دوباره با عشق درس بخونم
-
سلام
من بعد امتحانای خرداد امسال دیگه اونطوری که میخوام نمی تونم درس بخونم . انگار هدفم برام دیگه مهم نیست . هی به خودم هدفم رو یادآوری میکنم و انگیزه میدم و ... اما یکم که میشه 0حداکثر 1 هفته و حداقل 2 ساعت ) دوباره همین طوری میشم
انگار هدفم ئیگه بولد نیست و انگیزه ای ندارم
خیلی این حالت آزار دهنده و دیوونه کننده
واقعا دوست دارم برگردم به اردیبهشت و نزدیکای خرداد ؛ همون موقع هایی که با عشق درس میخوندم ولذت میبردم ، هم درس میخوندم وپیشترفتم عالی بود و هم از زندگی لذت میبردم ؛ اما الان اینطوری نیست اصلا وقتی از خواب که بیدار میشم انگیزه ای ندارم . میخوام بخونم ومیخونم ولی اونطوری نیست که باید باشه طوری که نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
الان میخوام مثل همون موقع بشم و همه چیزو فدای درس و هدفم کنم و به تیکه و کنایه ها اهمیت ندم ، به اذیت های خواهرم بی تفاوت باشم و عشق کنم با درس خوندنم وهدفم دلیل تپش قلبم باشه
الان عین یه اسکلت بی روح شدم و هدفی ندارم انگار . ولی این من نیستم دلم برای خودم تنگ شده " میخوام خودم باشم ، خودم
لطفا راهنمایی ام کنید واقعا تو بد برزخی هستم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام
من بعد امتحانای خرداد امسال دیگه اونطوری که میخوام نمی تونم درس بخونم . انگار هدفم برام دیگه مهم نیست . هی به خودم هدفم رو یادآوری میکنم و انگیزه میدم و ... اما یکم که میشه 0حداکثر 1 هفته و حداقل 2 ساعت ) دوباره همین طوری میشم
واقعا دوست دارم برگردم به اردیبهشت و نزدیکای خرداد ؛ همون موقع هایی که با عشق درس میخوندم ولذت میبردم ، هم درس میخوندم وپیشترفتم عالی بود و هم از زندگی لذت میبردم ؛ اما الان اینطوری نیست اصلا وقتی از خواب که بیدار میشم انگیزه ای ندارم . میخوام بخونم ومیخونم ولی اونطوری نیست که باید باشه طوری که نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
الان میخوام مثل همون موقع بشم و همه چیزو فدای درس و هدفم کنم و به تیکه و کنایه ها اهمیت ندم ، به اذیت های خواهرم بی تفاوت باشم و عشق کنم با درس خوندنم وهدفم دلیل تپش قلبم باشه
الان عین یه اسکلت بی روح شدم و هدفی ندارم انگار . ولی این من نیستم دلم برای خودم تنگ شده " میخوام خودم باشم ، خودم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیاراین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Amirreza Vafaei Moghadam خیر ندارم/ اگر مطلبی هست همین جا بفرمایید که بقیه هم خدایی نکرده مثل من و شما نشن یه وقت
-
سلام
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء همیارr sh فک کنم باید اون چیزی ک باعث میشده کلی انگیزه داشته باشی واسه درس خوندنو از دست دادی مث من
-
r sh فک کنم باید اون چیزی ک باعث میشده کلی انگیزه داشته باشی واسه درس خوندنو از دست دادی مث من
Elham Hamed هنوز هم هدفمو دوس دارم ولی نمی دونم چرا مثل قبل نمی تونم براش تلاش کنم
فیلم های انگیزشی هم روم تاثیر ندارن
تاثیرشون در حد 15 دقیقه تا 6 ساعته -
ابوالفضل ریسی فارغ-التحصیلان-آلاء پیشنهاد شما چیه ؟
-
منم همین طوری شدم فک میکنم به خاطر اهمال کاری زیاده
-
Amirreza Vafaei Moghadam خیر ندارم/ اگر مطلبی هست همین جا بفرمایید که بقیه هم خدایی نکرده مثل من و شما نشن یه وقت
-
منم همین طوری شدم فک میکنم به خاطر اهمال کاری زیاده
motahareh amoyi آره همینطوره
بشینی بخونی صیح زود بیدارشی از صبح زود بخونی حل میشه مشکلت تا درستم تموم نشد از سر صندلی بلند نشو همه تمرکزتم بذار روی درست...
-
بشینی بخونی صیح زود بیدارشی از صبح زود بخونی حل میشه مشکلت تا درستم تموم نشد از سر صندلی بلند نشو همه تمرکزتم بذار روی درست...
-
Elham Hamed هنوز هم هدفمو دوس دارم ولی نمی دونم چرا مثل قبل نمی تونم براش تلاش کنم
فیلم های انگیزشی هم روم تاثیر ندارن
تاثیرشون در حد 15 دقیقه تا 6 ساعتهr sh درک میکنم خودمم همینجور شدم هدفم همون هدفه ولی اون چیزی ک باعث انگیزم میشد رو از دست دادم باید اون چیزی ک باعث انگیزتون میشد رو بدست بیارین
یا اینکه شاید چون امتحانا تموم شده خیالتون راحت تر شده و توی ناخود اگاهتون ب این فک میکنید ک وقت هس ...
ی چیز دیگه هم میتونه باشه ک برنامه نداشته باشید
امیدوارم انگیزتون هرچی سریعتر برگرده و وقتی ک دارینو از دست ندید ک اخرش پشیمونیه -
کنکوری ۱۴۰۱؟
-
ابوالفضل ریسی فارغ-التحصیلان-آلاء پیشنهاد شما چیه ؟
-
r sh درک میکنم خودمم همینجور شدم هدفم همون هدفه ولی اون چیزی ک باعث انگیزم میشد رو از دست دادم باید اون چیزی ک باعث انگیزتون میشد رو بدست بیارین
یا اینکه شاید چون امتحانا تموم شده خیالتون راحت تر شده و توی ناخود اگاهتون ب این فک میکنید ک وقت هس ...
ی چیز دیگه هم میتونه باشه ک برنامه نداشته باشید
امیدوارم انگیزتون هرچی سریعتر برگرده و وقتی ک دارینو از دست ندید ک اخرش پشیمونیهElham Hamed فکر میکنن زمان هستش درحالی ک اصن نیستش
-
کنکوری ۱۴۰۱؟
motahareh amoyi من؟ 1400 بودم منتظر جوابام
-
Elham Hamed فکر میکنن زمان هستش درحالی ک اصن نیستش
Amirreza Vafaei Moghadam درسته
-
motahareh amoyi من؟ 1400 بودم منتظر جوابام
-
Amirreza Vafaei Moghadam همین کار رو میکنم ولی تا اون عشق نباشه نمی تونم خوب بخونم . نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
-
Amirreza Vafaei Moghadam همین کار رو میکنم ولی تا اون عشق نباشه نمی تونم خوب بخونم . نخوندن از خوندن آبرومندانه تره
r sh بخون عشقشم میاد عادتم میکنی بنظرم هر چی اهمال کاری کنی بیشتر هدفت واست کمرنگتر میشه ودیگ واسش تلاش نمیکنی
-
r sh این حرفای نخوندن آبرو مند تر هستش رو بیخیال باو همش چرند هستش بشین بخون ینی چی ک نخوندن آبرومند تر هستش یه سال پشت کنکور بمونی هم این شعر ها رو بازم میخونی؟؟ توصیم بهت اینه ک بشینی همین الان با این برنامه آلاء با قدرت بخونی بهشم میرسی جلوعم میزنی نترس اصلا از هیچی زمان خوبی متوجه شدی ک باید دویدن خودتو شروع کنی تا بزنی جلو...