سوال سبک مشتری و عناصرش
-
اگه میگفت که مثلا ۸ عنصر اول مشتری ، عنصر فلزی نداره یا شبه فلزی نداره، باز بد نبود اما این دیگخ ته مسخرگی بود
-
سلام
خسته نباشید
همه عناصر مشتری،تو مشتری به حالت گازین؟
حتی گوگرد و کربن؟
یه سوال آورده گفته همه شون گازین،بعد غلط گرفته
تو پاسخنامه گفته که گوگرد و کربن تو جدول دوره ای به صورت جامدن
خب تو زمین جامدن یا تو کل کائنات؟
آخه مگه تو خود زمینم گوگرد به صورت گازی پیدا نمیشه؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @همیارسروش قادری سلام
ببینید مشتری یه سیاره گازی هستش ک داخلش بیشتر عناصر گازی هسن نه همشون !
زمین هم یه سیارره سنگی هستش ک بیشتر عناصرش جامد هستن و بازم نمیتونیم قید کلی همه رو بیاریم برا هردو به این دلیل ک هم تو مشتری و هم تو زمین هم عنصرر گازی و هم جامد وجود داره! -
سلام
خسته نباشید
همه عناصر مشتری،تو مشتری به حالت گازین؟
حتی گوگرد و کربن؟
یه سوال آورده گفته همه شون گازین،بعد غلط گرفته
تو پاسخنامه گفته که گوگرد و کربن تو جدول دوره ای به صورت جامدن
خب تو زمین جامدن یا تو کل کائنات؟
آخه مگه تو خود زمینم گوگرد به صورت گازی پیدا نمیشه؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @همیاربچه های تجربی نظرتون چیه دوتا تایپیک جداگانه عمومی و اختصاصی برای درسا ایجاد شه و هرشب همه ی نکات ی بخشی از کتاب رو بهم دیگه منتقل کنیم؟؟
پیشنهاده
و هرشب ی تست چالشی و سخت هم کنارش باشه راجبش بحث کنیم -
بچه های تجربی نظرتون چیه دوتا تایپیک جداگانه عمومی و اختصاصی برای درسا ایجاد شه و هرشب همه ی نکات ی بخشی از کتاب رو بهم دیگه منتقل کنیم؟؟
پیشنهاده
و هرشب ی تست چالشی و سخت هم کنارش باشه راجبش بحث کنیمElham Hamed پیشنهاد خوبیه
-
بچه های تجربی نظرتون چیه دوتا تایپیک جداگانه عمومی و اختصاصی برای درسا ایجاد شه و هرشب همه ی نکات ی بخشی از کتاب رو بهم دیگه منتقل کنیم؟؟
پیشنهاده
و هرشب ی تست چالشی و سخت هم کنارش باشه راجبش بحث کنیمElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
پیشنهاده
و هرشب ی تست چالشی و سخت هم کنارش باشه راجبش بحث کنیمبی زحمت اگر زدید من رو هم منشن کنید. حالا من پشت کنکوری ام ولی خب دوست دارم در جمع تون باشم
-
@dr-mahh عمومی با شما اختصاصیش با من چون یکم واسه اختصاصی من برنامه دارم
-
Elham Hamed نه بزا کلی بزنم هر سال دورهمی برا کنکوریا داریم برا 1400 هم داشتیم بزا کلی بزنیم بهتره
-
-
-
Elham Hamed نه بزا کلی بزنم هر سال دورهمی برا کنکوریا داریم برا 1400 هم داشتیم بزا کلی بزنیم بهتره
@dr-mahh در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
نه اون جوری خوب نیست. جدا جدا برا هر درس تاپیک بزنید که مثلا فلان روز بیاین فلان درس رو رفع اشکال کنیم
-
نیک آیین سعادت پور دمت گرم
-
@dr-mahh خب پس بزنید فقط منو منشن کنید گم نکنم راجب برنامه هامم راجب اختیصاصیا ب خودتون میگم اونجا بزارید
-
Elham Hamed https://forum.alaatv.com/topic/20412/دورهمی-بچه-های-کنکور-تجربی?_=1626272047803 ببین مثه اینجا..!
اون خوب نیست ببین اول اینکه کسانی که دور هم جمع میشن طبق برنامه قلمچی گاج گزینه ۲ چی میرن جلو
-
Elham Hamed https://forum.alaatv.com/topic/20412/دورهمی-بچه-های-کنکور-تجربی?_=1626272047803 ببین مثه اینجا..!
اون خوب نیست ببین اول اینکه کسانی که دور هم جمع میشن طبق برنامه قلمچی گاج گزینه ۲ چی میرن جلو
نیک آیین سعادت پور در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
اخر شب ها مثلا ۱۰ تا ۱۱، روی مباحث بودجه کار کنید اگر سوالی دارید بفرستید و برای هم حل کنید
-
@dr-mahh خب پس بزنید فقط منو منشن کنید گم نکنم راجب برنامه هامم راجب اختیصاصیا ب خودتون میگم اونجا بزارید
Elham Hamed شما میتونی هر شب ک بچه ها دور هم جمع شدن هر چی دوس داری بزاری فق من میترسم کسی نیاد
-
نه اون جوری خوب نیست. جدا جدا برا هر درس تاپیک بزنید که مثلا فلان روز بیاین فلان درس رو رفع اشکال کنیم
نیک آیین سعادت پور اینجوری خیلی شلوغ میشه
بنظر من اگه دوتا باشه اختصاصی و عمومی
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای فیزیک و ریاضیتو عمومیا یروز برای دینی و زبان
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشه -
نیک آیین سعادت پور در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
اخر شب ها مثلا ۱۰ تا ۱۱، روی مباحث بودجه کار کنید اگر سوالی دارید بفرستید و برای هم حل کنید
نیک آیین سعادت پور خب تو این تاپیک دورهمی هم همینکار انجام میشد حالا بازم باید از مدیر اجازه بپرسم ممکنه اجازه ندن نمدونم