دینی دهم درس۵
-
سلام بچه ها این تسته جوابش گزینه دو میشه اما من متوجهش نمیشم کتابم پاسخنامه تشریحی نداره ممنون میشم توضیحش بدید برام🥰
-
سلام بچه ها این تسته جوابش گزینه دو میشه اما من متوجهش نمیشم کتابم پاسخنامه تشریحی نداره ممنون میشم توضیحش بدید برام🥰
-
mahla bpz سلام
متن در مورد برزخه
1و۴ در مورد قیامت
3درمورد پیامد اعتقاد به معاده
۲ در مورد برزخه پس جواب میشه گزینه دو
اگه سوالی داشتید بفرمایید توضیح بدم@haniehno
تربیت فرزند میتونه منظورش به اثار ماتاخر باشه که توی کتاب نمونش رو اعمال خیری که بازماندگان برای درگذشتگان انجام میدن ذکر کرده و شامل 3 مورد هست 1-طلب مغفرت 2-دعای خیر 3-انفاق برای انان
برای همین حدس من گزینه 4 هستش -
mahla bpz هم سوال و هم پاسخش ک گزینه دو میشه مربوطن ب بزرخ
وقتی مادر از دنیا میره وارد عالم بزرخ میشه و منظورش از چ اتفاقی براش میوفته همینه
و ایه گزینه دو هم مربوطه به عالم بزرخاون قسمت بعد از تربیت فرزندانش فقط میخواد گولت بزنه اشتباه جواب بدی
-
@haniehno
تربیت فرزند میتونه منظورش به اثار ماتاخر باشه که توی کتاب نمونش رو اعمال خیری که بازماندگان برای درگذشتگان انجام میدن ذکر کرده و شامل 3 مورد هست 1-طلب مغفرت 2-دعای خیر 3-انفاق برای انان
برای همین حدس من گزینه 4 هستشmahan alizadeh اشتباهه تحلیل شما
-
mahla bpz هم سوال و هم پاسخش ک گزینه دو میشه مربوطن ب بزرخ
وقتی مادر از دنیا میره وارد عالم بزرخ میشه و منظورش از چ اتفاقی براش میوفته همینه
و ایه گزینه دو هم مربوطه به عالم بزرخاون قسمت بعد از تربیت فرزندانش فقط میخواد گولت بزنه اشتباه جواب بدی
-
@haniehno
برای همین حدس من گزینه 4 هستشmahan alizadeh ببینید میگه وقتی چشم میبنده
یعنی همین که چشمشو بست چه اتفاقی میوفته ؟ خب میره برزخ -
Elham Hamed
@haniehno
mahan alizadeh
مرسی بچه ها -
Elham Hamed
@haniehno
mahan alizadeh
مرسی بچه ها -
آخه گزینه 2 مگه مربوط به گفتگوی برزخیان با خدا نیست؟ و خدا در جواب آن ها میگه هرگز ..این چیزی است که فقط به زبان میارد
خب مادر وقتی فرزاندانشو تربیت کرده و وظیفه اشو انجام داده که
-
آخه گزینه 2 مگه مربوط به گفتگوی برزخیان با خدا نیست؟ و خدا در جواب آن ها میگه هرگز ..این چیزی است که فقط به زبان میارد
خب مادر وقتی فرزاندانشو تربیت کرده و وظیفه اشو انجام داده که
sohil derakhshani بعد از مرگ چه اتفاقی میوفته؟؟؟ وارد برزخ میشه طرف
اون قسمت تربیت فرزندان داره گولتون میزنه ک جوابو اشتباه بدید
بعدشم مگه اصلا گفته تربیت درست فرزند؟ اصلا اون قسمتشو در نظر نگیرید
خود سوال گفته بعد مرگ چه اتفاقی واسش میوفته اولین اتفاق ورود ب برزخه -
sohil derakhshani بعد از مرگ چه اتفاقی میوفته؟؟؟ وارد برزخ میشه طرف
اون قسمت تربیت فرزندان داره گولتون میزنه ک جوابو اشتباه بدید
بعدشم مگه اصلا گفته تربیت درست فرزند؟ اصلا اون قسمتشو در نظر نگیرید
خود سوال گفته بعد مرگ چه اتفاقی واسش میوفته اولین اتفاق ورود ب برزخهElham Hamed خب قبول ولی خب گزینه 2 نمیتونه باشه اصلا مفهوم گزینه 2 یه چیزه دیگه است
فقط یک گزینه در مورد برزخ نیست و گزینه 4 هم در مورد برزخه و گزینه 4 بیشتر درسته
اگه بشه یه توضیح بدین
-
Elham Hamed خب قبول ولی خب گزینه 2 نمیتونه باشه اصلا مفهوم گزینه 2 یه چیزه دیگه است
اگه بشه یه توضیح بدین
sohil derakhshani گزینه ۴ رو کی گفته در مورد برزخه؟؟ در مورد قیامته
تو قیامت انسان از همه اعمال ماتقدم و ماتاخرش با خبر میشه
-
Elham Hamed خب قبول ولی خب گزینه 2 نمیتونه باشه اصلا مفهوم گزینه 2 یه چیزه دیگه است
اگه بشه یه توضیح بدین
sohil derakhshani ببینید گزینه یک ک کلا در مورد معاد داره حرف میزنه تکلیفش مشخصه ن ربطی ب تربیت فرزند داره ن ربطی ب جهانی داره ک انسان بعد از مرگ واردش میشن
-
اگه بشه یه توضیح بدین
sohil derakhshani گزینه ۳ هم در مورد پیامد اعتقاد الهیون ب معاد صحبت میکنه بازم هیچ ربطی نداره ب سوال
-
اگه بشه یه توضیح بدین
sohil derakhshani گزینه ۴ هم همونطور ک گفتم مربوطه ب روز قیامت
خیلی واضحه ک پاسخ سوال برزخ میشه چون انسان بعد از مرگ وارد برزخ میشه
و گزینه دو هم ب برزخ اشاره داره حتما دوباره سوال رو با مطالب مربوط ب چهار تا گزینه رو مطالعه کنید متوجه میشید -
sohil derakhshani گزینه ۴ هم همونطور ک گفتم مربوطه ب روز قیامت
خیلی واضحه ک پاسخ سوال برزخ میشه چون انسان بعد از مرگ وارد برزخ میشه
و گزینه دو هم ب برزخ اشاره داره حتما دوباره سوال رو با مطالب مربوط ب چهار تا گزینه رو مطالعه کنید متوجه میشیدگزینه 4 مربوط به برزخ نیست؟؟!!!
-
گزینه 4 مربوط به برزخ نیست؟؟!!!
sohil derakhshani معلومه ک نه یومئذ منظور روز قیامته اگه کسی بهت گفته برزخه اشتباه گفته مطمئن باش
-
sohil derakhshani معلومه ک نه یومئذ منظور روز قیامته اگه کسی بهت گفته برزخه اشتباه گفته مطمئن باش