عنصر های دوره چهارم
-
سلام و خسته نباشید.
یه سوال دیدم که میگفت در دوره ی چهارم چند عنصر میشناسید که در آخرین لایه خود یک الکترون دارد؟
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون داره -
-
سلام و خسته نباشید.
یه سوال دیدم که میگفت در دوره ی چهارم چند عنصر میشناسید که در آخرین لایه خود یک الکترون دارد؟
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهMr B سلام
دام تستی خوبی داره
علتش کلمه ( لایه ) هست
فکر کنم دیگه خودتون فهمیدید موضوع چیه ! -
سلام و خسته نباشید.
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهMr B
سلام
عزیز من گفته آخرین لایه نه آخرین زیر لایه. -
متشکر متوجه شدم Mohammad Hossein Kazemi Reza Panahi
-
من حواسم نبود که sهمیشه آخرین لایه هست😅
-
متشکر متوجه شدم Mohammad Hossein Kazemi Reza Panahi
Mr B
خواهش میکنم -
سلام و خسته نباشید.
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهMr B در عنصر های دوره چهارم گفته است:
سلام و خسته نباشید.
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهاخرین لایه گفته نه زیر لایه.
-
سلام و خسته نباشید.
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهMr B در عنصر های دوره چهارم گفته است:
سلام و خسته نباشید.
جوابشم میشد پتاسیم و کروم و مس اونوقت چرا گالیم رو حساب نکرد اونم که تو لایه p فقط یه الکترون دارهاخدین لایه گالیم میشه n=4 که از بین زیر لایه هاش، 4s و 4p ش رو هم ۳ تا الکترون داره