اصلا آلا رسیدگی نمیکنه اصلا ها
-
ابوالفضل ریسی
خیلی ممنونم ابوالفضل جان حرفت کاملا درسته و دمت هم گرم که اینقد عالی میای تجربت رو ر اختیارمون میذاری
دلم نمیخواد این بحثی که ته نداره رو ادامه بدم چون دوس ندارم باعث تفرقه بین آلایی ها بشم
Alireza Ayoubifar
علیرضای عزیز پیام شما رو هم خوندم و ایدهی خوبیه ولی اینطور که مشخصه بچه ها خیلی الان دل خوشی از من ندارن که بخوان نظری بدن برای همین ترجیح میدم سکوت کنم و فعلا تاپیکی نزنمmahan alizadeh خواهش میکنم
اینجا هرکس نظرشو میگه و نظر هرکس فقط به خودش ربط داره ولی من صرفا واسه اینکه ضرر کردم گفتم که شما درگیر نشید
موفق باشید -
سلام لطفا پاسخگو باشید الان فیلم جلسه 12فرسنگ اول شیمی استاد میگن جلسه قبل رابطه انیشتن توضیح دادم ولی جلسه قبل اصلا ناقصه و توضیحی داده نشده و فیلم فقط 16دقیقه هس و کامل نیس درصورتی که تیتر اون جلسه هم نوشته رابطه انیشتن ولی رابطه انیشتن تدریس نشده برای ریاضی هم اصلا معلوم نیس برنامه چیه درسنامه ها با گدار کلا برداشتن شیش تا جلسه درسنامه گذاشتن هیچ توضیحی هم هیچ کسی نمیده خیلی راحت میتونین استاد داخل یه فیلم سه چهار دقیقه ای توضیح بده که برنامه چیه اصلا تست ها هم میخاد از اول فیلم بگیرن یا نه
- لیست
دوستان من فقط انتقاد کردم که اطلاع رسانی رو بهتر کنید و به حرفاشون توجه کتید بگرنه برای کسی پوشیده نیس یا حداقل برای من که الان دارم فرسنگ یک شیمی رو میبینم واقعا تدریس استاد پویان نظر عالیه مخصوصا همین اولای دوازدهم ترکیبی عالی تدریس کردن و قدرت بیانشون عالیه و میفهمی واقعا یا برای فیزیک هم تیپ تست های که داخل فرسنگ اوله خیلی خوبه تدریس ها عالین فقط اطلاع رسانی درباره اینکه کدوم جزوه کی اپدیت میشه چی اپدیت شده یا کدوم فیلم اپدیت شده هس اینا یا مثلا ریاضی تا کی تموم میشه کلن یا چن وقت به چن وقت منتشر میشه درسنامه اینا رو انجام بشه عالی تر میشه همین
-
سلام لطفا پاسخگو باشید الان فیلم جلسه 12فرسنگ اول شیمی استاد میگن جلسه قبل رابطه انیشتن توضیح دادم ولی جلسه قبل اصلا ناقصه و توضیحی داده نشده و فیلم فقط 16دقیقه هس و کامل نیس درصورتی که تیتر اون جلسه هم نوشته رابطه انیشتن ولی رابطه انیشتن تدریس نشده برای ریاضی هم اصلا معلوم نیس برنامه چیه درسنامه ها با گدار کلا برداشتن شیش تا جلسه درسنامه گذاشتن هیچ توضیحی هم هیچ کسی نمیده خیلی راحت میتونین استاد داخل یه فیلم سه چهار دقیقه ای توضیح بده که برنامه چیه اصلا تست ها هم میخاد از اول فیلم بگیرن یا نه
- لیست
Shahin narimani از کتاب های درسی حذف شده
-
ابوالفضل ریسی
خیلی ممنونم ابوالفضل جان حرفت کاملا درسته و دمت هم گرم که اینقد عالی میای تجربت رو ر اختیارمون میذاری
دلم نمیخواد این بحثی که ته نداره رو ادامه بدم چون دوس ندارم باعث تفرقه بین آلایی ها بشم
Alireza Ayoubifar
علیرضای عزیز پیام شما رو هم خوندم و ایدهی خوبیه ولی اینطور که مشخصه بچه ها خیلی الان دل خوشی از من ندارن که بخوان نظری بدن برای همین ترجیح میدم سکوت کنم و فعلا تاپیکی نزنماین پست پاک شده! -
راسی بچا وسط ای انتقادات ی پیشنهادی دارم
نظرتون چیه تاپیک صبحگاهی بزنیم؟ یعنی هر ساعتی بیدار شدیم اعلام کنیم
البته هر ساعتی قبل از 7.5 منظورمه
و حتی اگه بشه ساعتایی ک خوابیدیم هم بگیم فک کنم خوب باشه
و یه تاپیک بچای همخوانی ک ت اونم بگیم طبق برنامه پیش رفتیم یا نه، وقت کم اوردیم یا زیاد، تایمای جبرانی چیکار کردیم ، یا مثلا عمومی خوندیم یا ن و از این قبیل چیزا
نظرتون؟ :))این پست پاک شده! -
M M.an این موضوع را در قفل کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد