پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی
-
atena abolhasani در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
خب شرایط خاصی نداره ؟
مثلا چطوری کلمه بزاریم
Synonym یا opposite هارو به انگلیسی بزاریم یا نه؟از علامتشم میتونید استفاده کنید
خوب از دهم شروع کردیم درس 1
بهتره از همون درس 1 دهم بزاریم (راستی نظر خودتون چیه ؟ به ترتیب بفرستیم یا کلا همه جوره باهم؟
سانیا خانوم شما هم بگو نظرتو )نه راستی نیازی نیست حتما تایپ کنید چون تایپ کردن وقت میبره میتونید روی برگه بنویسید یا از همون منبعتون عکس بگیرید
من خودم قورچم در اومد تا تایپ کردم@سجاد-ذوالفقاری
والا من مشکلی ندارم
ولی خب اونجوری کلمه ندارم مثلا واس درس فلان زبان
چون کلمات از کلوز و تستای لغات در میارم می نویسم
اگر شما و آتنا جان راضی هست لغات رو میزارم
فقط دوستان ببخشید وسط نظر دادن اینا من باید برم کارم دارن
آنلاین شدم بعدا جواب میدم
شب خوش -
@sania-andiravan کدوم تایپیک لینکشو میفرستی اینجا؟
atena abolhasani
عزیزم من با اپلیکشنم نمیتونم لینک بفرستم معذرت️
-
-
@سجاد-ذوالفقاری
والا من مشکلی ندارم
ولی خب اونجوری کلمه ندارم مثلا واس درس فلان زبان
چون کلمات از کلوز و تستای لغات در میارم می نویسم
اگر شما و آتنا جان راضی هست لغات رو میزارم
فقط دوستان ببخشید وسط نظر دادن اینا من باید برم کارم دارن
آنلاین شدم بعدا جواب میدم
شب خوش@sania-andiravan شبت بخیر
ولی خب هروقت آنلاین شدی جواب بده
بنظرم خیلی خوب میشه لغات تست هارو هم در بیاریم همزمان که لغات مثلا درس اول دهم رو میفرستیم ، لغاتی که تو تیپ تستای مختلف هم میاد رو بزاریم
ولی خب باید از یه جای مشخص شروع کنیم که قاطی نکنیم کلمه هارو یعنی منبعمون یکی باشه یا خلاصه یکار کنیم که کلمه ها قاطی نشن -
@sania-andiravan کدوم تایپیک لینکشو میفرستی اینجا؟
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
@sania-andiravan شبت بخیر
بنظرم خیلی خوب میشه لغات تست هارو هم در بیاریم همزمان که لغات مثلا درس اول دهم رو میفرستیم ، لغاتی که تو تیپ تستای مختلف هم میاد رو بزاریم
ولی خب باید از یه جای مشخص شروع کنیم که قاطی نکنیم کلمه هارو یعنی منبعمون یکی باشه یا خلاصه یکار کنیم که کلمه ها قاطی نشنatena abolhasani
نه همین الان جواب میدم که راحت تر تکلیف معلوم شه
اره موافقم
من کلمات جامع اینا دارم هر موقع وقتش شد نیاز شد من می فرستم حتما حتما چون مبحثی متاسفانه ندارم -
@sania-andiravan
نه مشکلی نداره بفرستی
بالای اون بزن لغات مهم کلوز تست و ریدینگ
فعلا شبتون خوش
-
@sania-andiravan شبت بخیر
ولی خب باید از یه جای مشخص شروع کنیم که قاطی نکنیم کلمه هارو یعنی منبعمون یکی باشه یا خلاصه یکار کنیم که کلمه ها قاطی نشنatena abolhasani در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
@sania-andiravan در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
atena abolhasani
اره موافقم
من کلمات جامع اینا دارم هر موقع وقتش شد نیاز شد من می فرستم حتما حتما چون مبحثی متاسفانه ندارممیخواین دوتا تاپیک باشه ؟
یکی لغات درس به درس
یکی لغات تستی؟ -
atena abolhasani در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
@sania-andiravan در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
atena abolhasani
اره موافقم
من کلمات جامع اینا دارم هر موقع وقتش شد نیاز شد من می فرستم حتما حتما چون مبحثی متاسفانه ندارممیخواین دوتا تاپیک باشه ؟
یکی لغات درس به درس
یکی لغات تستی؟ -
اره شلوغ میشه همون یکی کافیه از نظر منم
-
atena abolhasani
اره موافقم
من کلمات جامع اینا دارم هر موقع وقتش شد نیاز شد من می فرستم حتما حتما چون مبحثی متاسفانه ندارم@sania-andiravan باشه خیلی هم عالی
یا یکار دیگه هم میتونیم بکنیم
شما تستی هارو بفرست ما درس به درس
البته اگه لغات تستیت زیاد باشن ایده ی خوبی نیس چون بخش حجیمی از کار میفته رو دستت -
@sania-andiravan باشه خیلی هم عالی
یا یکار دیگه هم میتونیم بکنیم
شما تستی هارو بفرست ما درس به درس
البته اگه لغات تستیت زیاد باشن ایده ی خوبی نیس چون بخش حجیمی از کار میفته رو دستتatena abolhasani
اینم گزینه خوبیه
نه بابا این چه حرفیه -
یا اصلا میخواین شروع کنیم یک هفته پیش بریم ببینیم چی میشه کار دستمون بیاد
-
atena abolhasani
اینم گزینه خوبیه
نه بابا این چه حرفیه@sania-andiravan به هرحال خودت بهتر میدونی صرفا پیشنهاد بود
-
@sania-andiravan به هرحال خودت بهتر میدونی صرفا پیشنهاد بود
atena abolhasani
من موافقم
حالا اگر آقا سجاد هم موافق باشن میفرستم -