مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده
-
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
عزیزان کنکوری و بقیه دوستان میشه بگید توی دوران کنکور وقتی یه اتفاق خیلی خیلییییی ناراحت کننده میوفتاد (امیدوارم نیوفتاده باشه)
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
به طوری که حال بد روحیم روی حال جسمانیم هم تاثیر بدی گذاشته
خیلی وقته درس نخوندم رفتم سراغ درس نیم ساعت خوندم داشت گریه ام میگرفت چون اصلا تمرکز نداشتم و فکرم مشغول بود
الان هم در ظاهر حالم خوبه ولی اینطور نیست
چیکار کنم بنظرتون عذاب وجدان دارم که درس نمیخونم
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاء -
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
عزیزان کنکوری و بقیه دوستان میشه بگید توی دوران کنکور وقتی یه اتفاق خیلی خیلییییی ناراحت کننده میوفتاد (امیدوارم نیوفتاده باشه)
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
خیلی وقته درس نخوندم رفتم سراغ درس نیم ساعت خوندم داشت گریه ام میگرفت چون اصلا تمرکز نداشتم و فکرم مشغول بود
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
خوبی ؟من خودم وقتی فکرم مشغوله یه زمان می زارم میشینم هر فکری که میاد تو ذهنم رو می نویسم تو یه دفتر یا سر رسید
دوم اینکه به خودت یاد آوری کن اگر شروع نکنی نمی رسی
یه انگیزه درونی بساز که بهت بگه تو هر شرایطی هستی مهم نیس . تو هدف داری و باید باید باید برای رسیدن بهش تلاش کنی
هدف چیزیه که صبح زود از خوابت بیدارت میکنه نه اونی که شب با فکر کردن بهش به خواب بری
-
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi به این فکر کن که اون اتفاق بد آیا ده سال بعد هم یادت میمونه؟ ولی کنکور توی ده سال بعدت تاثیر گذاره
️
-
سلام
خوبی ؟من خودم وقتی فکرم مشغوله یه زمان می زارم میشینم هر فکری که میاد تو ذهنم رو می نویسم تو یه دفتر یا سر رسید
یه انگیزه درونی بساز که بهت بگه تو هر شرایطی هستی مهم نیس . تو هدف داری و باید باید باید برای رسیدن بهش تلاش کنی
هدف چیزیه که صبح زود از خوابت بیدارت میکنه نه اونی که شب با فکر کردن بهش به خواب بری
این پست پاک شده! -
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi
سلام مریم.
امیدوارم مشکلی که برات پیش اومده هرچه زودتر حل بشه و خب میدونی دیگه، متاسفانه زندگیه و همین مسائل رو اعصاب!
ما هرکدوممون حق داریم بابت تمامی مسائل ناراحت کننده غصه بخوریم و ناراحت باشیم.
تو باید در مواجهه با این مشکلات، تا حد کافی و معقول غصه بخوری، یعنی تا جایی که خالی بشی از اون احساسات منفی تا بتونی دوباره به خودت بیای و برگردی سر درست.
نمیتونم بهت بگم درنظرش نگیر و به راهت ادامه بده و به هدفت فکر کن و از این چرت و پرتایی که همه میگن! چون مگه یه آدم تا کجا جون داره که هی بخواد احساسات منفی رو با این جملات انگیزشی سرکوب کنه؟!
نه مریم. اگه مشکلی پیش اومد و حس کردی نیاز داری یه مدت تخلیۀ روحی روانی بشی، به خودت برس و تلاش کن خودت رو هرچه سریعتر از این حال و هوا دربیاری و دوباره پرقدرت برگردی سر درست.
همیشه سعی کن خیلی توی رنج نمونی.
اما اینجوری هم نباشه که بخوای احساسات منفیت رو سرکوب کنی چون از یه جایی به بعد قابل سرکوب شدن نیستن... -
Maryam Nateqi به این فکر کن که اون اتفاق بد آیا ده سال بعد هم یادت میمونه؟ ولی کنکور توی ده سال بعدت تاثیر گذاره
️
مهدی خسروی 0
اونوقت اگه اون اتفاق نه تنها 10 سال بعد بلکه 30 سال بعد هم یادمون بود چی؟! -
Maryam Nateqi به این فکر کن که اون اتفاق بد آیا ده سال بعد هم یادت میمونه؟ ولی کنکور توی ده سال بعدت تاثیر گذاره
️
مهدی خسروی 0
آخه اتفاقی نیست از یادم بره اون موقع اگه یادم اومد یه لبخند تلخ میزنم
من یکی بهم اخم کنه یادم نمیره چه برسه به این -
مهدی خسروی 0
اونوقت اگه اون اتفاق نه تنها 10 سال بعد بلکه 30 سال بعد هم یادمون بود چی؟!@danial-hosseiny
منظورش اینه که آیا اهمیت داره برات تا ده سال بعدخیلی از مسائل هستن که بعد از مدتی فراموش میشن . دوست مون از این جهت گفت
-
سلام
Alireza Ayoubifar
آخه من با نوشتن حالم خوب نمیشه بایدبه کسی که میفهمم درکم میکنه بگم تا خالی شم
البته انگار اون فرد باید کنارم باشه همیشه اما خب نمیشه
همینطورم شد یه دو روز پیش رفتم پیش کسی که حال و هوامو بهتر کرد خیلی حالم خوب شده بود اما زمانی نگذشت که در باره اتفاقی که میگم خبر بدی شنیدم -
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi وقتی هدف بزرگی داری ب هیچ اتفاق ناراحت کننده ای واکنش نده
-
Alireza Ayoubifar
آخه من با نوشتن حالم خوب نمیشه بایدبه کسی که میفهمم درکم میکنه بگم تا خالی شم
البته انگار اون فرد باید کنارم باشه همیشه اما خب نمیشه
همینطورم شد یه دو روز پیش رفتم پیش کسی که حال و هوامو بهتر کرد خیلی حالم خوب شده بود اما زمانی نگذشت که در باره اتفاقی که میگم خبر بدی شنیدمکسی از بیرون حالت رو خوب کنه خیلی بده . یه خلا درونی رو همیشه حس میکنی
می دونم چی میگینوشتن برای تمرکز بکار میره
هر چند اگر اتفاقی ک افتاده رو بنویس هم خوبه و ذهنت بهتر کار میکنه ینی حست بهتر میشهاگر کسی نیست که بخواد خوبت کنه . مجبوری رو پای خودت بایستی چون تو هدف داری
-
@danial-hosseiny
منظورش اینه که آیا اهمیت داره برات تا ده سال بعدخیلی از مسائل هستن که بعد از مدتی فراموش میشن . دوست مون از این جهت گفت
Alireza Ayoubifar
منم فهمیدم و حرفم دقیقا از همین منظر بود دوست من.
دوستمون کمک میخواد و مسلما زودتر از همۀ ما نشسته به این فکر کرده که این مطلب تا چه حد داره آزارش میده!
شما اگه برات بستنی نخریده باشن که نمیای تاپیک بزنی و کمک بخوای!!! -
سلام
Alireza Ayoubifar در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:
سلام
جز اين شما روش ديگه اى بلد نيستين؟ آخه اين روش رو من جواب نداده
-
سلام
-
سلام
r sh
من تو شروع چند تا آهنگ انگیزشی دانلود کردم
هر روز صبح می رفتم ورزش و گوش میکردمالبته بربای حال خوب و انگیزه داشتن این روش فقط زمان شروع بکار میره
مثل استارت ماشین یا وقتی اول مسیر هستی استارت میزنی یا وقتی وسط راه ماشین رو خاموش کردی
امیدوارم منظور رو رسونده باشم -
Maryam Nateqi
سلام مریم.
امیدوارم مشکلی که برات پیش اومده هرچه زودتر حل بشه و خب میدونی دیگه، متاسفانه زندگیه و همین مسائل رو اعصاب!
ما هرکدوممون حق داریم بابت تمامی مسائل ناراحت کننده غصه بخوریم و ناراحت باشیم.
تو باید در مواجهه با این مشکلات، تا حد کافی و معقول غصه بخوری، یعنی تا جایی که خالی بشی از اون احساسات منفی تا بتونی دوباره به خودت بیای و برگردی سر درست.
نمیتونم بهت بگم درنظرش نگیر و به راهت ادامه بده و به هدفت فکر کن و از این چرت و پرتایی که همه میگن! چون مگه یه آدم تا کجا جون داره که هی بخواد احساسات منفی رو با این جملات انگیزشی سرکوب کنه؟!
نه مریم. اگه مشکلی پیش اومد و حس کردی نیاز داری یه مدت تخلیۀ روحی روانی بشی، به خودت برس و تلاش کن خودت رو هرچه سریعتر از این حال و هوا دربیاری و دوباره پرقدرت برگردی سر درست.
همیشه سعی کن خیلی توی رنج نمونی.
اما اینجوری هم نباشه که بخوای احساسات منفیت رو سرکوب کنی چون از یه جایی به بعد قابل سرکوب شدن نیستن...@danial-hosseiny
آخه داره خیلی طول میکشه خودمم میگم از درسی که آسونه شروع کنم شروع هم کردم بیشتر اعصابم بهم ریخت
میدونی مشکل اینه خالی نمیشم یعنی همونطور که گفتم خالی شده بودم(خیلی انرژی داشتم یه روز هم نشد البته) دوباره چندتا خبر بد شنیدم و بدتر شدم
اصلا قلبم سنگینی میکنه
یه حالتی دارم که نمیتونم توصیف کنم انگار مریضم(امیدوارم هیچ کس گرفتار این وضعیت و حال من نشه) -
@danial-hosseiny
آخه داره خیلی طول میکشه خودمم میگم از درسی که آسونه شروع کنم شروع هم کردم بیشتر اعصابم بهم ریخت
میدونی مشکل اینه خالی نمیشم یعنی همونطور که گفتم خالی شده بودم(خیلی انرژی داشتم یه روز هم نشد البته) دوباره چندتا خبر بد شنیدم و بدتر شدم
اصلا قلبم سنگینی میکنه
یه حالتی دارم که نمیتونم توصیف کنم انگار مریضم(امیدوارم هیچ کس گرفتار این وضعیت و حال من نشه)Maryam Nateqi پس فعلا تفريحى بخون
هر درسى رو دوس دارى از هر كتابى كه دلت خواست بخون -
به نام خدا
سلام بچهها وقت تون بخیر
چیکار میکردین؟
من خودم در این حالت هستم
میشه راهنمایی کنید لطفا
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi سلام عزیزم
ببین من کاملا درکت میکنم خودم تو سال کنکورم
همینجور مشکل و غم بود که سر راهم بود یکی از غم انگیز ترین اتفاقا فوت کردن عموم بود ینی اینقد اتفاق برام افتاد
که یادمه تومهر ماه به دختر خالم گفتم من دیگ نمیتونم میخوام کنکور امسال و بیخیال شم
ولی بعدش از خدا کمک خواستم دیدم حیفه بیخیال شم
با این که خیلی سخت بود دوباره برگردم ب درس ولی خدا کمکم کرد و تونستم ،مریم جان ب خودش توکل کن قران بخون براش نامه بنویس و ازش بخواه که کمکت کنه
مطمئن باش جوری کمکت میکنه که اصن باورت نمیشه چجوری شد که همه چی حل شد -
سلام
r sh ی فیلم سینمایی طنز ببین
حال روحیت عوض میشه