سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سوال: سپری کردن دوران کنکور
-
Amoo Sepi
سلام دوست عزیز میدونم کلی جواب دادن بهت ولی منم این رو میگم
ببین اولا اگه کسیو دوست داری خب بهت تبریک میگم یعنی هنوز اون جرقه های عشق و علاقه تو وجودت هست که این خیلی خوبه
ولی بزار این شکلی بگم
این رابطه شما الان دو سو داره
یک:شما قراره تا اخر عمر کنار هم شاد و خرم بزیستید
دو:قراره از هم جدا بشید و ۵ سال دیگه حتی تو خیابون هم همدیگه رو ببینید نشناسید
الان اینارو برسی کنیم
یک:اگه شما پیشرفت نکنی، اگه انرژیت رو صرف روابط عاطفی بکنی هیچوقت به ایده الت نمیرسی
چرا؟چون دقیقا حرفی که دوستان گفتن انرژی صرف میشه و نهایتا ۱/۳ انرژی شما وقف درس میشه و این واقعا کمه
دو:اگر از هم جدا بشید و ده سال دیگه شما برگردید و به گذشته نیم نگاهی بکنید میبینید که ایندتون رو برای خیال و توهمی فدا کردید که اصلاااااا ارزش نداشت
و خب راهکار چیه؟
قطعا اون فردی که با شما رابطه داره هم در حال تحصیل هست دیگه ن؟
باهم قرارداد ببندید که از زندگی هم برید یه چند سالی(۳سال،۲سال،...) بعد برگردید پیش هم دیگه
ببینید واقعا دوست داشتنتون دوست داشتن بوده،؟
هنوز بعد اون دوران دوری سرجاشه؟
و اینکه اگه جدا شدید راهکار چیه برای فکر کردن بهش و رفع دلتنگی؟
زمان های دلتنگی بنظر من یه سرگرمی درست و درمون و مفید جور کنید برای خودتون نه گیم وفیلم ها
مثلا بشینید وسایل بسازید
نقاشی بکشید
ساز یاد بگیرید
اپلیکیشن یادگیری زبان خارجه دانلود کنید
و با خودتون قرار داد ببندید که هر وقت فکر دلبر به ذهنتون خطور کرد این کار هارو بکنید و بعد از انجامش برید سراغ درس و زندگیتون
برای حواس پرتی و رفتن تو فکر بادا بادا مبارک بادا هنگام درس خوندن هم پیشنهاد من اینه که هربار رفتید تو فکر اسم ۵تا چیز دور و برتون رو با صدای بلند بگید
تا هم از فکر دربیاید هم بقولی برگردید رو زمین
موفق و موید باشید
بازم سوال و کمکی بود واقعا خوشحال میشم بتونم کمک کنم -
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to samaneh aghazadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
samaneh aghazadeh ممنونم از لطفتون که انقدر جامع و کامل توضیح دادین
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم... -
Amoo Sepi ای بابا صحبت های نامربوط نکن
-
-
Amoo Sepi در یه سوال پر تکرار(و البته جنجالی) گفته است:
samaneh aghazadeh ممنونم از لطفتون که انقدر جامع و کامل توضیح دادین
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم...خوبه اما یه تایم برای همین صبحت مشخص کنید(درحد 15 دقیقه ) نه اینکه بگید اوکی شبا 11 حرف میزنیم و تا 1.5 2 بشینید حرف بزنید ک اینم مخربه اگه رعایت نشه
و مورد دوم اینکه سعی کنید ت این 15 دقیقه وارد جزئیات نشید و راجب کلیات حرف بزنید فقط در حد یه احوال پرسی و اینکه روزتونو چطوری گذروندیدو در آخر احتمالا یخورده براتون سخت باشه اوایلش ولی خب عادت میکنید چون عادت کردن و خود را با شرایط وفق دادن ویژگی انسانه پس خیلی سخت نیس و بعد ی مدتی حتی شبا هم هرشب حرف نمیزنید ولی نگران نباش این دوری و عادت ب نبودنش خوبه برات
موفق باشید -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to samaneh aghazadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
samaneh aghazadeh
سلام
چرا نسخه الکی می پیچی؟
یعنی چی چند سال از زندگی هم برید بعد چند سال دوباره به هم برسید؟
مگه فیلم هندیه؟
عاشقی که یک لحظه به معشوقش فکر نکنه عاشق نیست حالا چه برسه چند سال حواسش رو پرت کنه که بهش فکر نکنه.
به قول همون دوستمون که گفت طرف کنکورش رو مدیون زنشه به نظرم انسان برای رسیدن به عشقش حالا می خواد انسانی باشه یا غیرانسانی (مثلاً بخواد به جایگاهی برسه)باید تلاش کنه.
%(#ff0000)[فرار از واقعیت هیچوقت چیزی رو درست نمی کنه.] -
سلام
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Mohammad Hossein Kazemi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Hossein Kazemi دقیقا چون نمیتونیم به هم فکر نکنیم،هر شب صحبت میکنیم...
ولی در کل دست همه دوستان درد نکنه و خیلی ازشون ممنونمخیلیییی لطف کردن همه عزیزان.
بالاخره سال کنکوره و ما هم اگر محدودش نمیکردیم قطعا ضربش رو میخوردیم... -
Tannaz Dalir
عجب