برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
اگر کسی صبحها کلاس داشته باشیم نه مدرسه باتوجه به برنامه که داده شده چه جوری تنظیم کنیم کلاسم حدود ۲ساعت
این پست پاک شده! -
پیله ها ک 25ام تغییر چندانی نمیکنه دیگ؟میشه از الان دید ن؟من دو روزی هست ک دارم میبینم
-
پیله ها ک 25ام تغییر چندانی نمیکنه دیگ؟میشه از الان دید ن؟من دو روزی هست ک دارم میبینم
نسیم بابایی
بله -
بچه ها ۳ تا فیلم جدید توی بخش مشاوره آپلود شده که تقریبا خیلی از سوالا رو جواب میده
میتونید برید و ببینیدmahan alizadeh عالی بود
-
Arshia Yazdian
از لطفتون ممنونیم.به اندازه کافی فکر کنم تعریف شنیده باشین،گفتم طبق معمول()یه سری انتقادات رو عرض کنم...
۱-جایگاه عمومی ها توی این برنامه کجاست؟به نظرتون یه کم بد نیست که دانش آموز روزی ۱۰ ساعت بخونه و تهش ببینه فقط یه پایه و اون هم فقط اختصاصی هاش رو تونسته تا حدّی ببنده؟راستش رو بخواین یه کم خوب نیست در حالی که بقیه بچه ها با آزمون کل پایه رو میبیندن،بچه های آلایی با هر سطحی! انقدر کم پیشروی کنن...
۲-شخصی سازی شده نبودنِ برنامه و در نظر نگرفتنِ توانایی های فردی بچه ها
۳-نبودِ سنجش توی برنامه.واقعاً تست سنجشی توی هر برنامه ای باید باشه تا دانش آموز بفهمه آیا مسیری که داره میره اصلا درسته یا نه؟تست سنجشی دقیقا هدفش همینه که بچه ها بفهمن دقیقن با خودشون چند چند هستن و چقدر تونستن پیشرفت کنن...
۴-نبودنِ تایمِ مرور بینِ برنامه تا تایمِ جمع بندی!واقعن نیازه که مرور حداقل هفته ای یک بار توی برنامه گنجونده بشه،تا دانش آموز وقتی به تایم جمع بندی میرسه نبینه همه چی یادش رفته!
۵-روتین ها که سبب تقویت مهارت های عمومیِ بچه ها مثل قرابت و آرایه و کلوز و متن زبان میشن،اصلا توی برنامه بهشون نگاه نشده!مثل سایر عمومیا
۶-اصلا برنامه ای برای چه هایی که میخوان طبق قلمچی پیش برن وجود نداره و برنامه تطابقی با آزمون نداره که باعث میشه سردرگم بشن بچه ها... -
mahan alizadeh عالی بود
-
من واقعا نمیفهمم چرا جوری برنامه چیدید که یه کنکوری اونم تو تابستون باید 10ساعت درس بخونه ،خب کسی که بخواد از الان بخونه وسط سال کم میاره که .
درضمن من انتظار داشتم مشاور هایی که برامون انتخاب کردید چندین سال در زمینه ی مشاوره تجربه داشته باشن ،معلم فیزیک فکر نمیکنم مثل یه مشاور باتجربه به بقیه کمک کنه . -
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم
لینک دانلود برنامه
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian فقط یک سوال اینکه
این فیزیک داخل برنامه تجربی کدوم فیزیک هستش؟
تفاوتی بین جلسات نیس؟؟ -
Hhh Hh در واقع این برنامه یه نسخه کلی هستش که در بدترین حالت ده ساعت باید بخونی
فاکتور های مختلفی برای بچه ها هست که بتونن شخصی سازیش کنن و کمتر بشه
مثلا یک نفر که تو مدرسه شیمی معلم خوبی داره میتونه با تدریس همون دبیر پیش بره و تو راه ابریشم از قسمت های درسنامه بگذره
یا یکی که سریع تر فیلم ها رو میبینه میتونه دو تا فیلم رو تو یه تایم مطالعاتی ببینه
یا یک نفر که پیله هارو از قبل دیده میتونه جایگزین کنه با فیلم های جلوتر و از برنامه پیش بیافته
در کل باید شخصی سازی بشه برنامه بدون وسواس -
مثلا یک نفر که تو مدرسه شیمی معلم خوبی داره میتونه با تدریس همون دبیر پیش بره و تو راه ابریشم از قسمت های درسنامه بگذره
یا یکی که سریع تر فیلم ها رو میبینه میتونه دو تا فیلم رو تو یه تایم مطالعاتی ببینه
یا یک نفر که پیله هارو از قبل دیده میتونه جایگزین کنه با فیلم های جلوتر و از برنامه پیش بیافته
در کل باید شخصی سازی بشه برنامه بدون وسواس -
در کل باید شخصی سازی بشه برنامه بدون وسواساین پست پاک شده! -
در کل باید شخصی سازی بشه برنامه بدون وسواسمحمد مودب
من خودم فک میکردم این برنامه ای که چیدن خوبه
ولی الان میبینم داغونه
فیزیک تجربیا بر حسب اقای کازرانیان چیده شده نه اقای طلوعی برا همین تایم کم میاد برای تموم کردن استاد طلوعی
تازه وقت صفر تا صدای ریاضی تجربی هم که باید دیده بشه رو هم در نظر نگرفتن
من صبحا مدرسه کلاس دارم
کانون زبان دارم
فقط برنامه رو میبینم زار میزنم چون اصلا برای این مدل برنامه ریزی تفکر نشده
خیلی اوضاع خیته واقعا -
محمد مودب
من خودم فک میکردم این برنامه ای که چیدن خوبه
ولی الان میبینم داغونه
فیزیک تجربیا بر حسب اقای کازرانیان چیده شده نه اقای طلوعی برا همین تایم کم میاد برای تموم کردن استاد طلوعی
تازه وقت صفر تا صدای ریاضی تجربی هم که باید دیده بشه رو هم در نظر نگرفتن
من صبحا مدرسه کلاس دارم
کانون زبان دارم
فقط برنامه رو میبینم زار میزنم چون اصلا برای این مدل برنامه ریزی تفکر نشده
خیلی اوضاع خیته واقعاmahan alizadeh چقدر زندگی زیباست
مام مثل توییم تنها نیستی
ولی فک کنم صفرتاصدا رو دیگه نیازی نباشه ببینیم چون قراره به درسنامه ریاضی اضافه شن -
@dr-aryan به نظرتون من که فارغ التحصیل هستم هم نیاز هست که عمومی ها رو بخونم ؟
Saeid Zare باتوجه ب شرایط و وضعیت هرکس میتونه فرق داشته باشه اما اگ وقت ازاد پیدا کنید بخونید ک بهتره من نمیگم بخونید یا ن اینو خدتون باید تشخیص بدید باتوجه ب شرایط خدتون
-
سلام دوستان ما که فیزیک آقای طلوعی رو داریم و تجربی هستیم باید چه کار کنیم چون برنامه تجربی منطبق بر فیلم های آقای طلوعی نیست
-
سلام دوستان ما که فیزیک آقای طلوعی رو داریم و تجربی هستیم باید چه کار کنیم چون برنامه تجربی منطبق بر فیلم های آقای طلوعی نیست
Saeid Zare در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-همخوانی -
Saeid Zare واقعا؟اصل برنامشون که یکیه
-
Saeid Zare واقعا؟اصل برنامشون که یکیه
nazanin karima فیزیک طلوعی برای ما تجربی ها نیس