با این رتبه کجا و چی قبول میشم؟
-
سلام به دوستان آلایی که امسال کنکور 1400 شرکت کردند. امیدوارم تلاشهاتون نتیجه بخش بوده باشه.
نتایج کنکور اومده و همگی رتبههاتون رو دیدید. حالا سوال مهم اینه که قدم بعدی چیه؟تا زمان انتخاب رشته چهکار کنیم؟
اول از همه کاری که باید در فرصت باقیمانده تا انتخاب رشته (که طبق رسم هر سالهی سازمان سنجش، نیمه دوم مرداد ماه هست) انجام بدید اینه که اگر هنوز علاقتون رو پیدا نکردید یا اطلاعات کافی در مورد رشتهها ندارید با دیدن واحدهای درسیِ رشتههای مختلف دانشگاهی و بازار کارشون در آینده (چه در ایران و چه خارج از مرزها)، دانشتون رو در این زمینه بالا ببرید. همهی اینها باعث میشه با دید بازتر و آگاهی بیشتر دست به انتخاب رشته بزنید. انتخابی که قراره سالهای زیادی از زندگیتون رو تحت تاثیر خودش قرار بده. حالا توی این تاپیک درباره چی حرف میزنیم؟
اشتراک اطلاعات انتخاب رشته
از زمان اعلام نتایج کنکور تعدادی از دوستان تاپیکهایی مشابه با این عنوان ایجاد کردند و اینطور بهنظر میرسه که میخوان بدونند با رتبهای که کسب کردند چه رشته و دانشگاهی قبول میشند. شانس قبولیشون چقدره.
برای اینکه بتونیم یک تاپیک جامع و کاملتر در این زمینه داشته باشیم ازتون میخوام هر کس سوال مرتبط با این عنوان داره، رتبه، منطقه و رشتهی مد نظرش رو این جا برامون بنویسه تا آلائیهایی که آگاهی یا تجربه دارند بتونند دانششون رو در اختیارمون بگذارند.تاپیکهای مشابه، اینجا منتقل میشن
حالا نوبت شماست که بگین به چه رشتهای علاقه دارین و با چه رتبهای میخواین رشته مورد علاقهتون رو انتخاب کنید.
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام خسته نباشید
من واحد های درسی رشته های مختلف رو دیدم اما هیچ نتیجه ای توی پیدا کردن علاقم نداشت
رشتم ریاضی هست و رتبه خوبی هم دارم اما خیلی حس بد و ترسناکی از رشته ها دارم
چه پیشنهادی برام دارین؟️
-
سلام خسته نباشید
من واحد های درسی رشته های مختلف رو دیدم اما هیچ نتیجه ای توی پیدا کردن علاقم نداشت
چه پیشنهادی برام دارین؟️
Yosef Khoshnood
سلام
برای اینکه بهتر با شخصیتتون آشنا بشید
میتونید تست شخصیت mbti انجام بدید که بهتر با شخصیتتون آشنا بشید و شغل های مناسب اون شخصیت رو بدونید
این لینکشه
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت -
Yosef Khoshnood
سلام
برای اینکه بهتر با شخصیتتون آشنا بشید
میتونید تست شخصیت mbti انجام بدید که بهتر با شخصیتتون آشنا بشید و شغل های مناسب اون شخصیت رو بدونید
این لینکشه
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیتاین پست پاک شده! -
با رتبه حدود 10 هزار منطقه دو چه رشته ها و چه شهری روزانه قبول میشم؟
طبق انتخاب رشته مجازی سنجش اوضاع خوب نبود -
طبق انتخاب رشته مجازی سنجش اوضاع خوب نبود@n-n-good
سلام
میتونید از تخمین رتبه قلمچی استفاده کنید
https://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3
فکر کنم رشته پرستاری و مامایی (دولتی رو میتونید بیارید) -
طبق انتخاب رشته مجازی سنجش اوضاع خوب نبود -
@n-n-good
سلام
میتونید از تخمین رتبه قلمچی استفاده کنید
https://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=3
فکر کنم رشته پرستاری و مامایی (دولتی رو میتونید بیارید) -
@kosar-mottaghi چرا ولی شهرای خیلی کوچک یا نیمسال دوم یا شهریه پرداز
-
@n-n-good سلام
فکر کنم قبلا راجبش صحبت کردیم
سنجش همیشه یه لول پایین تر و بدتر همه چی رو درنظر میگیره
چون بعدا اگر به هردلیلی و ایجاد هر مشکلی (به احتمال ۱ درصد) شما قبول نشدی اون رشته رو مسئولیتی به گردن نگیره دیگهطبیعی هم هست
با آماری که من سراغ دارم شما پرستاری دولتی رو میارید
از نفرایی که پارسال قبول شدن و اطرافتون هستن(از نظر قطب و منطقه و استان میگم) بپرسید اینا آمارشون از سنجش و کانون هم دقیق تره
فقط به اون فرد اطمینان کامل داشته باشید -
@n-n-good سلام
فکر کنم قبلا راجبش صحبت کردیم
سنجش همیشه یه لول پایین تر و بدتر همه چی رو درنظر میگیره
چون بعدا اگر به هردلیلی و ایجاد هر مشکلی (به احتمال ۱ درصد) شما قبول نشدی اون رشته رو مسئولیتی به گردن نگیره دیگهطبیعی هم هست
با آماری که من سراغ دارم شما پرستاری دولتی رو میارید
از نفرایی که پارسال قبول شدن و اطرافتون هستن(از نظر قطب و منطقه و استان میگم) بپرسید اینا آمارشون از سنجش و کانون هم دقیق تره
فقط به اون فرد اطمینان کامل داشته باشید -
سلام به دوستان آلایی که امسال کنکور 1400 شرکت کردند. امیدوارم تلاشهاتون نتیجه بخش بوده باشه.
نتایج کنکور اومده و همگی رتبههاتون رو دیدید. حالا سوال مهم اینه که قدم بعدی چیه؟تا زمان انتخاب رشته چهکار کنیم؟
اول از همه کاری که باید در فرصت باقیمانده تا انتخاب رشته (که طبق رسم هر سالهی سازمان سنجش، نیمه دوم مرداد ماه هست) انجام بدید اینه که اگر هنوز علاقتون رو پیدا نکردید یا اطلاعات کافی در مورد رشتهها ندارید با دیدن واحدهای درسیِ رشتههای مختلف دانشگاهی و بازار کارشون در آینده (چه در ایران و چه خارج از مرزها)، دانشتون رو در این زمینه بالا ببرید. همهی اینها باعث میشه با دید بازتر و آگاهی بیشتر دست به انتخاب رشته بزنید. انتخابی که قراره سالهای زیادی از زندگیتون رو تحت تاثیر خودش قرار بده. حالا توی این تاپیک درباره چی حرف میزنیم؟
اشتراک اطلاعات انتخاب رشته
از زمان اعلام نتایج کنکور تعدادی از دوستان تاپیکهایی مشابه با این عنوان ایجاد کردند و اینطور بهنظر میرسه که میخوان بدونند با رتبهای که کسب کردند چه رشته و دانشگاهی قبول میشند. شانس قبولیشون چقدره.
برای اینکه بتونیم یک تاپیک جامع و کاملتر در این زمینه داشته باشیم ازتون میخوام هر کس سوال مرتبط با این عنوان داره، رتبه، منطقه و رشتهی مد نظرش رو این جا برامون بنویسه تا آلائیهایی که آگاهی یا تجربه دارند بتونند دانششون رو در اختیارمون بگذارند.تاپیکهای مشابه، اینجا منتقل میشن
حالا نوبت شماست که بگین به چه رشتهای علاقه دارین و با چه رتبهای میخواین رشته مورد علاقهتون رو انتخاب کنید.
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400monirs من سال بعد کنکور دارم ولی اونجوری که اخرین قبولیارو دیدم ساوه ۲۸هزارم پرستاری اونم بومی گرفته بود
به نظرتون واقعیه اخه تخمین رتبهام زدم با این رتبه قبولی داشته خیلی جاها -
@n-n-good در با این رتبه کجا و چی قبول میشم؟ گفته است:
اهممم
-
monirs من سال بعد کنکور دارم ولی اونجوری که اخرین قبولیارو دیدم ساوه ۲۸هزارم پرستاری اونم بومی گرفته بود
به نظرتون واقعیه اخه تخمین رتبهام زدم با این رتبه قبولی داشته خیلی جاهاریحانه باقری
نمیدونم واقعا -
اهممم
@kosar-mottaghi
-
-
سلام خسته نباشید
چه پیشنهادی برام دارین؟️
Yosef Khoshnood در با این رتبه کجا و چی قبول میشم؟ گفته است:
سلام خسته نباشید
چه پیشنهادی برام دارین؟️
پیشنهاد میدم در مورد بازار کار رشتهها هم اطلاعاتتون رو بالا ببرید. به این فکر کنید که دوست دارید چند سال بعد شغل و حرفتون چی باشه؟
-
kosar mottaghi چرا ولی شهرای خیلی کوچک یا نیمسال دوم یا شهریه پرداز
رتبون خوبه. مشکلتون با نیم سال دوم چیه؟
میتونید به پرستاری ها امیدوار باشید. -
یکی از دوستام نمیتونست وارد انجمن بشه بخاطر همین گفت که من این سوال رو بپرسم
با رتبه ۲۴ هزار چه رشته روزانه ای میشه انتخاب کرد که از نظر بازار کار و درامد و... خوب باشه ؟
@تجربیا