سوال دنباله حسابی
-
میشه لطفا بگین این سوال رو چجوری باید حل کرد؟
-
Saba haghshenas در سوال دنباله حسابی گفته است:
ببین من خیلی فکر کردم. از راه حل م ببین میتونی یه ایده ای بگیری به جواب برسی؟ -
سوال رو مطمئنی دقیق نوشتی؟
-
ببین من خیلی فکر کردم. از راه حل م ببین میتونی یه ایده ای بگیری به جواب برسی؟نیک آیین سعادت پور
پس از ساعت ها اندیشیدن
ولی یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید اگر بینشون جمع نبود و منها بود اون موقع چی کار کنیم؟ اینو تو میدونی؟
-
نیک آیین سعادت پور
پس از ساعت ها اندیشیدن
ولی یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید اگر بینشون جمع نبود و منها بود اون موقع چی کار کنیم؟ اینو تو میدونی؟
نیک آیین سعادت پور
پس از ساعت ها اندیشیدن
این سوالی که حل کردی خیلی روش حل ش خاصه.
اگر بین ش منفی باشه، مثل کاری که قبلا کردم، توی صورت کسر ها، اول 2d تو صورت میاد، اما اون جمله وسط حذف نمیشه توی مخرج. و همین طور میاد جلو.
ولی مطمئن نیستم که دقیقا چی میشه.
این مدل سوالا، همینایی عه که توی کتابای سه سطحی قلمچی پیدا میشه. خیلی روش وقتت رو نذار ارزش ان چنانی نداره. سوال سخت میخوای حل کنی، ریاضی سنجش رو کار کن. می ارزه -
نیک آیین سعادت پور
پس از ساعت ها اندیشیدن
این سوالی که حل کردی خیلی روش حل ش خاصه.
اگر بین ش منفی باشه، مثل کاری که قبلا کردم، توی صورت کسر ها، اول 2d تو صورت میاد، اما اون جمله وسط حذف نمیشه توی مخرج. و همین طور میاد جلو.
ولی مطمئن نیستم که دقیقا چی میشه.
این مدل سوالا، همینایی عه که توی کتابای سه سطحی قلمچی پیدا میشه. خیلی روش وقتت رو نذار ارزش ان چنانی نداره. سوال سخت میخوای حل کنی، ریاضی سنجش رو کار کن. می ارزهنیک آیین سعادت پور
تشکر.