشم ایا اگه خریداری کردیم هر دو پک رو میتونیم باهم پیش ببریم؟برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو دارن(البته منظورم برنامه تابستان نیست)sana shokuhiasl
ممنون میشم راهنمایی کنید چون من پک اختصاصی رو دارم میخوام پک عمومی رو هم خریداری کنم نمیدونم اگه خریدمش میتونم هر دو رو برسونم با هم پیش ببرم یا نه؟ایا از اول مهر برنامه ای(منظورم برنامه تابستان نیست) در نظر گرفته شده برای کسانی که هر دو پک اختصاصی و عمومی راه ابریشم رو دارن؟@مدیر-محصول-ابریشم -
sana shokuhiasl
ممنون میشم راهنمایی کنید چون من پک اختصاصی رو دارم میخوام پک عمومی رو هم خریداری کنم نمیدونم اگه خریدمش میتونم هر دو رو برسونم با هم پیش ببرم یا نه؟ایا از اول مهر برنامه ای(منظورم برنامه تابستان نیست) در نظر گرفته شده برای کسانی که هر دو پک اختصاصی و عمومی راه ابریشم رو دارن؟@مدیر-محصول-ابریشمsana shokuhiasl
@M-an -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد