(اطلاعیه ویژه) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
️
-
سلام به همه
ممنون از همگی که اعلام آمادگی کردین
خوشحالیم اکثر شما از پایه دهم آلایی شدیناگه دانش آموزی هستین که سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانش آموز مقطع دهم و یا یازدهم میشین و دوست دارین در مصاحبه شرکت کنین
همین جا اعلام کنین و مقطع تحصیلی و نوع مدرسه تون رو هم بنویسید@m-an من همون طور که گفتم می رم نهم سمپادی هم هستم و سال قبل راه ابریشمی بودم و امسال هم دارم ادامش رو می بینم البته فقط راه ابریشم شیمی .پس جز دسته ی اول هستم .خیلی دوست دارم تو مصاحبه شرکت کنم .واجد شرایط حساب می شم؟؟
-
@M-an
میبخشید کنکوری هایی که در این طرح شرکت میکنند چجوری هدیه شونو دریافت میکنند؟ -
سلام به همه
ممنون از همگی که اعلام آمادگی کردین
خوشحالیم اکثر شما از پایه دهم آلایی شدیناگه دانش آموزی هستین که سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانش آموز مقطع دهم و یا یازدهم میشین و دوست دارین در مصاحبه شرکت کنین
همین جا اعلام کنین و مقطع تحصیلی و نوع مدرسه تون رو هم بنویسید@m-an الان یعنی از گروه سوم کسی رو انتخاب نمی کنید ؟؟؟
-
سلام
ببخشید شما به من پیامدادین اما الانکه میخوام پیامتون باز کنم میزنه شما اعتبار کافی ندارید.... -
@M-an
میبخشید کنکوری هایی که در این طرح شرکت میکنند چجوری هدیه شونو دریافت میکنند؟ -
شایان اسماعیلی
تو پروفایلشون در سایت فعال می کنیم@m-an
ببخشید کی مشخص میشه کیا برا مصاحبه انتخاب میشن(شدن)؟؟؟؟ -
سلام تا کی پک و میدین ؟
@M-an -
@m-an سلام من کنکوری 1401 هستم ولی راه ابریشم تخصصی رو پارسال تهیه کرده ام . به 2 دلیل :
1 : بتونم ازش توی امتحانات مدارس نتیجه بگیرم.
2: بتونم ارزیابی کنم که این پک میتونه منو برای کنکور 401 آماده کنه یا نه؟
یعنی میتونم باهاش نتیجه بگیرم یا نه .
خداروشکر به تجربه های خوبی دست پیدا کردم.علی شلالوند همه رو گرفتی؟
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشید
بچه ها ما چند وقتی هستیم داریم رو موضوع UI/UX سایت آلاء و آلاخونه کار می کنیم
اگه بخوام خلاصه بگم UI/UX چی هست
UX
طراحی نحوه تعامل با یک محصول، نه خود محصول با توجه به نیاز، سلیقه و تجربیات گذشته کاربره یعنی رفتار، خصوصیات و احساسات در استفاده از یک محصول یا خدمات رو تجربه کاربری میگن
طراح تجربه کاربری، فردی هست که تجربه های خوب و بد کاربران رو ارزیابی می کنه (حالا این ارزیابی به روش های مختلف انجام میشه که نیازی نیست تو این تاپیک بازتر کنیم )
و میاد نیازهای کاربرها رو شناسایی می کنه و برای حل مسائلی که کاربرها موقع استفاده باهاشون روبه رو میشن راهکار پیدا می کنه که خدمات یا محصولات مورد پسند، کارآمد و قابل استفاده تر و در دسترس تر باشه که یکی ازعواملی که تو تجربه کاربری تاثیر داره طراحی UI هست.
UI
سطحی ترین لایه ارتباط بصری هست که میاد همه ی المان های راحتی و جذابیت و ... رو در قالب طرح های گرافیکی ارائه می کنه که شامل پالت رنگی که استفاده میشه، چیدمان راحت تر عناصر و ... میشه
خب این از یه تعریف مختصر که اگه آشنایی با این مبحث نداشتین یه آشنایی اولیه ای پیدا کنید.
حالا ما می خواییم چیکار کنیم ؟
می خواییم از شما بچه های آلاخونه که حتما هم با سایت آلاء و هم با آلاخونه تعامل داشتین مصاحبه ای کوچک و دوستانه داشته باشیم
تا بتونیم این تغییرات جدید رو هر چقدر که میشه کاراتر و جذابتر بکنیم که در نهایت سایت و آلاخونه یوزرفرندلی تر بشه و شما تجربه و احساس بهتری موقع استفاده از این خدمات رو داشته باشید
این مصاحبه به صورت اینترنتی و بر بستر اسکایپ برگزار میشه (توضیحات کامل تر بعد از انتخاب نفر کامل داده خواهد شد)
ما برای این مصاحبه در نظر گرفتیم که با چند دسته کاربر مصاحبه داشته باشیم، که لیستش رو می نویسم هر کدوم از شما که مایل هست تو این کار به آلاء کمک کنه می تونه اعلام کنه و بگه جزء کدوم دسته میشه.2 نفر راه ابریشمی سال گذشته
2 نفر از شما آلایی های دهم و یازدهمی که تازه با آلاء آشنا شدین (سمپادی بودن امتیاز محسوب میشه)
2 نفر از شما آلایی هایی که فقط از خدمات رایگان آلاء استفاده کردین (اگه هم محصول غیر رایگان استفاده کردین فقط از جزوه ها باشه)
برای قدردانی از شما و زمانی که به آلاء اختصاص میدین هم هدیه ای در نظر گرفتیم
برای دوستانی که کنکوری هستن راه ابریشم(پک عمومی یا اختصاصی به انتخاب خودتون ) هدیه میدیم
و برای دوستانی که فارغ التحصیل شدن و امسال دانشجو میشن هم همین هدیه رو به یکی از دوستان کنکوری خودش هدیه میدیم
دانش آموزانی که پایه دهم و یازدهم هستن هم می تونن از همایش های مناسب خودشون انتخاب کننهمونطور که بالاتر توضیح دادیم
%(#ff0000)[6 آلایی و داوطلب عزیز ظرفیت مصاحبه محدود هست] و هرچه سریع تر لطف کنید تو گروه @مصاحبه درخواست عضویت بدید که در الویت بالاتر قرار میگیرید@m-an سلام من می رم دوازدهم و فقط از خدمات رایگان استفاده کردم حتی جزوات رو هم تهیه نکردم و در کلاس ها خودم جلسات رو می نوشتم پس جزو گروه سوم هستم
-
سلام من امسال میرم یازدهم و چند ماه پیش با مجموعه آلاء آشنا شدم منم جزو دسته سوم هستم و تا حالا فقط یه جزوه خریدم و بقیه رو از خدمات رایگان آلاء استفاده کردم
-
@m-an
ببخشید کی مشخص میشه کیا برا مصاحبه انتخاب میشن(شدن)؟؟؟؟mahan alizadeh در (اطلاعیه ویژه) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
️
گفته است:
@m-an
ببخشید کی مشخص میشه کیا برا مصاحبه انتخاب میشن(شدن)؟؟؟؟ -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشید
بچه ها ما چند وقتی هستیم داریم رو موضوع UI/UX سایت آلاء و آلاخونه کار می کنیم
اگه بخوام خلاصه بگم UI/UX چی هست
UX
طراحی نحوه تعامل با یک محصول، نه خود محصول با توجه به نیاز، سلیقه و تجربیات گذشته کاربره یعنی رفتار، خصوصیات و احساسات در استفاده از یک محصول یا خدمات رو تجربه کاربری میگن
طراح تجربه کاربری، فردی هست که تجربه های خوب و بد کاربران رو ارزیابی می کنه (حالا این ارزیابی به روش های مختلف انجام میشه که نیازی نیست تو این تاپیک بازتر کنیم )
و میاد نیازهای کاربرها رو شناسایی می کنه و برای حل مسائلی که کاربرها موقع استفاده باهاشون روبه رو میشن راهکار پیدا می کنه که خدمات یا محصولات مورد پسند، کارآمد و قابل استفاده تر و در دسترس تر باشه که یکی ازعواملی که تو تجربه کاربری تاثیر داره طراحی UI هست.
UI
سطحی ترین لایه ارتباط بصری هست که میاد همه ی المان های راحتی و جذابیت و ... رو در قالب طرح های گرافیکی ارائه می کنه که شامل پالت رنگی که استفاده میشه، چیدمان راحت تر عناصر و ... میشه
خب این از یه تعریف مختصر که اگه آشنایی با این مبحث نداشتین یه آشنایی اولیه ای پیدا کنید.
حالا ما می خواییم چیکار کنیم ؟
می خواییم از شما بچه های آلاخونه که حتما هم با سایت آلاء و هم با آلاخونه تعامل داشتین مصاحبه ای کوچک و دوستانه داشته باشیم
تا بتونیم این تغییرات جدید رو هر چقدر که میشه کاراتر و جذابتر بکنیم که در نهایت سایت و آلاخونه یوزرفرندلی تر بشه و شما تجربه و احساس بهتری موقع استفاده از این خدمات رو داشته باشید
این مصاحبه به صورت اینترنتی و بر بستر اسکایپ برگزار میشه (توضیحات کامل تر بعد از انتخاب نفر کامل داده خواهد شد)
ما برای این مصاحبه در نظر گرفتیم که با چند دسته کاربر مصاحبه داشته باشیم، که لیستش رو می نویسم هر کدوم از شما که مایل هست تو این کار به آلاء کمک کنه می تونه اعلام کنه و بگه جزء کدوم دسته میشه.2 نفر راه ابریشمی سال گذشته
2 نفر از شما آلایی های دهم و یازدهمی که تازه با آلاء آشنا شدین (سمپادی بودن امتیاز محسوب میشه)
2 نفر از شما آلایی هایی که فقط از خدمات رایگان آلاء استفاده کردین (اگه هم محصول غیر رایگان استفاده کردین فقط از جزوه ها باشه)
برای قدردانی از شما و زمانی که به آلاء اختصاص میدین هم هدیه ای در نظر گرفتیم
برای دوستانی که کنکوری هستن راه ابریشم(پک عمومی یا اختصاصی به انتخاب خودتون ) هدیه میدیم
و برای دوستانی که فارغ التحصیل شدن و امسال دانشجو میشن هم همین هدیه رو به یکی از دوستان کنکوری خودش هدیه میدیم
دانش آموزانی که پایه دهم و یازدهم هستن هم می تونن از همایش های مناسب خودشون انتخاب کننهمونطور که بالاتر توضیح دادیم
%(#ff0000)[6 آلایی و داوطلب عزیز ظرفیت مصاحبه محدود هست] و هرچه سریع تر لطف کنید تو گروه @مصاحبه درخواست عضویت بدید که در الویت بالاتر قرار میگیرید@m-an سلام من راه ابریشمی سال گذشته ام یعنی کنکور 1400
-
سلام.دسته سوم
@M-an -
سلام سید علیرضا حسینی هستم و کنکور ۱۴۰۰ رتبه ۴۹ هزار اوردم و از ۱۱ مرداد فیلم های الا را شروع کردم تا کنکور ۱۴۰۱
به امید موفقیت -
@m-an
ببخشید کی مشخص میشه کیا برا مصاحبه انتخاب میشن(شدن)؟؟؟؟M.an سلام.میشه به این سوال جواب بدید؟تشکر
چون میخوام بدونم ایا من انتخاب شدم یا نه، برای تهیه راه ابریشم عمومی امیدم فعلا فقط همینه
-
سلام
ممنون از همه
دوستان افراد بیشتری نسبت به تعدادی که در پست اصلی اعلام کرده بودیم انتخاب شدن، تعدادی از مصاحبه ها انجام شدهاکثر شما دوستانی که درخواست مصاحبه داده بودین کنکوری بودین
از دوستان پایه @دهم اگه تمایل دارین در مصاحبه شرکت کنید همینجا اعلام کنید -
سلام
ممنون از همه
دوستان افراد بیشتری نسبت به تعدادی که در پست اصلی اعلام کرده بودیم انتخاب شدن، تعدادی از مصاحبه ها انجام شدهاکثر شما دوستانی که درخواست مصاحبه داده بودین کنکوری بودین
از دوستان پایه @دهم اگه تمایل دارین در مصاحبه شرکت کنید همینجا اعلام کنید@m-an سلام شب بخیر
ببخشید مصاحبه تو انجمن انجام شده یا تو اسکایپ -
@m-an سلام شب بخیر
ببخشید مصاحبه تو انجمن انجام شده یا تو اسکایپ -
ابوالفضل ریسی
سلام همونطور که تو پست اصلی هم گفته بودیم جلسات اسکایپ برگزار شدن@m-an در (اطلاعیه ویژه) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
️
گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام همونطور که تو پست اصلی هم گفته بودیم جلسات اسکایپ برگزار شدنپس انگار دیر رسیدم