چاپ قلم چی رو بعد از آزمون
-
بچها حالا همه که دور همیم ،به نظرتون اگر آزمون های قلم چی رو بعد از آزمون چاپ بگیریم و خودمون آزمون بدیم از نظر شرعی گناه نداره؟؟؟
-
بچها حالا همه که دور همیم ،به نظرتون اگر آزمون های قلم چی رو بعد از آزمون چاپ بگیریم و خودمون آزمون بدیم از نظر شرعی گناه نداره؟؟؟
حسین شاکری
من خودم مستعد بورسیه شدن هستم ولی موسسه قلم چی شهرمون با هیشکی راه نمیاد
ولی نمیدونم که راضی هستن یانه برای همین سوالای سال های گدشته رو حل میکنم -
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین شاکری
فک نکنم مشکلی داشته باشه -
دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط Mohammad Mahdi Ebrahimi انجام شدهحسین شاکری از لحاظ شرعی که مشکل داره .اگه پولشو دارید ثبت نام کنید و اگر ندارید بنظرم سال کنکور این حلال حروم بازیا رو بزارید کنار .مخصوصا این موسسات تجارتی
-
حسین شاکری
من خودم مستعد بورسیه شدن هستم ولی موسسه قلم چی شهرمون با هیشکی راه نمیاد
ولی نمیدونم که راضی هستن یانه برای همین سوالای سال های گدشته رو حل میکنمAB Cd چون اگر خدا کمک کنه طرح پرچم بیاد ،سوالات پس آزمون قلم چی رو فکر میکنم حل کنه ،نمیدونم مطعن نیستم (حالا اگر آلا خودش سوالارو حل کنه بعدش ،خیلی خوب میشد اگر قلم چی راضی بود ما کپی بگیریم خودمون قبل از آلا حل کنیم)
-
حسین شاکری از لحاظ شرعی که مشکل داره .اگه پولشو دارید ثبت نام کنید و اگر ندارید بنظرم سال کنکور این حلال حروم بازیا رو بزارید کنار .مخصوصا این موسسات تجارتی
Mohammad Mahdi Ebrahimi اره بخدا کنکور ارزش حروم کاری نداره ،ما میخواهیم بریم به مردم خدمتی کنیم ،نه اینکه از راه حروم خدای نکرده به جایی برسیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین شاکری سلام
اگه خود سایت کانون قلمچی pdf سوالات رو بعد از آزمون منتشر کنه اشکال ندارد ولی اگه تو تلگرام و سایر رسانه ها قبل از خود کانون قلمچی منتشر کنند جایز نیست -
حسین شاکری سلام
اگه خود سایت کانون قلمچی pdf سوالات رو بعد از آزمون منتشر کنه اشکال ندارد ولی اگه تو تلگرام و سایر رسانه ها قبل از خود کانون قلمچی منتشر کنند جایز نیستفاضل جهانگیری جامه بزرگی اون که اره گروه تلگرامی اعتماد ندارم بهشون ،کسی در جریان هست که قلم چی بعد از آزمون سوالاشو میزاره تویه سایت یا نه؟
-
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین شاکری
سلام
قلمچی رو نمیدونم ولی گزینه دو راضی نیست -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی اون که اره گروه تلگرامی اعتماد ندارم بهشون ،کسی در جریان هست که قلم چی بعد از آزمون سوالاشو میزاره تویه سایت یا نه؟
حسین شاکری
بله دوست عزیز
ساعت ساعت ۱۶ (روز آزمون) هم دفتر چه و هم پاسخ نامه تشریحیش ت صفحه شخصی قرار میگیره -
حسین شاکری خود قلمچی اعلام رضایت کرده و مشکلی نیست
-
حسین شاکری سلام
اگه خود سایت کانون قلمچی pdf سوالات رو بعد از آزمون منتشر کنه اشکال ندارد ولی اگه تو تلگرام و سایر رسانه ها قبل از خود کانون قلمچی منتشر کنند جایز نیستفاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام ..
اگر قلمچی ناراضی باشد زیر صفحات آزمون مینویسد چاپ و تکثیر سوالات به هر روش الکترونیکی و غیر آن اشکال دارد و متخلفان مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند
این تو ازمونای گاج نوشته ولی من تا حالا ندیدم واسه قلمچی نوشته باشهالبته این نظر منه
-
حسین شاکری خود قلم چی تو سایت منتشر میکنه سوالات آزمون رو
درضمن ی بخشی هم داره ک بچه هایی ک عضو کانون نیستن میتونن رایگان ازمون بدن -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام، بچه ها میتونید تو قسمت بورسیه سایت قلم چی درخواست بدید و فرم رو پر کنید به احتمال زیاد بورسیه خواهید شد (البته اگه وضعتون یکم نامساعد هست) و نیازی به مراجعه نمایندگی هم نیست .....ولی از نظر حرام و حلال بودن بدون اینکه ثبتنام کنید اینو مطمئن نیستم اما بالای دفترچه قلم چی سمت چپ نوشته وقف عام (اینو دیگه نمی دونم که آیا منظورشون همه میتونن استفاده کنن یا نه ) ...ی مدت پیش هم آلا سوالات شیمی آزمون های سنجش رو بررسی میکرد و من وقتی دیدم که دارن این کارو میکنن ازشون تو تیکت سوال کردم که آیا ما که تو آزمون های سنجش ثبت نام نکردیم حرام یا حلال است استفاده کنیم جواب دادند که چون شما از رتبه و تراز و دیگر مزیت های آزمون استفاده نکردید مشکلی نیست.
-
المپیادیانوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهحسین شاکری
سلام، نه.
قلمچی با این موضوع مشکلی نداره
تحلیل سوالات قلمچی مشکل شرعی نداره اجازه دادن -
حسین شاکری خود قلمچی اعلام رضایت کرده و مشکلی نیست
Mamari 82 فکر نکنم راضی باشن.شما از کجا میدونید اعلام رضایت کردن؟چون من قبلا تماس گرفتم اونجوری که برداشت کردم راضی نیستن.
-
حسین شاکری
سلام، نه.
قلمچی با این موضوع مشکلی نداره
تحلیل سوالات قلمچی مشکل شرعی نداره اجازه دادنAmirreza Vafaei Moghadam حرف خودته؟یا حرف کانون
-
حسین شاکری خود قلم چی تو سایت منتشر میکنه سوالات آزمون رو
درضمن ی بخشی هم داره ک بچه هایی ک عضو کانون نیستن میتونن رایگان ازمون بدنElham Hamed واقعا؟
یعنی بعد ازمون دا؟
نمیدونستم -
سلام
تا چند وقت قبل خود قلمچی داخل سایت قرار میداد ولی چند وقتی هست نمیزارند ولی فکر کنم در صورت استفاده آموزشی مشکلی نداره و میشه استفاده کرد -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!