سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشکل ساعت خواب و بیداری
-
Shqw yeqq
سلام دوست عزیز
راستش منم همین مشکلو داشتم ولی خداروشکر الان حل شده
راه کاری که میتونی انجام بدی اینه که مثلا با یه آهنگ شادی که دوست داری از خواب بلند شی (من یه مدت با آهنگ feel so close بیدار میشدم از Calvin Harris که اصلا خود به خود از خواب پا میشدم خودمو تکون میدادم)
یا مثلا با صدای کسی که خیلی بهت انگیزه میده بیدار شی
(من حدودا یک دقیقه و سی چهل ثانیه از صحبتای آقای موقاری رو ریکورد کردم و صبحا با اون بلند میشم )امیدوارم به دردت بخوره این راهکارا
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Shqw yeqq on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shqw yeqq
سلام
شما بدنتون عادت کرده که تا ساعت ۱۰ بخوابه طبییعیه مثلاً ساعت ۶نتونه بیدار شه تازه اگر هم بتونید بیدارشید هیچ کاری نمی تونید بکنید چون ذهنتون هنوز خوابه.
برای حل این مشکل باید به تدریج خوابتون رو کم کنید مثلاً فردا الارم رو سر۹:۵۰پس فردا۹:۴۵و.... تنظیم کنید وهمین طورتا وقتی که بتونید اون ساعت مد نظر بیدار شید ادامه بدید. -
Mohammad Hossein Kazemi ممنون دوست عزیز ⚘
-
Shqw yeqq سلام اپلیکیشن alarmy عالیه
کارهایی ک میگ رو بکنید
اگر شما توی تایمی مشخص اون کار هارو انجام ندید صدای زنگ ساعت قطع نمیشه
حتما بریزید -
Shqw yeqq منم دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم البته مثلا من ساعت هفت میخوام شروع کنم اما تا هشت خوابم
خب به نظرم مهم ترینش خواب شب هست
اگه مث من عادت داشتی که شبا دیر بخوابی و ...
سعی کن زودتر بخوابی
مثلا اگه هرشب یک میخوابیدی امشب دوازده و نیم بخواب
شب بعد دوازده شب بعد یازده و نیم
و سعی کن یه جوری باشه که دیگه یازده شب بتونی بخوابی
واقعا خیلی کمک میکنه
البته در طول روز سعی کن نخوابی و هنگام ظهر در حد بیست دقیقه یا سی دقیقه فقط یه استراحت کوچولو در حد دراز کشیدن که فقط مغزت استراحت کنه
و یه چیز دیگه هم راستی بگم
مهمترین تایم خواب ساعت یازده تا دو شب هست
یعنی خواب اصلی توی این تایمه
یعنی مثلا اگه شما ساعت سه شب بخوابی تا ده صبح اصلا فایده نداره اما اگه ساعت یازده شب تا چهار صبح بخوابی به نظرم میتونی پر انرژی باشی اون روز رو چون تایم اصلی استراحت و خواب شب بین ساعت یازده تا دو شبه
و یه نکته مهم تر که خیلیامون درگیر هستیم
و واقعا نتونسم من کنترلش کنم
قبل از خواب اصلا سر گوشی نرین
یعنی اصن گند میزنه به خواب شب
چون نور آبی صفحه گوشی باعث میشه اصن خواب از سر ادم بپرهپس سعی کنین تا میتونین موقع شب که وقت خوابتونه سمته گوشی نرین
شرمنده طولانی شد امیدوارم بتونه کمک کنه بهمون
-
Sana Asadi 1 آقا
-
Sana Asadi 1 منم با آهنگای فیوم این کارا رو کردم و بعد ی مدت ازشون متنفر شدم
زود ب زود باید عوض کرد آهنگارو ک هم تکراری نشن و هم متنفر نشد ازشون -
و یه چیز دیگه
به هیچ وجه وقتی آلارمت زنگ خورد نگو بزار 5 مین دیگه بخوابم و این حرفا
سخته ولی همون لحظه از پتو و بالشت عزیزت دوری کن و برو صورتتو آب بزن تا خوابت میپره -
Shqw yeqq سلام مشکل یا از انگیزه هست یا اینکه شما خوراکی های با طبع سرد زیاد مصرف می کنید.میزان خواب شما هم حداقل باید ۷ساعت باشه که اگر کمتر بشه مشکل ایجاد میکنه .
ابتدا مشکل و پیدا کنید بعد راه حل و اجرایی. هر کدوم از مشکلات بالا راه حل مخصوص به خودشو داره. -
یه اپ فوق العاده هست که خودمم استفاده میکنم به اسم alarmly. فارسروید نسخه پرمیومش رو گذاشته دانلودش کن
یه اهنگم هست به اسم GET UP از MARC REBILLET تو یوتیوب (لینک : https://www.youtube.com/watch?v=uS5VqnjzpLo ) اینو برو دانلودش کن بزا اهنگ الارم گوشیت
یه سری چیزا هم نیاز به گفتن نیست دیگه اینکه باید 6-8 ساعت خواب بگیرین یا مثلا اگر همیشه 10 پامیشی نمیتونی یهو 6 صب پاشی باید اروم اروم برسونیش به اون تایم
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sana Asadi 0
Amirreza Vafaei Moghadam در کمک کنید🥺 گفته است:Sana Asadi 1 آقا
اشتب شد این دیه چ سمی هستش دستم خورد
-
Sarah Ghanaatiyan منم با آهنگای Eminem 🥲 فک کنم همه این کارا رو کرده باشن یا فقط ما ها استثناً خل در اومدیم
-
Amirreza Vafaei Moghadam برا من we don't talk anymore با یکی از آهنگای کوروش یغمایی بود:))
والو نمیدونم ولی خب جوری شدم ک اگ یهویی پلی بشن میزنم بعدی یا حداقل اون تیکشو رد میکنم
اومدم انگیزه بگیرم بیدار شم برعکس ازشون بدم اومد🥺
راسی در رابطه با برفی و خاندانش خیلی ذوق کردمو خندیدم،خدا bodyguard تو حفظ کنه -
-
Sarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲
-
Zahra Esmaeili در کمک کنید🥺 گفته است:
Sarah Ghanaatiyan چرا مگ میشه از آهنگ we don't talk anymore بدت بیاد؟🥲
فقط تیکه اولش البته توام اگ اوایل تمرین زود بیدار شدنت این اهنگو میذاشتی و هرروز صبح باهاش بزور بیدار میشدی بدت میومد ¯_(ツ)_/¯
ولی خب مربوط ب چندماه پیشه و الان به حول قوه الهی با همون چیزای پیشفرض خودش ک یه دینگ دینگی باشه بیدار میشم