Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
سلام من یه
اسرا میرزاییا
پاسخ: نمودار V-I مقاومت ها
فیزیک

گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
3.7k دیدگاه‌ها 246 کاربران 117.0k بازدیدها 209 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Nazanin NobakhtN آفلاین
    Nazanin NobakhtN آفلاین
    Nazanin Nobakht
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    این سه روز قبل نشد درس بخونم
    فیزیک : ۱۲۵مین
    شیمی: ۸۰مین
    ریاضی: ۱۲۰مین
    زیست: ۶۵مین
    کلش ۶ساعتونیم
    شب خوش

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

sara cherryS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • amir karami 0A آفلاین
      amir karami 0A آفلاین
      amir karami 0
      دانش آموزان آلاء

سلام
      2 ساعت زیست (هورمون ها) 44 تست
      2 ساعت شیمی (تست فصل 2 دهم) 40 تست
      2 ساعت یزیک (فصل 3 دهم )34 تست
      1 ساعت و نیم فارسی ( لغت و قرابت و آرای و دستور ) 28 تست
      1 ساعت عربی ( متن و دستور و ترجمه ) 18 تست
      1 ساعت ریاضی (مثلثات ) 15 تست
      0.5 ساعت زبان 28 تست
      10 ساعت و 15 مین + 206 تست

1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • _Mitra__ _Mitra_

5/16

زیست
        2h
        100t

ریاضی
        1h
        20t

روتین
        0h
        0t

total
        3h
        120t

sara cherryS آفلاین
        sara cherryS آفلاین
        sara cherry
        دانش آموزان آلاء

@mitra-ism-rahmani چجوری میتونید تو ۲ ساعت ۱۰۰ تا تست زیست با تحیل بزنید خوش به حالتون من هر ۳۰ تا تستم دیگه حداقل ۱ ساعت میره برای تحلیل نکاتش و حاشیه نویسی هام

_Mitra__ samaneh aghazadehS 2 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Erfan Nobahar 0E آفلاین
          Erfan Nobahar 0E آفلاین
          Erfan Nobahar 0
          دانش آموزان آلاء

سلام
          شنبه :
          شیمی : یه ساعت / تست : حدود 10
          فیزیک : دو ساعت و پنجاه دقیقه / تست : 31
          یکشنبه
          شیمی : دو ساعت / تست : 13
          فیزیک : دو ساعت و پونزده دقیقه / تست : 30
          ریاضی : سه ساعت / تست : حدود 30 تا تست مروری از تابع
          مجموع : 7:15 تست : 73 +
          خدا قوت 🤚🤚💛💛

6
          • sara cherryS sara cherry

@mitra-ism-rahmani چجوری میتونید تو ۲ ساعت ۱۰۰ تا تست زیست با تحیل بزنید خوش به حالتون من هر ۳۰ تا تستم دیگه حداقل ۱ ساعت میره برای تحلیل نکاتش و حاشیه نویسی هام

_Mitra__ آفلاین
            _Mitra__ آفلاین
            _Mitra_

sara cherry سلام
            من امسال پشت کنکوریم طبیعیه که سرعتم بالا باشه
            پارسال هر یک ساعت 40 تا تست میزدم با تحلیلش
            امسال رسیده به 50 تا
            یه چیز دیگه اینکه من دونه دونه تست هامو تحلیل میکنم
            یعنی اینکه تست یک را وقتی جواب دادم سریع میرم پاسخنامه ش ببینم درست زدم یا نه اگه درست بود که یه نگاه کلی به پاسخش میکنم و میرم تست بعدی غلط هم بود که میبینم نکته ش چیه
            البته این فصل های زیست که الان دارم میخونم هم نقاط قوتم هستن فصلایی اند که خیلی روشون تسلط دارم ولی یه فصلی مثل فصل 7 زیست 11 را قطعا منم تو یه ساعت 20 تا بیشتر نمیتونم بزنم
            یه تجربه ام هم بگم که همون سال دوازدهم میشه به تسلط رسید و سرعت را بالابرد به شرط اینکه تمام وقت گذاشت و کنار نکشید و خسته نشد که من اواخرش کم کاری کردم :/
            شما نکنید !!!

میبینم آن شکفتن شادی را (:

sara cherryS amir karami 0A 2 پاسخ آخرین پاسخ
            4

samaneh aghazadehS آفلاین
              samaneh aghazadehS آفلاین
              samaneh aghazadeh
              دانش آموزان آلاء تجربی

sara cherry
              سلام
              من اخه مرحله ای تست میزنم
              دفعه اول سرعت منم پایینه
              دفعه دوم متوسطه
              دفعه اخر دیگه چون اون تستارو دو دور زدم سرعتم بالاست

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • _Mitra__ _Mitra_

sara cherry سلام
                امسال رسیده به 50 تا
                یعنی اینکه تست یک را وقتی جواب دادم سریع میرم پاسخنامه ش ببینم درست زدم یا نه اگه درست بود که یه نگاه کلی به پاسخش میکنم و میرم تست بعدی غلط هم بود که میبینم نکته ش چیه
                البته این فصل های زیست که الان دارم میخونم هم نقاط قوتم هستن فصلایی اند که خیلی روشون تسلط دارم ولی یه فصلی مثل فصل 7 زیست 11 را قطعا منم تو یه ساعت 20 تا بیشتر نمیتونم بزنم
                یه تجربه ام هم بگم که همون سال دوازدهم میشه به تسلط رسید و سرعت را بالابرد به شرط اینکه تمام وقت گذاشت و کنار نکشید و خسته نشد که من اواخرش کم کاری کردم :/
                شما نکنید !!!

sara cherryS آفلاین
                sara cherryS آفلاین
                sara cherry
                دانش آموزان آلاء

@mitra-ism-rahmani در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:

پشت کنکوریم طبیعیه که سرعتم بالا باشه
                پارسال هر یک

بله بله حرفتون کاملا درسته خیلی ممنونه از توصیه تون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • _Mitra__ _Mitra_

sara cherry سلام
                  امسال رسیده به 50 تا
                  شما نکنید !!!

amir karami 0A آفلاین
                  amir karami 0A آفلاین
                  amir karami 0
                  دانش آموزان آلاء

@mitra-ism-rahmani در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:

sara cherry سلام
                  امسال رسیده به 50 تا
                  شما نکنید !!!

البته بستگی داره چه کتابیو تست میزنی
                  من خیلی سبز بزنم اونم کتاب تک سالش شاید تعداد تستم نثل شما باشه
                  ولی کتاب گاج یا آیکیو یا تستای قلمچیو که ترکیبی و به شدت مفهومین بزنم عمرا همچین تعدادی بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Nazanin NobakhtN آفلاین
                    Nazanin NobakhtN آفلاین
                    Nazanin Nobakht

سلام
                    فیزیک: ۲۰۵مین

شیمی: ۸۵مین

زیست:۵۰مین

ریاضی: ۱۳۵مین

کلش ۸ ساعت
                    خب خسته شدم شب بخیر

Nazanin NobakhtN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • M mohammadhassan

:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.

:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).

بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
                      موفق باشید :rose: :heart:

:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:

:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
                      :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها

دوازدهم

Sherly VS آفلاین
                      Sherly VS آفلاین
                      Sherly V

سلام اولین گزارشم
                      2ساعت شیمی با 50 تست
                      4ساعت زیست با 100تست
                      1ساعت ادبیات با 10تا تست
                      2ساعت ریاضی با 34تست
                      1ساعت و 30دقیقه  فیزیک با 40 تست
                      جمعا 10ونیم ساعت با 234 تست

7
                      • Erfan Nobahar 0E آفلاین
                        Erfan Nobahar 0E آفلاین
                        Erfan Nobahar 0
                        دانش آموزان آلاء

سلام
                        دوشنبه
                        فیزیک: دو ساعت و ده دقیقه / تست : 15
                        ریاضی : یه ساعت و ده دقیقه / تست 0
                        هندسه : یه ساعت و ده دقیقه / تست : 0
                        شیمی : دو ساعت / تست : 9
                        مجموع : شیش و نیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        7
                        • R Reza Panahi

Reza Panahi به نام خدا
                          پنجشنبه و جمعه هفته گذشته گزارش ندادم
                          پنجشنبه ۴ ساعت بحث تقسیم سلول رو خوندم ، بدون تست
                          جمعه هم متاسفانه هیچ
                          یه مقداری درباره رشته ها تحقیق کردم و با توجه به روحیات ، شخصیت ، توانایی ها و علایق خودم و همچنین آینده شغلی و ... یه هدف واقعی رو برای خودم مشخص کردم
                          واقعاً میخوام به این هدف برسم
                          به همین خاطر یه مقدار باید برنامم رو اصلاح میکردم
                          خلاصه اینکه یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ❤💪🏻
                          شنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۶
                          ریاضی : ۳:۲۰ (مجموعه ها)
                          تست : ۵۰
                          زیست : ۵:۱۰ (۲:۲۰ کلاس ، ۲:۵۰ مرور نکات و تست)
                          تست : ۲۰
                          شیمی: ۳۰ دقیقه مرور حفظیات
                          صبح نقریباً ۵۰ دقیقه فیزیک مباحث حفظی و تا حدودی تحلیلی رو خوندم ، ولی چون چشمام داشت پِت پِت میکرد 🥱 ترجیح دادم برم سراغ درس محاسباتی یعنی ریاضی به همین خاطر خیلی فیزیک بازدهی نداشت
                          جمع : ۹ ساعت
                          تست :۷۰
                          یا علی

R آفلاین
                          R آفلاین
                          Reza Panahi

Reza Panahi به نام کافی
                          دوشنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۸
                          ریاضی:۳:۳۵(مجموعه)(فعلاً دارم از منبع اولم تستای سبک و آموزش میزنم ، دهم رو خیلی وقته مرور نکردم)
                          تست:۲۸
                          زیست:۴:۱۰ (مرور و تست زنی فصل ۱ دهم ، تقسیم سلول)
                          تست :۶
                          جمع: ۷:۴۵
                          تست :۳۴
                          یا علی

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          7
                          • amir karami 0A آفلاین
                            amir karami 0A آفلاین
                            amir karami 0
                            دانش آموزان آلاء

2 ساعت زیست 43 تست
                            2 ساعت شیمی 29 تست
                            2 ساعت ریاضی 25 تست
                            1 ساعت و 15 مین فیزیک 20 تست
                            1 ساعت دینی 3 تست(فقط خوندم)
                            1 ساعت و 15 مین فارسی 15 تست
                            45 مین عربی 21 تست
                            در کل 10 ساعت و 15 مین
                            153 تست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            7
                            • Erfan Nobahar 0E Erfan Nobahar 0

سلام
                              شنبه :
                              یکشنبه
                              خدا قوت 🤚🤚💛💛

sara cherryS آفلاین
                              sara cherryS آفلاین
                              sara cherry
                              دانش آموزان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sara cherry انجام شده

Erfan Nobahar 0 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:

سلام
                              شنبه :
                              یکشنبه
                              خدا قوت 🤚🤚💛💛

سلام ببخشید من یه سوال کلی داشتم راجب همه کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنن . اینکه ساعت مطالعه ای که گزارش میدید به جز ساعات کلاس مدرسه ست ؟‌یا کلا تو تابستون کلاس نداره مدرسه تون یا اون هم محاسبه میکنید . ممنون میشم جواب بدید بهم

Erfan Nobahar 0E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Nazanin NobakhtN Nazanin Nobakht

سلام
                                این سه روز قبل نشد درس بخونم
                                فیزیک : ۱۲۵مین
                                شیمی: ۸۰مین
                                ریاضی: ۱۲۰مین
                                زیست: ۶۵مین
                                کلش ۶ساعتونیم
                                شب خوش

sara cherryS آفلاین
                                sara cherryS آفلاین
                                sara cherry
                                دانش آموزان آلاء

Nazanin Nobakht ببخشید شما صبح ها هم کلاس های مدرسه رو میرید؟

Nazanin NobakhtN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Sherly VS Sherly V

سلام اولین گزارشم
                                  2ساعت شیمی با 50 تست
                                  4ساعت زیست با 100تست
                                  1ساعت ادبیات با 10تا تست
                                  2ساعت ریاضی با 34تست
                                  جمعا 10ونیم ساعت با 234 تست

sara cherryS آفلاین
                                  sara cherryS آفلاین
                                  sara cherry
                                  دانش آموزان آلاء
                                  این پست پاک شده!
                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

Erfan Nobahar 0 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:

سلام
                                    شنبه :
                                    یکشنبه
                                    خدا قوت 🤚🤚💛💛

سلام ببخشید من یه سوال کلی داشتم راجب همه کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنن . اینکه ساعت مطالعه ای که گزارش میدید به جز ساعات کلاس مدرسه ست ؟‌یا کلا تو تابستون کلاس نداره مدرسه تون یا اون هم محاسبه میکنید . ممنون میشم جواب بدید بهم

Erfan Nobahar 0E آفلاین
                                    Erfan Nobahar 0E آفلاین
                                    Erfan Nobahar 0
                                    دانش آموزان آلاء

sara cherry سلام. نه مدرسه من کلاس نداره تو تابستون و هر روز خودم میخونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

Nazanin Nobakht ببخشید شما صبح ها هم کلاس های مدرسه رو میرید؟

Nazanin NobakhtN آفلاین
                                      Nazanin NobakhtN آفلاین
                                      Nazanin Nobakht

sara cherry
                                      سلام عزیزم
                                      من تابستون مدرسه ندارم با راه ابریشم پیش میرم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • M mohammadhassan

:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.

:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).

بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
                                        موفق باشید :rose: :heart:

:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:

:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
                                        :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها

دوازدهم

Sherly VS آفلاین
                                        Sherly VS آفلاین
                                        Sherly V

2ساعت شیمی با 50 تست
                                        4ساعت زیست با 85 تست
                                        1ساعت ادبیات با 30 تا تست
                                        2ساعت ریاضی با 34 تست
                                        جمعا 10 ساعت و 30 دقیقه  با 239 تست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        5
                                        • _Mitra__ _Mitra_

5/16

زیست
                                          2h
                                          100t

ریاضی
                                          1h
                                          20t

روتین
                                          0h
                                          0t

total
                                          3h
                                          120t

_Mitra__ آفلاین
                                          _Mitra__ آفلاین
                                          _Mitra_

سلام

:leaf_fluttering_in_wind: 5/17

شیمی
                                          2h
                                          40t

ادبیات
                                          1h
                                          40t

زیست
                                          1h
                                          35t

زبان
                                          0.5h
                                          20t

total
                                          4.5h
                                          135t

میبینم آن شکفتن شادی را (:

_Mitra__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 187
                                          • 188
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه