(نظرسنجی) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در (نظرسنجی) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم گفته است:
Abolfazl Mousavi
miss. Mir1381
Sarah Ghanaatiyan
ابوالفضل ریسی
@Saghi-Mortazavi
Hhh Hh
@ida-shateriسپاس گزارم عزیزجانانشاءالله رتبت عکس پروفایلت باشه
-
ابوالفضل ریسیreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi بله دیگه
نظرات اجرا نشه که فایده نداره -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در (نظرسنجی) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم گفته است:
Abolfazl Mousavi بله دیگه
نظرات اجرا نشه که فایده ندارهمثلا بستن پی وی واقعا دلیل خاصی نداره هیچ دلیلی
-
ابوالفضل ریسیreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi حالا بی دلیل هم نیست
ولی بسته بودن مطلق اصلا خوب نیست -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
سلام، خواهش میکنم رفیق
به امید خدا... ممنونم... -
M.an من دوباره شرکت کردم بعد اون مصاحبه
مشکلی که نداره -
Zahra Esmaeili دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam سلام اشکال نداره منم برای تگ کردن برای سوال ریاضی اسمتون رو کپی کردم بینش این علامت - رو گذاشتم و درست شد
-
Hanane Kaaj تجربی دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام من هم شرکت کردم
-
Saba haghshenas دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an شرکت کردم
-
M.an شرکت کردم
-
M.an سلام منم شرکت کردم
-
M.an خیلی عالی بود
-
سلام منم شرکت کردم
-
خیلی کم بود جای قسمت آخر، بقیشو اینجا میگم
خیلی از بچه ها درگیر این هستن که اینجا نمیشه ویس داد، اگه بشه همچین امکانی رو بذارین خیلی عالی میشه، البته برای تاپیکای درسی باشه :|
نمیدونم گفتم یا نه ولی فرمت اپلود فایلا رو بیشتر کنین، مثلا MP4 یا فرمتای دیگه
مثلا هر هفته یه تاپیک بذارین، بچه ها بیان تست طرح کنن و دبیر مربوطه یا راهنما یا یه ناظری چیزی، از بین تستا بهترین تستو انتخاب کنه و اون فرد کیف پولش یه شارژی بشه(همینو برعکسشم گفتم که به نظرم هر دوش دانش اموزا رو به همکاری ترغیب میکنه)
خیلی وقته گفتم و میگم :| ادمینا و ناظرا رو بیشتر کنین لطفا
یه سری تاپیکا رو میبینم الان درمورد انتخاب منبع، بهتره یه صفایی به نوار انجمن بدین و بخشای بیشتری بهش اضافه کنین، مثلا درمورد همین منابع، از دبیر مربوطه بخواین یه تحلیلی از کتابای بازار بکنه و بذارین انجمن و بچه ها هم بیان تجربیات شخصی خودشونو بگن(یه چیزی تو مایه های سایت چی بخونم ولی اونم کامل کامل نیست)
دبیرا تو کلاساشون بعضی موقعا میگن فلان تست احتمالش زیاده امسال بیاد، فلان نکته رو یادتون باشه و ....، بهتره یه تاپیک برای هر درس باشه و این نکات و سوالا توش قرار بگیره، چون تو خود تدریس گم میشه و بی ارزش میشه بعدا
یه زمان بهترین کاربر ماه، از نظر درسی از نظر x و y توسط دانش اموزا انتخاب میشد اونم برگرده و بازم یه شارژ کیف پول تهش باشه خوب میشه به نظرم
درمورد کاربرای تازه وارد، بهتره همون لحظه که ثبت نام میکنن تمام و کمال درمورد انجمن بهشون گفته بشه، بخشای مختلف بهشون نشون داده بشه، نحوه تاپیک ساختن، کامنت دادن و عکس فرستادن و ....
اگه چیزی بازم به ذهنم رسید میگم
-
درودبر آلایی ها!
39/43