سوال سبک مشتری و عناصرش
-
-
@dr-mahh عمومی با شما اختصاصیش با من چون یکم واسه اختصاصی من برنامه دارم
-
Elham Hamed نه بزا کلی بزنم هر سال دورهمی برا کنکوریا داریم برا 1400 هم داشتیم بزا کلی بزنیم بهتره
@dr-mahh در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
Elham Hamed نه بزا کلی بزنم هر سال دورهمی برا کنکوریا داریم برا 1400 هم داشتیم بزا کلی بزنیم بهتره
نه اون جوری خوب نیست. جدا جدا برا هر درس تاپیک بزنید که مثلا فلان روز بیاین فلان درس رو رفع اشکال کنیم
-
نیک آیین سعادت پور دمت گرم
-
@dr-mahh خب پس بزنید فقط منو منشن کنید گم نکنم راجب برنامه هامم راجب اختیصاصیا ب خودتون میگم اونجا بزارید
-
Elham Hamed https://forum.alaatv.com/topic/20412/دورهمی-بچه-های-کنکور-تجربی?_=1626272047803 ببین مثه اینجا..!
اون خوب نیست ببین اول اینکه کسانی که دور هم جمع میشن طبق برنامه قلمچی گاج گزینه ۲ چی میرن جلو
-
Elham Hamed https://forum.alaatv.com/topic/20412/دورهمی-بچه-های-کنکور-تجربی?_=1626272047803 ببین مثه اینجا..!
اون خوب نیست ببین اول اینکه کسانی که دور هم جمع میشن طبق برنامه قلمچی گاج گزینه ۲ چی میرن جلو
نیک آیین سعادت پور در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
اخر شب ها مثلا ۱۰ تا ۱۱، روی مباحث بودجه کار کنید اگر سوالی دارید بفرستید و برای هم حل کنید
-
@dr-mahh خب پس بزنید فقط منو منشن کنید گم نکنم راجب برنامه هامم راجب اختیصاصیا ب خودتون میگم اونجا بزارید
Elham Hamed شما میتونی هر شب ک بچه ها دور هم جمع شدن هر چی دوس داری بزاری فق من میترسم کسی نیاد
-
نه اون جوری خوب نیست. جدا جدا برا هر درس تاپیک بزنید که مثلا فلان روز بیاین فلان درس رو رفع اشکال کنیم
نیک آیین سعادت پور اینجوری خیلی شلوغ میشه
بنظر من اگه دوتا باشه اختصاصی و عمومی
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای فیزیک و ریاضیتو عمومیا یروز برای دینی و زبان
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشه -
نیک آیین سعادت پور در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
اخر شب ها مثلا ۱۰ تا ۱۱، روی مباحث بودجه کار کنید اگر سوالی دارید بفرستید و برای هم حل کنید
نیک آیین سعادت پور خب تو این تاپیک دورهمی هم همینکار انجام میشد حالا بازم باید از مدیر اجازه بپرسم ممکنه اجازه ندن نمدونم
-
Elham Hamed شما میتونی هر شب ک بچه ها دور هم جمع شدن هر چی دوس داری بزاری فق من میترسم کسی نیاد
اروم اروم میان. یه چیزی بگم بهت، تجربه نشون میده وقتی دو نفر یه جا می ایستن بقیه فکر میکنن خبریه و می ایستن
-
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشهElham Hamed خب همینطور ک شما ولی دیگ زحمت عمومیاشم بکش چون من مطلبی چیزی ندارم
-
نیک آیین سعادت پور خب تو این تاپیک دورهمی هم همینکار انجام میشد حالا بازم باید از مدیر اجازه بپرسم ممکنه اجازه ندن نمدونم
تاپیک دور همی برا هماهنگی خوبه. وگرنه یه موقع یکی نمیتونه بیاد، بعد میخواد مطالب رو ببینه اینجوری پر و پخش میشه
-
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشهElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشهاینم فکر خوبیه ولی به من باشه میگم اگر میخواین گروه بشید و کار کنید برای هر درس یا درس هایی که واقعا کار میکنید، تاپیک بزنید
-
@Dr-Mahh
Elham Hamed
بعدم یه چیزی از من بشنوید. منتظر کسی نمونید. تاپیک ها رو بزنید، خودتون شروع کنید. کم کم بقیه همراه میشن -
Elham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
تو اختصاصیا
یروز برای زیست و شیمی
یروز برای ادبیات و عربی
خیلی منظم میشهاینم فکر خوبیه ولی به من باشه میگم اگر میخواین گروه بشید و کار کنید برای هر درس یا درس هایی که واقعا کار میکنید، تاپیک بزنید
نیک آیین سعادت پور من خیلی با اینجا اشنا نیستم
نمیدونم کدوم روش بهترهفقط اگه این پیشنهاد من اجرایی بشه خیلی عالی میشه
مثلا تا روز کنکور کل بچه ها میتونن هرشب نکات پنج صفحه از زیست رو ک براشون جدید بوده رو بنویسن و بقیه بخونن و یادداشت کنن ی جور پیشرفت همگانی میشه -
Elham Hamed خب همینطور ک شما ولی دیگ زحمت عمومیاشم بکش چون من مطلبی چیزی ندارم
@dr-mahh شما پس لطف کنید ایجاد کنید من ی برنامه خوب برای دوتاش بنویسم
-
مثلا تا روز کنکور کل بچه ها میتونن هرشب نکات پنج صفحه از زیست رو ک براشون جدید بوده رو بنویسن و بقیه بخونن و یادداشت کنن ی جور پیشرفت همگانی میشهElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
مثلا تا روز کنکور کل بچه ها میتونن هرشب نکات پنج صفحه از زیست رو ک براشون جدید بوده رو بنویسن و بقیه بخونن و یادداشت کنن ی جور پیشرفت همگانی میشهسنگ بزرگ نشونه نزدنه. ببین بهترین کار اینه که بودجه بندی های بچه ها یکی باشه، مطالب رو در طول روز بخونن، تست هایی که ایراد دارن رو برای هم بفرستن و بحث کنن. همین! کار سنگین، شروعی نداره
-
@dr-mahh شما پس لطف کنید ایجاد کنید من ی برنامه خوب برای دوتاش بنویسم
Elham Hamed عنوانی برا تاپیک بگو ؟!
برا هر دو بزنم ؟!