سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوالات متداول راه ابریشم
-
1 .آیا همه فیلم ها آپدیت میخوان بشن ؟
خیر، مباحثی که نیاز به تغییر داشته باشن مجدد ضبط میشن و حذفیات هم از درون فیلم ها برش میخوره و حذف میشه2 آیا زمانی که داشبورد جدید اومد همراهش فیلم ها و جزوه ها آپدیت میشن
آپدیت داشبورد ربطی به فیلم ها و جزوه ها نداره، فیلم ها و جزوه ها الانشم بخش زیادیش آپدیت شده3 .الان اگر فیلم ها نیاز به آپدیت ندارن یا جزوه ها از کجا بفهمیم
شما طبق برنامه که برید جلو هر فیلمی رو که ببینید فیلم نهایی هست
ما قبل از رسیدن شما به اون درس تو برنامه تغییرات لازم رو در صورت نیاز اعمال میکنیم و اگه آپدیت مهم و تغییر چشمگیری مثل فصل اول زیست داشته باشیم در توضیحات لحظه ای محصول اطلاع میدیم4 .آیا جزوه ها به صورت چاپی قرار ارسال بشه و اگر ارسال میشه هزینه ش رو باید بدیم یا
رو پک بوده ؟ و کی ارسال میشه برامون
تیم آلا سخت در تلاشه که جزوه ها رو تا شروع برنامه مهر ماه به دست شما برسونه
جزوات روی پک نیستن ولی با هزینهی بسیار پایین تری نسبت به جاهای دیگه به صورت رنگی و با دیزاینی جذاب و زیبا در بسته بندی های قشنگ در اختیار شما قرار میدیم5 اگر میشه دقیق بگید کی داشبورد آپدیت میشه !
آپدیت اولیه داشبورد تو این هفته منتشر میشه و میتونید برنامه مطالعاتی رو از طریق داشبورد خیلی راحت دنبال کنید
آپدیت نهایی داشبورد هم تا آخر تابستون میاد بیرون و شاهد یه داشبورد خیلی خفن خواهیم بود6. نمیشه دروس عمومی راه ابریشم رو زوتر منتشر کنید تا تو جمعبندی جمعش کنیم ؟
تو جمع بندی براتون برنامه داریم،نگرانش نباشید ! پیله دروس عمومی اواخر شهریور ماه منتشر میشن6.درسنامه ریاضیات تجربی کی منتشر میشه؟آیا در برنامه مطالعاتی تابستان هست؟
درسنامه ریاضیات تجربی به مرور در حال انتشار هست و تا به الان بخشی از اون هم منتشر شده
برنامه مطالعاتی تابستان برای آمادگی شما جهت استفاده از فرسنگ ها هست و در تابستان نیازی به درسنامه ها ندارید7.برای برنامه تابستانی الان ما جزوه پرینت بگیریم یا نه؟
بهتره که برای تابستون از PDF ها استفاده کنید تا با شروع فرسنگ ها از جزوه های چاپی استفاده کنید8.جزوه هارو به صورت فرسنگ فرسنگ، جدا از هم میشه تهیه کرد یا نه کامل با هم میدین؟!!
جزوه های هر درس به صورت کامل هستش9.برنامه فرسنگهای شما سه هفته ایه، اما برنامه آزمون قلمچی دوهفته ایه.
این طور نیست که اگه من ازمون گزینه دو انتخاب کردم، کاملا منطبق با فرسنگها هست، اما قلمچی انتخاب کردم فقط بعضیهاش منطبق هست بلکه اینطوریه که برنامه فرسنگها با قلمچی کاملا منطبقه10.چرا در تو توضیح ویژگی های محصول راه ابریشم نوشته شده
" مدت زمان برنامه از یکم مهر ماه" ؟
تمامی فیلم های دروس اختصاصی از لحظه خرید در اختیار شما قرار خواهد گرفت و منظور از "شروع از اول مهر" شروع فرسنگ هاست. که آزمون ها هم پوشش میده11.فیزیک استاد کازرانیان که سال قبل مخصوص تجربی ها بوده و امسال هر دو رشته رو پوشش میده به چه صورت هست؟ فیلم یا جزوه ای اضافه میشه؟
در انتهای هر فرسنگ(هر فرسنگی که مطلب ویژه ریاضی داشته باشه) درسنامه ای کامل برای شما قرار میگیره و بعد از اون تست های مربوط به اون مبحث حل میشه، جزوه هم اضافه میشه به پروفایلتون.(برای مثال فرسنگ سوم فیزیک استاد کازرانیان که مبحث ترمودینامیک اضافه شده)12. آیا قراره در آپدیت جزوات فقط قسمت هایی از حذف شود یا به غیر از آن قسمت هایی اضافه خواهند شد؟
پیشنهاد من اینه که تا مهر ماه و آماده شدن جزوه نهایی دست نگه دارید (رجوع به سوالات بالا) ولی در کل بیشتر حذفیات هست ولی قسمت هایی هم اضافه میشه ولی حجمش به قدری نیست که نتونید به جزوه قبلی خودتون اضافه کنید13.آیا قرار است در فیلم ها فقط قسمت هایی از آن ها حذف بشن یا نه قراره بخش های جدیدی هم اضافه بشه؟ اگه آره مطابق برنامه مطالعاتی خواهند بود؟
بله طبق برنامه مطالعاتی هست. بنابر نظر اساتید یک سری بخش ها از داخل فیلم ها حذف میشن و یک سری مباحث هم در صورت نیاز مجدد ضبط میشن (مثل فصل اول زیست دهم)14.تکلیف جزوات و فیلم های حذفی چیه؟
ما احساس کردیم شاید شما یکم گیج بشید
از این رو هیچ جزوه ای رو پاک نکردیم از روی سایت
برای تابستون تا آخر این هفته یه فایل pdf براتون میزارم که قسمت های حذف شده رو از روی جزوه مشخص میکنه
داخل فیلم ها هم اون قسمت های حذف شده رو حذف میکنیم ( امروز شیمی اعمال شد برای فردا هم زیست )
از مهر ماه که برنامه فرسنگ ها شروع میشه این جزوه ها رو برمیداریم و یک جزوه کامل میزاریم که تغییرات روش اعمال شده
لینک دریافت فایل حذفیات۱۵. آیا کنکورچه ها ، پیش آزمون ها و پس آزمون های ناقص پارسال تکمیل میشه ؟
بله،تمامی این نواقص برطرف میشن و منتشر میشنپ.ن: سوالاتون رو در تاپیک های مربوط بنویسید و اگه سوال جدیدی من به چشمم بخوره اینجا اضافه میکنم
خواهشا قبل از مطرح کردن سوال این سوالات رو یه نگاهی بندازید، شاید جوابتون در بین همین سوالات باشه@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
-
-
-
-
پک رو خریدم، چرا درس فیزیک در پروفایلم نیست؟
کد دبیر مورد نظرتون رو به شماره 100062013 پیامک کنید تا براتون فعال بشه
عدد 2001 برای فیزیک طلوعی
عدد 2002 برای فیزیک کازرانیاندقت کنید با همون شماره موبایل که راه ابریشم رو تهیه کردین پیامک بزنید