این چی؟
۳
-
z Gheibi مو؟
-
z Gheibi سلول هاش دوکی شکلن
بنظرم بافت ماهیچه ای صاف باشه -
z Gheibi
سلام به نظر من ، هم میتونه بافت پیوندی متراکم باشه هم میتونه نباشه
دلیل بودن:
این رشته هایی که دارن جدا میشن بنظرم میتونه رشته های کلاژن باشه که در بین سلول ها قرار گرفتن.
دلیل نبودن : با توجه به این شکل زیر که ماله کتاب خودمونه سلول های بافت پیوندی متراکم ظاهری کشیده داره. ولی در این تصاویر سلول ها حالت دایره ای شکلن.
-
z Gheibi سلول هاش دوکی شکلن
بنظرم بافت ماهیچه ای صاف باشهatena abolhasani آره راست میگی دوکی شکلن منم بهش فکر کردم فقط شکم به اینه که چرا بینشون خیل فاصله داره.
-
اگر از فاصله بینشون صرف نظر کنیم و تصویری که توی کتاب از بافت ماهیچه و پوششی ارائه کرده رو ندید بگیریم، میشه گفت پوششی یا ماهیچه صافه ولی من هنوز شک دارم پوششی باشه....
راستی یه مطلبی
هر چی از اون خط بنفش پر نگ دور میشیم سلول ها بزرگ تر میشن، برای همین فکر کردم اون یا باید منشا تولید این یاخته ها باشه یا یه ماده مستحکمه که باعت شده یاخته های اطرافش رشد نکنن.... حدسه دیگه
-
atena abolhasani آره راست میگی دوکی شکلن منم بهش فکر کردم فقط شکم به اینه که چرا بینشون خیل فاصله داره.
@kosar-mortazavi در این چی؟
۳ گفته است:
atena abolhasani آره راست میگی دوکی شکلن منم بهش فکر کردم فقط شکم به اینه که چرا بینشون خیل فاصله داره.
تو کتاب شکل خاصی درموردشون نیست که بخوایم بگیم فاصله ی بین این سلولا چقدره من فکر می کنم همین باشه
-
اگر از فاصله بینشون صرف نظر کنیم و تصویری که توی کتاب از بافت ماهیچه و پوششی ارائه کرده رو ندید بگیریم، میشه گفت پوششی یا ماهیچه صافه ولی من هنوز شک دارم پوششی باشه....
راستی یه مطلبی
هر چی از اون خط بنفش پر نگ دور میشیم سلول ها بزرگ تر میشن، برای همین فکر کردم اون یا باید منشا تولید این یاخته ها باشه یا یه ماده مستحکمه که باعت شده یاخته های اطرافش رشد نکنن.... حدسه دیگه
@kosar-mortazavi باید اعتراف کنم قدرت حدست خیلی بالاست
-
یه چیزی الان یادم اومد
کوثر خانم اشاره کردن که میتونه بافت پوششی باشه ولی بخاطر فاصله ی بین سلولاش شک دارن
بافت پوششی یه استثنا داره و اونم در ساختار بافت پوششی مویرگ هاست، که فاصله ی بین سلول هاش زیاده
پس شاید بافت پوششی درون مویرگ باشه
ولی بازم بخاطر دوکی بودن سلول ها ، ماهیچه ی صاف بیشتر بهش می خوره -
یه چیزی الان یادم اومد
کوثر خانم اشاره کردن که میتونه بافت پوششی باشه ولی بخاطر فاصله ی بین سلولاش شک دارن
بافت پوششی یه استثنا داره و اونم در ساختار بافت پوششی مویرگ هاست، که فاصله ی بین سلول هاش زیاده
پس شاید بافت پوششی درون مویرگ باشه
ولی بازم بخاطر دوکی بودن سلول ها ، ماهیچه ی صاف بیشتر بهش می خورهatena abolhasani درسته به بافت ماهیچه ای صاف شباهت داره
ولی اگر درست باشه درباره فاصله بینشون از خانم غیبی باید بپرسم چون من فکر میکردم بافت ماهیچه ای تراکم بیشتری داره -
@kosar-mortazavi باید اعتراف کنم قدرت حدست خیلی بالاست
atena abolhasani شما لطف داری
-
z Gheibi سلام
بافت پیوندی متراکم