اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401
-
mahan alizadeh در اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401 گفته است:
اما میخوام بگم که از وقتی دیزاین جزوه های جدید رو دیدم خیلی دو دل شدم که فعلا کپی بگیرم یا صب کنم دیزاین بقیه هم تغییر بکنه و بعد کپی بگیرم
اوه اوه
اینا که دیزاین نشده هنوز
دیزاین اصلی رو ببینیچی میگی پس
یکم صبر کن
استرسنگیر هیچی نمیشهArshia Yazdian
سلام جناب یزدیان. اگر جزوه رو ارسال کنید مباحث تابستون هم جزوشونه دیگه؟ -
این پست پاک شده!
-
-
mahan alizadeh در اصلاحات برنامه مطالعاتی تابستان راه ابریشم کنکور 1401 گفته است:
اما میخوام بگم که از وقتی دیزاین جزوه های جدید رو دیدم خیلی دو دل شدم که فعلا کپی بگیرم یا صب کنم دیزاین بقیه هم تغییر بکنه و بعد کپی بگیرم
اوه اوه
اینا که دیزاین نشده هنوز
دیزاین اصلی رو ببینیچی میگی پس
یکم صبر کن
استرسنگیر هیچی نمیشهArshia Yazdian آقای یزدیان این جزوه ها که میگید برا مهر دیزاین جذاب براشون در نظر گرفتید،رو سایت برا چاپ هم قرار میگیره؟
-
Arshia Yazdian
سلام جناب یزدیان. اگر جزوه رو ارسال کنید مباحث تابستون هم جزوشونه دیگه؟Nazanin Rahdar بله بله
-
Nazanin Rahdar بله بله
Arshia Yazdian سلام اگ از روی pdf بخونیم یادداشت ها و چیزایی ک توی جزوه میخوایم بنویسم رو چیکار کنیم
-
Arshia Yazdian سلام اگ از روی pdf بخونیم یادداشت ها و چیزایی ک توی جزوه میخوایم بنویسم رو چیکار کنیم
@dr-aryan
نظر شخصی:
من خودم دانش آموز که بودم برای تابستان یک دفتر کلاسور داشتم که هر درس رو جدا کرده بودم
برای خودم نکاتو اونجا یادداشت میکردم ( برای ما نوشتن داخل کتاب تست ها ممنوع بود، چون شاید دوباره خواستیم اون تست رو مرور کنیم )
در طول سال تمامی مباحث تابستون یکبار دوره میشن، من این دوره رو از اون دفتر تابستونیم میکردم،
میشه حتی اگه نکته جدیدی هم برخوردیم اضافه کنیم -
@dr-aryan
نظر شخصی:
من خودم دانش آموز که بودم برای تابستان یک دفتر کلاسور داشتم که هر درس رو جدا کرده بودم
برای خودم نکاتو اونجا یادداشت میکردم ( برای ما نوشتن داخل کتاب تست ها ممنوع بود، چون شاید دوباره خواستیم اون تست رو مرور کنیم )
در طول سال تمامی مباحث تابستون یکبار دوره میشن، من این دوره رو از اون دفتر تابستونیم میکردم،
میشه حتی اگه نکته جدیدی هم برخوردیم اضافه کنیمArshia Yazdian متشکرم فقط ی سوال دیگ
جزوه هایی ک اول مهر اماده میشن رنگی هستن؟ -
Arshia Yazdian متشکرم فقط ی سوال دیگ
جزوه هایی ک اول مهر اماده میشن رنگی هستن؟ -
بچه ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
برنامه مطالعاتی تابستان در قسمت فیزیک برای رشته تجربی بر اساس فیلم های آقای کازرانیان نوشته شده بود و در قسمت فیزیک ریاضی بر اساس فیلم های آقای طلوعی
خیلی از دوستان پرسیدن که- منی که رشته ریاضی هستم و فیزیک آقای کازرانیان رو خریدم چه کنم؟
- یا منی که رشته تجربی هستم و فیزیک آقای طلوعی رو خریدم چه کنم؟
ما برای این دوستان هم یه برنامه جدید تدارک دیدیم
همانطور که دقت کردید مطالعه فیزیک تو برنامه مطالعاتی از روز دوم هست، بنابراین تا فردا عصر فایل پیوستی به برنامه اضافه میشه که راهنمای این مساله هست و بهتون کامل نشون میده که بر اساس کدوم جلسات پیش برید اگه این مشکل رو دارید
این پیوست برای این هفته شما کامل پاسخگوئه
برای هفته دوم به بعد برنامه هم ما دوتا برنامه ،بر اساس فیزیک آقای طلوعی و فیزیک آقای کازرانیان برای هر دو رشته ریاضی و تجربی منتشر میکنیم.@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian یه نکته ای،من الان متوجه شدم که برنامه رشته ریاضی هم بر اساس استاد کازرانیان هست
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد