من تازه برنامه مطالعاتی راه ابریشم رو گرفتم ولی هنوز یه سری مشکل و سوال دارم اگر میشه کمکم کنید ممنون
-
Morteza Seyfi mehro سلااام
چقد استرس داری
دروس عمومی از مهر شروع میشه
تابستون فعلا فقط برای جمع بندی دهمههندسه توی همون ریاضیاته
وقتی فرسنگ ها رو ببینید نوشته هندسه
جزوه و ..اینا هم داره
توی برنامه هم زده که کدوم فیلم مربوط به هندسسبرای فیزیک فکر میکنم برات یه پیامکی بیاد که انتخاب کنی کدوم استاد رو میخای و بعد از انتخابت فیلم های برات قرار بگیره
امیدوارم به پاسخ سوالاتت رسیده باشی
موفق باشی و بترکونیییMarziye Ahmadpour ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم اونم این که من دوره رو تازه گرفتم و از برنامه عقبم از اول شروع کنم به خوندن یا همزمان با برنامه پیش برم؟!؟!؟
-
Marziye Ahmadpour ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم اونم این که من دوره رو تازه گرفتم و از برنامه عقبم از اول شروع کنم به خوندن یا همزمان با برنامه پیش برم؟!؟!؟
Morteza Seyfi mehro بنظر شخصی من از اول برنامه شروع کن و هر روز تا جایی که میتونی ازشو بخون و بیا جلو تا بلاخره برسی
اگر عادت داشته باشی به درس خوندن که سخت نیس برات
اما اگر یکم ساعت مطالعت پایین باشه ممکنه اذیت بشی
اما نگران نباش
جمعه ها خالیه و یه تایم جبرانیهاخر تابستونم وقت هست..
و اینطور که کادر آلا گفتند از اول مهر دوباره اینمطالب خونده میشه
با توجه به تاپیک ها و ..خیلی ها از الان شروع کردن و حتی کسایی که از اول شروع کردن عقب افتادن نگرانش نباش
چیز عادی ایهفیلم مشاوره همببینی خوبه بنظرم
متوجه میشی مسیر رو بروت چجوریه -
Marziye Ahmadpour ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم اونم این که من دوره رو تازه گرفتم و از برنامه عقبم از اول شروع کنم به خوندن یا همزمان با برنامه پیش برم؟!؟!؟
Morteza Seyfi mehro نظر من اینه که پیله ها رو همشو ببینید چون مباحث پایه ای رو پوشش میده و خیلی مهمه که ببینید
-
Morteza Seyfi mehro بنظر شخصی من از اول برنامه شروع کن و هر روز تا جایی که میتونی ازشو بخون و بیا جلو تا بلاخره برسی
اما نگران نباش
با توجه به تاپیک ها و ..خیلی ها از الان شروع کردن و حتی کسایی که از اول شروع کردن عقب افتادن نگرانش نباش
متوجه میشی مسیر رو بروت چجوریهMarziye Ahmadpour اهاو خیل خیلی مرسییی
-
اما نگران نباش
متوجه میشی مسیر رو بروت چجوریهMarziye Ahmadpour
باهاتون موافقم -
Marziye Ahmadpour اهاو خیل خیلی مرسییی
Morteza Seyfi mehro خاهش میکنم
ایشالله که میترکونییی -
Morteza Seyfi mehro
برای دریافت
فیزیک کنکور آقای طلوعی عدد 1005
و یا
فیزیک کنکور آقای کازرانیان عدد 1006
را با پیامک به شماره 02162013 ارسال کنید.
این نوشته رو زیر قسمت خرید محصول گذاشته بودن
Hhh Hh اها بله درسته ممنون
-
Hhh Hh اها بله درسته ممنون
Morteza Seyfi mehro
خواهش میکنم -
سلام برنامه مطالعاتی راه ابریشم رو همین الان خریدم و توی برنامه نوشته که فلان روز فیزیک و شیمی و ریاضی و هندسه
۱_پس دروس عمومی چیشد؟!؟!؟میمونه برای بعد؟!؟!یا کلا تو این دوره فقط درس های تخصصی تدریس میشه؟!؟
۲_برا من فقط فیلم و جزوه شیمی و ریاضی رو اوردهپس فیزیک و هندسه چیشد؟!؟!؟
ترخدا کمکم کنییددددددMorteza Seyfi mehro من فیلمارو تو اپ کجا میتونم پیدا کنم چون میرم قسمت محصولات خریداری شده فقط تیترشو میاره
-
Morteza Seyfi mehro من فیلمارو تو اپ کجا میتونم پیدا کنم چون میرم قسمت محصولات خریداری شده فقط تیترشو میاره
ریحانه باقری قسمت محصولاتی که خریداری کردم
بعد تیتر ریاضیات و شیمی و فیزیک و بقیه چیزایی که خریداری کردی رو میاره
و روی هر درسی بزنی پیله و فرسنگ و کنکورچه و...میاره اون پایین -
ریحانه باقری قسمت محصولاتی که خریداری کردم
بعد تیتر ریاضیات و شیمی و فیزیک و بقیه چیزایی که خریداری کردی رو میاره
و روی هر درسی بزنی پیله و فرسنگ و کنکورچه و...میاره اون پایینMarziye Ahmadpour برای من سه تا پک بیشتر نیست پک تخصصی پک عمومی و پک فیزیک
فیزیکو که میزنم فیلمارو درست میاره ولی رو اون دو تا پک که میزنم هیچی نمیاره -
Marziye Ahmadpour برای من سه تا پک بیشتر نیست پک تخصصی پک عمومی و پک فیزیک
فیزیکو که میزنم فیلمارو درست میاره ولی رو اون دو تا پک که میزنم هیچی نمیارهریحانه باقری پک تخصصی کدوم رشته؟
عمومی ها که در حال تولیده هنوز به اشتراک گذاشته نشدن و از مهر انشالله.. و فقط فیلم های مشاوره رو میارهبرای تخصصی که بستگی داره چه رشته ایی باشید
مثلا رشته ریاضی سه تا درس اصلی ریاضیات (شامل هندسه و ..میشه اما داخل همون پک ریاضیاته) و درس فیزیک و درس شیمیهاگر هم جداگانه فقط یه درسو تهیه کرده باشید
فقط فیلمای اون درس براتون میاد -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد