این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
سوال از آناليز ترکیبی
-
سلام میشه لطفا بگین راه حلم درسته یا نه ؟ و اگر ایراد داره برام یک توضیحی بدین. ممنون -
-
کسی نیست بدونه راه من درسته یا نه
-
Saba haghshenas
سلام این سوال از کدوم کتابه؟ -
miss. Mir1381 راستش این سوال اولش اینطوری نبوده اصل سوال این بوده که آ اشتراک بی تهی باشد ولی من برام این سوال پیش اومد اگر گفته بود تهی نباشد چجوری میشه حلش کرد، آیا به نظر شما راه حلم درسته؟
-
miss. Mir1381 ریاضی المپیادیاreplied to Saba haghshenas on آخرین ویرایش توسط miss. Mir1381 انجام شده
Saba haghshenas
ببین حقیقتش من خودم اونقدر قوی نیستم توی این بحث به خاطر اینکه همیشه به همه شرایط آنالیز ترکیبیو شرطای توی صورت مسئله دقت هم کنی ، بازم یه نکته ای در میاد که تو بهش دقت نکردی :///
برا همین راه حل نمیفرستم
موافقی با هم و با همفکری اگر تونستیم حلش کنیم؟ -
miss. Mir1381 موافقم
-
Saba haghshenas خب برای شروع لطفا حلتو توضیح بده چون هیچی متوجه نشدم متاسفانه
-
miss. Mir1381 شما یک پیشنهاد برای حلش بدین تا همفکری رو آغاز کنیم
-
Saba haghshenas
والا حقیقتش من داشتم از طریق افراز پیدا میکردم اما ادامش ندادم چون طولانی بود -
miss. Mir1381 ریاضی المپیادیاreplied to Saba haghshenas on آخرین ویرایش توسط miss. Mir1381 انجام شده
Saba haghshenas
۸۱ رو چطوری به دست اوردی؟ من ۷۹ تا با اشتراک تهی به دست میارم!
چیزی رو جا گذاشتم؟ -
-
خب ادامه راه حل رو میگم مجموعه اصلی چهار عضو دارد که با فرمول دو به توان ان زیر مجموعه ها تعدادش میشه ۱۶ تا حالا ما هم میخواهیم از بین این ۱۶ تا دو زیر مجموعه رو انتخاب کنیم که از فرمول ترکیب استفاده میکنیم که میشه ۱۲۰ ، یعنی در کل، در ۱۲۰ حالت میتونیم دوتا زیرمجموعه انتخاب کنیم و حالا تعداد اونایی که تهی نیست داریم از کل حالات کم میکنیم تا جواب بدست بیاد. نظرت؟
-
Saba haghshenas
ببین اینو کاملا قبول دارم اما عکسی که فرستادی رو قانع نمیشم باهاش
تو الان دقیق ۸۱ حالتو میتونی برای من بیاری؟
چون جوابمون خیلی نزدیکه.یا من به دوتا حالت دقت نمیکنم یا تو دوتا حالتو کم نمیکنی
میخوای عکسو توضیح بدم دلیل اینکه چرا اون مدلی حل کردم رو بگم؟ -
miss. Mir1381 بله ، چون من درست متوجه نوشتتون نشدم
-
Saba haghshenas
ببین قبول داری برای اینکه اشتراک تهی باشه نباید عضو مشترک داشته باشن درسته؟
الان زیر مجموعه تک عضوی {a} رو در نظر بگیر به عنوان A.
برای اینکه تمام حالاتی که a توی مجموعه B نباشه رو در نظر بگیریم a رو حذف میکنیم از مجموعه اصلی و الان ۲³ تا حالت وجود داره که با تک عضو {a} اشتراک نداشته باشه.
حالا مثلا زیرمجموعه دو عضوی {a,b} رو به عنوان A در نظر بگیر و مجموعه B همه ی زیر مجموعه هایی که میشه که a,b نداره تا اشتراک نداشته باشه . و همینطور تا آخر
اما تهی اشتراکش با هر کدوم از ۱۵ تا بقیه میشه تهی پس تهی ۱۵ حالت داره و خود مجموعه اصلی هیچ حالتی نداره. چون با هر چیزی اشتراک داره
اگر قانع شدی بگو که بهت بگم جواب خودت درسته
چون وقتی داشتم این متنو مینوشتم دو تا حالت دیگه هم یادم اومد که احتمالا ۷۹ با اون دو تا میشه ۸۱ و در نهایت جواب شما صحیحه -