به نظرتون چه خبر جدیدی در راه ابریشم است؟
-
یعنی اگه جزوه فیزیکی همه ی فرسنگ ها یجا باشه برای رشته ریاضی هم باشه برای عمومی هم باشه بال در می ارم
-
سلام
پیشنهاد میکنم برای خرید راحت تر جزوه ها به صورت فیزیکی مجموعه الا با فروشگاه های معتبری مثل دی جی کالا همکاری کند . -
سلام به بچه های گل آلاء
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها
این دو تا عکس رو ببینید و حدس بزنید چه خبری در راه است؟اولی
دومی
sohrab واقعاً خیلی جزوه های جذاب و درجه یکی هستن
اگر اینا اون جزوه های فیزیکی مهر ماه باشه که احتمال خیلی زیاد فکر میکنم خودشه ، من به دوستانی که این جزوه جذاب رو دریافت میکنن ، غبطه میخورم 🥺
چون من سیاه و سفید پرینت گرفتم ( واقعاً تا مهر از رو پی دی اف برام سخت بود ، بعد من کلاً با نوشتن یادگیری ام بیشتره و عادت دارم زیاد توی جزوه چیز مینویسم ، حتی چیزایی که دبیر نمیگه ولی خودم دوست دارم بنویسم )اما قطعاً با این طراحی آدم ذوق درس خوندن پیدا میکنه
اگر قیمتش مناسب باشه ، شاید از آلا سفارش بدم
خیلی جزوه های خفنی هستن حقیقتاً(اما در هر حال درس رو میخونم تا بتونم موفق بشم و زحمات رو جبران کنم ، خیالتون راحت
)
-
سلام به بچه های گل آلاء
دومی
-
سلام
پیشنهاد میکنم برای خرید راحت تر جزوه ها به صورت فیزیکی مجموعه الا با فروشگاه های معتبری مثل دی جی کالا همکاری کند .این پست پاک شده! -
سلام به بچه های گل آلاء
دومی
sohrab آقا بلاخره کی میاد نکنه حالا حالا قراره عکسشو ببینیم
-
سلام به بچه های گل آلاء
دومی
sohrab
سلام
لطفا قابلیت اینو داشتِ باشن ک خودمون فرسنگا رو انتخاب کنیم
اخه من فرسنگای اول رو چاپ کردم و اگِ قیمت جزوات مناسب باشِ برای فرسنگای بعدی از خود آلاء تهیه کنم:) -
sohrab
سلام
لطفا قابلیت اینو داشتِ باشن ک خودمون فرسنگا رو انتخاب کنیم
اخه من فرسنگای اول رو چاپ کردم و اگِ قیمت جزوات مناسب باشِ برای فرسنگای بعدی از خود آلاء تهیه کنم:)وجیهه پهلوان پیشنهاد عالیه
-
جزوه های (کتاب های) جدید و چاپی در راه.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد