7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
خون بافت پیوندی
-
سروش قادری من کلی گفتم
اینجا دوتا نظر هست یکی دبیرمون گفته و یکی دیگه هم منابع علمی معتبراول اینکه همه بافت های پیوندی دارای رشته های پروتئینی هستند اما مقدارشون متفاوته،دوم اینکه بیشتر بافت های پیوندی شامل رشته های پروتئنی هستند که خون و چربی رشته های پروتئنی ندارند اما میتونیم توی استخوان و غضروف ببینمیشون:) -
Hanane Kaaj از نظر علمی نیستاما از نظر طراحان محترم کنکور و کتابهای کمک درسی هست
-
Mamari 82 ببخشید
-
سروش قادری سلام
هر سه جزء بافت پیوندی، حتی رشته های پروتئینی در همه بافت های پیوندی وجود دارند، اما نوع اونا ممکنه متفاوت باشه.
مثلا در خون رشته های کلاژن و کشسان وجود نداره ولی به جای اونا رشته های پروتئنی دیگه مثل فیبرینوژن هست._ در همه انواع بافت های پیوندی به جز خون، رشته های کلاژن وجود دارند
-
Mamari 82 اینکه دارند یا اینکه ندارند؟
-
سروش قادری
بله، فیبرینوژن نوعی رشته پروتئینی هست. -
پس فکرکنم اگه تو سوال بگن رشته پروتینی وجود داره درسته ولی اگه بگن الاستیک یا کلاژن هست غلط بگیرم
-
Sara Aghae دارند
-
Sara Aghae بله،
در خون رشته های کلاژن وجود ندارد -
Raha Nik در خون بافت پیوندی گفته است:
سروش قادری سلام
هر سه جزء بافت پیوندی، حتی رشته های پروتئینی در همه بافت های پیوندی وجود دارند، اما نوع اونا ممکنه متفاوت باشه.
مثلا در خون رشته های کلاژن و کشسان وجود نداره ولی به جای اونا رشته های پروتئنی دیگه مثل فیبرینوژن هست._ در همه انواع بافت های پیوندی به جز خون، رشته های کلاژن وجود دارند
والا من دقیقا همین نکته رو دیدم تو میکرو که میگه از شش بافت پیوندی،فقط خون و چربی رشته های پروتیئنی پیدا نمیشه
حالا تو خون قبول،الاستیک و کشسان نیست،ولی چربی چ -
سروش قادری
کتاب میکروتون برای سال تحصیلی 98_99 یا99_1400 هست؟ -
سروش قادری در خون رشته های کلاژن و کشسان وجود نداره نه رشته های پروتئینی.
دقت کنین
یه اشتباه کوچیک میتونه در تست زدن خیلی گیجتون کنه . -
Raha Nik در خون بافت پیوندی گفته است:
سروش قادری
کتاب میکروتون برای سال تحصیلی 98_99 یا99_1400 هست؟دو سال قبل چاپ جدیدش گرفتم
فک کنم98-99باشه
ولی اتفاقا امروز بازم همون نکته رو دیدم،نوشته بودم رشته کلاژن ندارن
از این بابت عذر میخوام یادم نمونده بود
ولی تو بافت چربی چی به چیه؟اونجا مگه فقط یاختهی پر چربی و مایع بین یاخته ای نیست؟ -
سروش قادری
در کتاب میکرو من درباره رشته های کلاژن نوشته بود : همه انواع بافت پیوندی رشته کلاژن دارند به جز خون.
من هم درباره وجود رشته کلاژن در بافت چربی زیاد مطمئن نیستم.
اگر درباره این موضوع جوابی بهم رسید حتما بهتون خبر میدهم. -
سروش قادری
سلام بله رشته پروتئینی هستش -
سروش قادری
ببخشید ریپلای میزنم منم کتابم میکرو هستش 99_1400
برای بافت چربی کتابم نوشته رشته های پروتئینی اندک هستند، از طرفی کتاب نگفته رشته های الاستیکی داره یا نه اما توی پاورقی گفته رشته های کلاژن در همه انواع بافت پیوندی وجود داره به جز خون.
-
Maryam Nateqi
دقیقا همونو گفته -
سروش قادری
بله
پاورقی که گفتم هم اینه ص 41هستش واسه من