پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی
-
atena abolhasani در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
خب شرایط خاصی نداره ؟
مثلا چطوری کلمه بزاریم
Synonym یا opposite هارو به انگلیسی بزاریم یا نه؟از علامتشم میتونید استفاده کنید
خوب از دهم شروع کردیم درس 1
بهتره از همون درس 1 دهم بزاریم (راستی نظر خودتون چیه ؟ به ترتیب بفرستیم یا کلا همه جوره باهم؟
سانیا خانوم شما هم بگو نظرتو )نه راستی نیازی نیست حتما تایپ کنید چون تایپ کردن وقت میبره میتونید روی برگه بنویسید یا از همون منبعتون عکس بگیرید
من خودم قورچم در اومد تا تایپ کردم -
@roghayeh-eftekhari در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری براتون مقدور به صورت ویس تلفظ های کلماتم بذارید؟
نه راستش ولی امشب از خود کتاب عکس میگیرم تلفظش هم مشخصه
-
@roghayeh-eftekhari در پیشنهادات و سوالات درباره ی سری تاپیک های زبان پرنده آبی گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری براتون مقدور به صورت ویس تلفظ های کلماتم بذارید؟
نه راستش ولی امشب از خود کتاب عکس میگیرم تلفظش هم مشخصه
-
سلام
من امشب ده تا کلمه رو میزارم
@سجاد-ذوالفقاری
@sania-Andiravan -
سلام
من امشب ده تا کلمه رو میزارم
@سجاد-ذوالفقاری
@sania-Andiravanatena abolhasani
سلاملطف میکنید
-
سلام بچه ها ببخشید دیر فرستادم تایپ کردنشون بیشتر از چیزی که فکر میکردم طول کشید
راستی اگه انتقادی پیشنهادی بود حتما بهم بگید تمام تلاشمو کردم که منظم باشن کلمه ها ولی اگه بد شده حتما بهم بگید یه فکر دیگه براش بکنمممنون
@sania-Andiravan
@سجاد-ذوالفقاری -
سلام بچه ها ببخشید دیر فرستادم تایپ کردنشون بیشتر از چیزی که فکر میکردم طول کشید
راستی اگه انتقادی پیشنهادی بود حتما بهم بگید تمام تلاشمو کردم که منظم باشن کلمه ها ولی اگه بد شده حتما بهم بگید یه فکر دیگه براش بکنمممنون
@sania-Andiravan
@سجاد-ذوالفقاریسلام
نه نه خواهش میکنم ممنونم که فرستادیداره تایپ کردنش خیلی طول میکشه
واس همین گفتم رو برگه بنویسید که راحت تر باشهنه مشکلی نداشت خیلی عالی و باجزئیات بود
-
سلام
نه نه خواهش میکنم ممنونم که فرستادیداره تایپ کردنش خیلی طول میکشه
واس همین گفتم رو برگه بنویسید که راحت تر باشهنه مشکلی نداشت خیلی عالی و باجزئیات بود
@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
ولی خب بنظر خودم رو برگه باشه چون منظم تر میشن ( اینطوری تو تا چون هم انگلیسی هم فارسی مینویسیم یکم بهم ریخته طور میشه
به امید خدا دفعه های بعد -
@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
ولی خب بنظر خودم رو برگه باشه چون منظم تر میشن ( اینطوری تو تا چون هم انگلیسی هم فارسی مینویسیم یکم بهم ریخته طور میشه
به امید خدا دفعه های بعدولی خب بنظر خودم رو برگه باشه چون منظم تر میشن ( اینطوری تو تا چون هم انگلیسی هم فارسی مینویسیم یکم بهم ریخته طور میشه
من چی نوشتممم
️
-
من چی نوشتممم
️
atena abolhasani
مفهومو رسوند -
atena abolhasani
مفهومو رسوند@سجاد-ذوالفقاری خدارشکر
آخر شبی هنگ کردم -
@سجاد-ذوالفقاری خدارشکر
آخر شبی هنگ کردم -
۱. جدیدا همه کلمات توی یه تاپیک ارسال می کنید؟
۲. من هم شاید هر روز یکم لغت(چه فارسی چه عربی چه انگلیسی) کار کردم، اشکال نداره همون مقداری که کار کردم بذارم توی تاپیک؟آرش عباسی
درود
روزتون بخیربله همه کلمات توی یه تاپیک میفرستم
این تاپیک فقط مربوط به زبان انگلیسیه بقیه دروس رو اینجا نذاریم بهتره
کلماتی که میخونید اگه درس به درس میخونید چون فعلا داریم درس اول دهم رو برسی میکنیم
اگه در این مورد بود بفرستید.و مثل کلماتی که خودم فرستادم مشخص کنید کدوم جلسه و کدوم درسهولی اگه کلمات مهم رو از تست استخراج میکنید و درس بندی نشده ست بازم میتونید بفرستید ولی باید اول پیامتون بنویسید کلمات مهم تست تفکیک نشده
(هر وقت که خواستید بفرستید همون روز توی همین تاپیک اعلام کنید تا یه نفر دیگه که قصد داره بفرسته بدونه
ساعت بارگذاریتونم اگه سعی کنید 22 باشه عالی میشه ) -
آرش عباسی
درود
روزتون بخیربله همه کلمات توی یه تاپیک میفرستم
این تاپیک فقط مربوط به زبان انگلیسیه بقیه دروس رو اینجا نذاریم بهتره
کلماتی که میخونید اگه درس به درس میخونید چون فعلا داریم درس اول دهم رو برسی میکنیم
اگه در این مورد بود بفرستید.و مثل کلماتی که خودم فرستادم مشخص کنید کدوم جلسه و کدوم درسهولی اگه کلمات مهم رو از تست استخراج میکنید و درس بندی نشده ست بازم میتونید بفرستید ولی باید اول پیامتون بنویسید کلمات مهم تست تفکیک نشده
(هر وقت که خواستید بفرستید همون روز توی همین تاپیک اعلام کنید تا یه نفر دیگه که قصد داره بفرسته بدونه
ساعت بارگذاریتونم اگه سعی کنید 22 باشه عالی میشه ) -
@سجاد-ذوالفقاری
آها پس فکر نکنم بتونم زیاد اونجا فعالیت کنم.
ممنون بابت تاپیک های خوبتون. -
@سجاد-ذوالفقاری سلام
موافقین مشخص کنیم که چه روز هایی هرکدوممون فعالیت داشته باشیم تو تایپیک؟
مثلا من روز های زوج
شما روز های فرد ؟ یا برعکس فرقی نداره -
سلام دوستان
بخاطر درس و درگیر بودن با کنکور و مدرسه برنامم بهم ریخته و نمیتونم همراهی تون کنم
موفق و شاد باشید -
@سجاد-ذوالفقاری سلام
موافقین مشخص کنیم که چه روز هایی هرکدوممون فعالیت داشته باشیم تو تایپیک؟
مثلا من روز های زوج
شما روز های فرد ؟ یا برعکس فرقی ندارهatena abolhasani
نمیدونم
من که مشکلی ندارمهرجور خودتون خواستید