مرحله اول داشبورد جدید راه ابریشم منتشر شد
-
Shahab Ebadi
سلام وقت بخیر ی ایده داشتم برا گزارش مطالعه ها
میتونین ی جوری طراحیش و برنامه نویسیش کنین قبل از هر تایم یا بعد از هرتایم مطالعاتی بچه ها گزارش خدشونو وارد کنن
اگ بخوایم اخر شب گزارش بنویسیم بعضی. مواقع اگ بخواد با گزارش بقیه مقلیسه بشه دقیق بیرون نمیاد و اگ بشه قبل یا بعد از هرتایم بیایم وارد کنیم گزارشمونو خوب میشه و اما اینم ی مشکلاتی داره مث اینکه زیاد باید بیای هی گزارش ثبت کنی اما بهتر میشه اگ توی داشبورد باشه و راحتتر میشه
بنظرم ایده خوبیه ک با توجه ب تجربتون اگ ی تغیراتی توش ایجاد کنین عالی میشه درمورد نمودار. مطالعه هم ک قبلا پیشنهادشو دادم@dr-aryan
سلام دوست عزیز،
واسه همچین بخشی برنامه ای نداشتیم ولی بنده بررسی میکنم و در صورت نیاز و امکان حتما به داشبورد اضافه میکنیم
سپاس از نظرتون -
@dr-aryan
سلام دوست عزیز،
واسه همچین بخشی برنامه ای نداشتیم ولی بنده بررسی میکنم و در صورت نیاز و امکان حتما به داشبورد اضافه میکنیم
سپاس از نظرتونShahab Ebadi ممنون بابت داشبوردو خسته نباشید خیلی عالی شده خود ب خود تو ادم انگیزه ایجاد میکنه ک کلیپارو ببینیم
-
@dr-aryan
سلام دوست عزیز،
سپاس از نظرتونShahab Ebadi
سلام جناب عبادی
خسته نباشید
من الان داشبورد راه ابریشم رو دیدم که ویدئو های جلسات هم داخل خودش پلی میشد و خیلی عالیه
میشه خواهش کنم آپشن های زیر هم اضافه کنید به پلیر:1- انتخاب کیفیت ویدئو چون خودش HD پخش میکنه و هرکدوم حجم زیادی اینترنت میبره و روان هم پخش نمیشه با سرعت نت کم
2- استفاده از زمان کوب ها برای جلسات تست ها (اصلا آنلاین دیدن هست و زمان کوب هاش)
3- دسترسی به صفحه فیلم همان جلسه (یعنی یه گزینه باشه که اگر خواستیم، ما رو ریداکت کنه لینک همون جلسه)
ممنون میشیم اگر اینا رو اضافه کنید به پلیر جدید
یا اینکه همون پلیر اختصاصی آلاء رو به داشبورد اضافه کنین -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی
خسته نباشید
من الان داشبورد راه ابریشم رو دیدم که ویدئو های جلسات هم داخل خودش پلی میشد و خیلی عالیه
میشه خواهش کنم آپشن های زیر هم اضافه کنید به پلیر:1- انتخاب کیفیت ویدئو چون خودش HD پخش میکنه و هرکدوم حجم زیادی اینترنت میبره و روان هم پخش نمیشه با سرعت نت کم
2- استفاده از زمان کوب ها برای جلسات تست ها (اصلا آنلاین دیدن هست و زمان کوب هاش)
3- دسترسی به صفحه فیلم همان جلسه (یعنی یه گزینه باشه که اگر خواستیم، ما رو ریداکت کنه لینک همون جلسه)
ممنون میشیم اگر اینا رو اضافه کنید به پلیر جدید
یا اینکه همون پلیر اختصاصی آلاء رو به داشبورد اضافه کنینسلام دوست عزیز، ممنونم
بله روی همه مواردی که گفتین داریم کار میکنیم تا چند روز آینده درست میشه -
سلام دوست عزیز، ممنونم
بله روی همه مواردی که گفتین داریم کار میکنیم تا چند روز آینده درست میشهShahab Ebadi ممنون این زمانکوبه خیلی لازمه ان شالله هرچه سریعتر اماده بشه
-
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی. من الان آپدیتای جدید داشبورد رو دیدم که پلیر رو به صفحه داشبورد اضافه کردید و ...
وااااقعا خسته نباشید.
فقط یه خواهش. موقع تماشای ویدیو با کامپیوتر، عملکرد کلید اسپیس به آخرین عملکرد ما بستگی اره. مثلا اگه آخرین بار ویدیو رو 10 ثانیه زده باشیم عقب، با زدن اسپیس دوباره دخ ثانیه میریم عقب و اگه آخرین بار ویدیو رو پاز کرده باشیم، اسپیس پلیش میکنه. اگه ممکنه اسپیس رو کلا به پلی و پاز کردن ویدیو اختصاص بدین. راحت تر میشه. ممنونم -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی. من الان آپدیتای جدید داشبورد رو دیدم که پلیر رو به صفحه داشبورد اضافه کردید و ...
وااااقعا خسته نباشید.
فقط یه خواهش. موقع تماشای ویدیو با کامپیوتر، عملکرد کلید اسپیس به آخرین عملکرد ما بستگی اره. مثلا اگه آخرین بار ویدیو رو 10 ثانیه زده باشیم عقب، با زدن اسپیس دوباره دخ ثانیه میریم عقب و اگه آخرین بار ویدیو رو پاز کرده باشیم، اسپیس پلیش میکنه. اگه ممکنه اسپیس رو کلا به پلی و پاز کردن ویدیو اختصاص بدین. راحت تر میشه. ممنونمNazanin Rahdar
سلام دوست عزیز
من این مورد رو بررسی کردم، شورتکات ها مشکلی نداره
و دکمه اسپیس تابع عملکرد های قبلی نیست.
کش مرورگر تون رو پاک کنید و از کروم استفاده کنید تا مشکل تون رفع بشه
دکمه space: پخش/توقف ویدئو
دکمه up: افزایش ولوم صدا
دکمه down: کاهش صدا
دکمه left: ده ثانیه عقب
دکمه right: ده ثانیه جلو -
Nazanin Rahdar
سلام دوست عزیز
من این مورد رو بررسی کردم، شورتکات ها مشکلی نداره
و دکمه اسپیس تابع عملکرد های قبلی نیست.
کش مرورگر تون رو پاک کنید و از کروم استفاده کنید تا مشکل تون رفع بشه
دکمه space: پخش/توقف ویدئو
دکمه up: افزایش ولوم صدا
دکمه down: کاهش صدا
دکمه left: ده ثانیه عقب
دکمه right: ده ثانیه جلو@hamed-shakouri
سلام. این کار رو انجام دادم اما هنوز اسپیس این مشکل رو داره. بقیه کلید ها درست عمل میکنن ولی اسپیس درست نشد:( -
@hamed-shakouri
سلام. این کار رو انجام دادم اما هنوز اسپیس این مشکل رو داره. بقیه کلید ها درست عمل میکنن ولی اسپیس درست نشد:(سلام دوست عزیز، بررسی میکنیم اگه مشکلی بود میگم رفعش کنن
-
سلام خسته نباشید
این مشکل رو من دارم یا برای شما هم این طوری
تو تمام دروس فرسنگا این طوری میاد
@مدیر-طراحی
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام خسته نباشید
@مدیر-طراحی
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام خسته نباشید
@مدیر-طراحی
@مدیر-محصول-ابریشمکاوه منم
-
سلام خسته نباشید
دست مریزاد
یه مشکل و یه نکته تو فیلم های الا هست (چه راه ابریشم،چه صفر تا صد و...)
اون هم اینه که اخر که فیلم میخواد تمام بشه، اون صدای نهایی خیلی زیاده و عملا هم باعق میشه که یهو دانش اموز داره صدای دبیر رو گوش میده و مثلا صدا رو رو پنحاه تنظیم کرده ، بعد یهو یه صدا در خد و لول ۹۰ پخش بشه و طرف اکه با هندزفری باشه که فاتحه گوش کرد شده!
بدون هندزفری هم بازم صدای زیادی یهو میپیچه(مثلا شب همه خوابن یهم تبل و شیپور راه ابریشم شروع میکنن به نواختن!!)به جز این ، این صدای بلند لاعق میشه گاهی صحبت های اخر دبیر اصلا شنیده نشه(مثلا تو ادبیات فرسنگ ۱-۱ همین اتفاق میوفته و عملا صدای دبیر تو اون ثانیه های اخر خیلی خیلی ضعیفه
امیدوارم قیلم ها رو اصلاح کنید یا حداقل توی تولیدات جدیدتون دقت کنید که این اختلاف سطح صدا بوجود نیاد
-
سلام
دوستان میشه یه توضیحی درباره برنامه داشبورد بدین اصلا درمورد چی هست من زیاد دربارش نمیدونم اصلا ؟؟Zahra Rashidi 1 منم@Arshia-Yazdian @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد