(نظرسنجی) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشید
بچه ها ما چند وقتی هستیم داریم رو سایت آلاء و آلاخونه کار می کنیم تا شما آلایی ها تجربه ی بهتری از استفاده از سایت داشته باشید
و همین طور راحت تر بتونید به قسمت های مختلف دسترسی داشته باشید
تو این مرحله از کار که هستیم لازمه یک سری اطلاعات بیشتری از شما دوستان آلایی داشته باشیم، برای همین یک نظرسنجی آماده کردیمپاسخ دادن به این پرسشنامه
%(#ff0000)[5دقیقه] از وقت گرانبهای شما را خواهد گرفت اما به تیم مابرای بهبود آلاء و آلاخونه کمک بزرگی خواهد کرد
ممنون میشم در نظرسنجی شرکت کنید و اگه دوست آلایی هم دارین ازشون بخواهید که شرکت کنن%(#ff0000)[برای شرکت در نظر سنجی از لینک زیر استفاده کنید]
لینک شرکت در نظر سنجی@m-an خیلی عالی بود
-
سلام منم شرکت کردم
-
خیلی کم بود جای قسمت آخر، بقیشو اینجا میگم
خیلی از بچه ها درگیر این هستن که اینجا نمیشه ویس داد، اگه بشه همچین امکانی رو بذارین خیلی عالی میشه، البته برای تاپیکای درسی باشه :|
نمیدونم گفتم یا نه ولی فرمت اپلود فایلا رو بیشتر کنین، مثلا MP4 یا فرمتای دیگه
مثلا هر هفته یه تاپیک بذارین، بچه ها بیان تست طرح کنن و دبیر مربوطه یا راهنما یا یه ناظری چیزی، از بین تستا بهترین تستو انتخاب کنه و اون فرد کیف پولش یه شارژی بشه(همینو برعکسشم گفتم که به نظرم هر دوش دانش اموزا رو به همکاری ترغیب میکنه)
خیلی وقته گفتم و میگم :| ادمینا و ناظرا رو بیشتر کنین لطفا
یه سری تاپیکا رو میبینم الان درمورد انتخاب منبع، بهتره یه صفایی به نوار انجمن بدین و بخشای بیشتری بهش اضافه کنین، مثلا درمورد همین منابع، از دبیر مربوطه بخواین یه تحلیلی از کتابای بازار بکنه و بذارین انجمن و بچه ها هم بیان تجربیات شخصی خودشونو بگن(یه چیزی تو مایه های سایت چی بخونم ولی اونم کامل کامل نیست)
دبیرا تو کلاساشون بعضی موقعا میگن فلان تست احتمالش زیاده امسال بیاد، فلان نکته رو یادتون باشه و ....، بهتره یه تاپیک برای هر درس باشه و این نکات و سوالا توش قرار بگیره، چون تو خود تدریس گم میشه و بی ارزش میشه بعدا
یه زمان بهترین کاربر ماه، از نظر درسی از نظر x و y توسط دانش اموزا انتخاب میشد اونم برگرده و بازم یه شارژ کیف پول تهش باشه خوب میشه به نظرم
درمورد کاربرای تازه وارد، بهتره همون لحظه که ثبت نام میکنن تمام و کمال درمورد انجمن بهشون گفته بشه، بخشای مختلف بهشون نشون داده بشه، نحوه تاپیک ساختن، کامنت دادن و عکس فرستادن و ....
اگه چیزی بازم به ذهنم رسید میگم
-
درودبر آلایی ها!
-
@m-an شرکت کردم خانم مدیر
ولی برای اون قسمت انتقادات که باید شرح میدادیم نشد کامل بگم بعد چند خط دیگه اجازه توضیح نمیداد دو مورد انتقاد از انجمن مونده بود:(
ممنونم -
مشکلی نداره ولی جدیدا به من میگه دسترسی ندارید داخل چت خصوصی و ی جاهای دیگه ارور میده
من ک کاری نکردم چرا دسترسی به چت خصوصیمو ندارم؟ -
سلام وقت بخیر .چرا من نمیتونم پیوی هیچ کس پیام بدم؟
-
سلام وقت بخیر .چرا من نمیتونم پیوی هیچ کس پیام بدم؟
مسعود مهاجری
سلام. وقت بخیر
شما حتما باید 2000 اعتبار درسی داشته باشی که به چت خصوصی دسترسی پیدا کنی. -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت