همه ی درسنامه ها رو ببینیم یا چی؟!
-
سلام خسته نباشید.
یه سوال از بچه های راه ابریشمی
آیا همه ی درسنامه ها رو بدون استثنا می بینید؟
چون من خودم امسال غیر حضوری ام و مدرسه نمیرم و وقت کافی دارم،به نظرتون لازمه که همه ی درسنامه ها رو ببینم یا نیازی به این کار نیست؟
چون من درسنامه ها رو که می بینم طبیعتا خیلی جاها حل تست آموزشی ندارن و صرفاً تدریسن،پس تعداد تستم خیلییی میاد پایین...
شما راهکاری برای این پایین اومدنِ تعداد تست به خاطرِ کلیپ دیدن دارین؟که خیلی هم آزار دهندس.فکر کن ۷،۸ ساعت بخونی،تعداد تست صفر:/
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام خسته نباشید.
چون من خودم امسال غیر حضوری ام و مدرسه نمیرم و وقت کافی دارم،به نظرتون لازمه که همه ی درسنامه ها رو ببینم یا نیازی به این کار نیست؟
چون من درسنامه ها رو که می بینم طبیعتا خیلی جاها حل تست آموزشی ندارن و صرفاً تدریسن،پس تعداد تستم خیلییی میاد پایین...
شما راهکاری برای این پایین اومدنِ تعداد تست به خاطرِ کلیپ دیدن دارین؟که خیلی هم آزار دهندس.فکر کن ۷،۸ ساعت بخونی،تعداد تست صفر:/
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAmoo Sepi
سلام- اگه در بعضی مباحث که تسلط کافی دارید لازم نیست درسنامه رو ببینید (تو کلیپ های مشاوره این رو توضیح دادن)
- میتونید فیلم هارو در سرعت دوبرابر ببینید البته این مورد برای کلیپ های آقای ثابتی توصیه نمیشه چون خودشون 2x صحبت میکنند
🧨
- میتونید در روز کلیپ ها رو به دو قسمت تقسیم کنید : 1) درسنامه یه مبحث 2) تست های همون مبحث
-
Amoo Sepi
سلام- اگه در بعضی مباحث که تسلط کافی دارید لازم نیست درسنامه رو ببینید (تو کلیپ های مشاوره این رو توضیح دادن)
- میتونید فیلم هارو در سرعت دوبرابر ببینید البته این مورد برای کلیپ های آقای ثابتی توصیه نمیشه چون خودشون 2x صحبت میکنند
🧨
- میتونید در روز کلیپ ها رو به دو قسمت تقسیم کنید : 1) درسنامه یه مبحث 2) تست های همون مبحث
-
Amoo Sepi خواهش میکنم کاری نکردم
-
Amoo Sepi
🧨
@first
ببخشید من که کلا از بیخ و بن اشکال دارم
کلا بر حسب برنامه آلا میرم
کارم درسته؟ -
@first
کارم درسته؟samaneh aghazadeh تابستون آزمون شرکت کردید؟
-
سلام خسته نباشید.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAmoo Sepi سلام
دیدن همه درسنامه های آقای طلوعی و آقای ثابتی رو به شدت توصیه میکنم
هر کدوم هم دلیل دارن
در بعضی اوقات، آقای ثابتی، یکسری کدگذاری هایی انجام میدن که شما شاید در نگاه اول، متوجه اونها نشید یا متوجه بشید اما اونطور که آقای ثابتی مدنظزشون بوده، اون کد رو به خاطر نسپارید که با دیدن درسنامه، حل میشه
ازطرفی، با تمام این مسائل، حل تک تک تست های آقای ثابتی رو با 5 برابر سرعت یا حتی بیشتر، نگاه کنید و به چیزی که مینویسن، دقت کنید که اگر روشی غیر از روش شما رفتن، سرعت رو بیارید پائین و اون روش رو هم یاد بگیرید
آقای طلوعی رو هم پیشنهاد میکنم تمام درسنامه هاش رو نگاه کنید
چون خیلی نکته توی درسنامه ها میگن که اصلا از اون نکته ها، توی جزوه حرفی زده نشده
و یکسری عبارت های باحال هم بعضی موقع ها برای حفظ فرمول ها میگن که خیلی مفید میتونه واقع بشه
موفق باشید -
سلام خسته نباشید.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAmoo Sepi سلام حتما درسنامه ببین خیلی جاها بعضی نکات روو نوشتن ک توو هیچ کتابی اون نکات نیست تست هست ولی کمن هر مبحث سه یا چهار تا تست خوب گذاشتن اون درسنامه اگه بازم بلدیی بازم مرورشوون کن ن اینکه نخونی
-
samaneh aghazadeh تابستون آزمون شرکت کردید؟
@first
بله متاسفانه
ولی فقط برای محک زدن درس هایی هست که مطالعه میکنم مثل عمومی ها و این حرفا -
@first
کارم درسته؟samaneh aghazadeh در همه ی درسنامه ها رو ببینیم یا چی؟! گفته است:
@first
کارم درسته؟آرهه برنامه اش اوکیه و در مرحله اول پیله هارو با دقت ببینید و فول بشید چون قشنگ از پایه شروع میکنن( و دیگه کسی نمیتونه بهمون بگه مشکل از پایه هس
)
-
سلام خسته نباشید.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAmoo Sepi
سلام اره بنظرم حتی با سرعت بالا هم که شده ببینید( بنا ب دلایل منطقی ای ک بچا گفتن) -
@first
بله متاسفانه
ولی فقط برای محک زدن درس هایی هست که مطالعه میکنم مثل عمومی ها و این حرفاsamaneh aghazadeh اگه واقعا خیلی مشکل دارید تا اول مهر حتما با برنامه راه ابریشم پیش برید
آزمون هارو هم تا جایی که میتونید سعی کنید غیبت نکنید حتی اگه خیلی از بخش هاش رو هم نخونده بودید شرکت کنید تا با فضا عادت کنید نگران این هم نباشید که مثلا ترازتون پایین میادو اینا تراز اصلی شما در اولین آزمون مهر تعیین میشه
و حتما حتما حتما بعد از هر آزمون سوالات رو تحلیل کنید. -
Amoo Sepi
سلام اره بنظرم حتی با سرعت بالا هم که شده ببینید( بنا ب دلایل منطقی ای ک بچا گفتن)Sarah Ghanaatiyan بله همین کارو میکنم.
و امیدوارم بتونم فیزیک و شیمی و زیست پایه رو با راه ابریشما جمع کنم توی همین تابستون...
امیدوارم که بشه -
samaneh aghazadeh در همه ی درسنامه ها رو ببینیم یا چی؟! گفته است:
@first
کارم درسته؟آرهه برنامه اش اوکیه و در مرحله اول پیله هارو با دقت ببینید و فول بشید چون قشنگ از پایه شروع میکنن( و دیگه کسی نمیتونه بهمون بگه مشکل از پایه هس
)
Sarah Ghanaatiyan
تتییتتیتیتقحجثجثدقیقا
یه لحظه بحث تست شد گرخیدم من جز ریاضی و عمومی ها تست درستو حسابی نزدم -
samaneh aghazadeh اگه واقعا خیلی مشکل دارید تا اول مهر حتما با برنامه راه ابریشم پیش برید
آزمون هارو هم تا جایی که میتونید سعی کنید غیبت نکنید حتی اگه خیلی از بخش هاش رو هم نخونده بودید شرکت کنید تا با فضا عادت کنید نگران این هم نباشید که مثلا ترازتون پایین میادو اینا تراز اصلی شما در اولین آزمون مهر تعیین میشه
و حتما حتما حتما بعد از هر آزمون سوالات رو تحلیل کنید.@first
اها
ممنون از راهنماییتون واقعا -
Amoo Sepi سلام
دیدن همه درسنامه های آقای طلوعی و آقای ثابتی رو به شدت توصیه میکنم
هر کدوم هم دلیل دارن
در بعضی اوقات، آقای ثابتی، یکسری کدگذاری هایی انجام میدن که شما شاید در نگاه اول، متوجه اونها نشید یا متوجه بشید اما اونطور که آقای ثابتی مدنظزشون بوده، اون کد رو به خاطر نسپارید که با دیدن درسنامه، حل میشه
ازطرفی، با تمام این مسائل، حل تک تک تست های آقای ثابتی رو با 5 برابر سرعت یا حتی بیشتر، نگاه کنید و به چیزی که مینویسن، دقت کنید که اگر روشی غیر از روش شما رفتن، سرعت رو بیارید پائین و اون روش رو هم یاد بگیرید
آقای طلوعی رو هم پیشنهاد میکنم تمام درسنامه هاش رو نگاه کنید
چون خیلی نکته توی درسنامه ها میگن که اصلا از اون نکته ها، توی جزوه حرفی زده نشده
و یکسری عبارت های باحال هم بعضی موقع ها برای حفظ فرمول ها میگن که خیلی مفید میتونه واقع بشه
موفق باشیدمحمدوحید اسکندری دقیقا،تصمیم گرفتم حتی حفظیات شیمی رو همببینم...
چون وقتشو دارم -
محمدوحید اسکندری دقیقا،تصمیم گرفتم حتی حفظیات شیمی رو همببینم...
چون وقتشو دارمAmoo Sepi ای شیطون بلا کاسه ای زیر نیم کاسه داری که از بقیه بچه ها بزنی جلو
ای کلک -
Amoo Sepi ای شیطون بلا کاسه ای زیر نیم کاسه داری که از بقیه بچه ها بزنی جلو
ای کلکParsa Amini والا داداش از اول هم برنامه همین بود که مثلا با برنامه آزمون کل پایه رو ببندم
بعد دیگه دیدم برنامش یه سری باگ هایی داره و کلا بیخیال شدم... -
Parsa Amini والا داداش از اول هم برنامه همین بود که مثلا با برنامه آزمون کل پایه رو ببندم
بعد دیگه دیدم برنامش یه سری باگ هایی داره و کلا بیخیال شدم...Amoo Sepi
جرمت سنگین شد
۱_داشتن رل در ۱۷سالگی
۲_پیروی نکردن از برنامه راه ابریشم
چه پاسخی داری برای این جرایم -
Amoo Sepi
جرمت سنگین شد
۱_داشتن رل در ۱۷سالگی
۲_پیروی نکردن از برنامه راه ابریشم
چه پاسخی داری برای این جرایمParsa Amini
اقا گیر ندید بهش
عاشق شو ورنه کار جهان سراید