امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
پرینت جزوه راه ابریشم
-
سلام به همگی
یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنین
الان که ما با برنامه تابستان داریم جلو میریم و فایل جزوه ها در اختیارمون قرار میگیرهبنظر شما جزوه هارو ببرم پرینت بگیرم؟؟ یا نگه دارم مهر ماه از خود آلا تهیه کنم؟؟
چون خودتون میدونید دیگه بالاخره اینکه جزوه کنار دستمون باشه و نکات و اینطور چیزارو روش بنویسیم بهتر از اینه که هیچی دم دستمون نباشه و فقط فیلمارو ببینیم
ممنون میشم راهنماییم کنین که چه تصمیمی بگیرم
-
امیر تشنه دل سلام ، واقعا منم همین مشکل دارم ،ای کاش زودتر چاپ میکردن میفرستادن ️
-
امیر تشنه دل من خودم از پارسال یکم جزوه داشتم. الان فعلا دارم با اونا کار میکنم. نظر من اینه که داشتن جزوه ی موقتی بهتره. اگه خواستی جزوه تهیه کنی اگه تونستی هر برگ فقط یه صفحه چاپ کن چون جای کافی ندارن برا نوشتن. جزوه ی پارسال منم اینجوریه.
-
-
البته توی سوالات متداول راه ابریشم فکر میکنم اینها هم پاسخ داده شده باشه..میخوای اونارو هم بخون
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to امیر تشنه دل on آخرین ویرایش توسط bahar mohammadi 0 انجام شده
امیر تشنه دل
والا این مشکل همه هست
کاش یه راه حلی براش پیدا کنن -
امیر تشنه دل سلام خسته نباشی
من خودم از تبلت داداش کوچیکم استفاده میکنم و نکاتش رو میتونم از طریق برنامه ادوبی ریدر توش بنویسم.
شما هم اگه گوشی تبلتی چیزی تو خونه دارید میتونید ازین طریق نکات رو بنویسید
البته شاید بعضی چشمشون رو اذیت کنه...
در کل برنامه ادوبی ریدر خیلی میتونه کمکت کنه چه توی گوشی چه کامپیوتر امکانات خوبی برای نوشتن رو پی دی اف بهت میده -
این پست پاک شده!
-
@سجاد-ذوالفقاری در صندلی داغ نهایی گفته است:
اول باید نرم افزار ادوبی ریدر رو نصب کنید
بعد جزوه مورد نظرو با این برنامه باز کنید.
بعد از این کارها برید یه فیلم از درسی که میخواید رو پخش کنید و وقتی به قسمت نکته مهم رسیدید پاز بزنید .
خوب حالا 4 تا انتخاب دارید
%(#0591fc)[1.]اینکه بخواید نکته مورد نظر رو تایپ کنید
%(#0591fc)[2.]اینکه بخواید با مداد مثل گوشی روی جزوه چیزی بنویسید
%(#0591fc)[3.]اینکه بخواید نکته رو روی یه برگه بنویسید و بعد به صورت به قسمتی از جزوه که میخواید انتقال بدید
%(#0591fc)[4.]اینکه بخواید نکته رو به صورت یه صدا بگید و توی اون قسمت بذارید
راستش اون 3تا اولی خیلی وقت میگیرن ولی هرکدوم کارای خودشونو دارن . من خودم نظرم گزینه 4 ( چون هم وقت کمتری میبره در حد چند ثانیه و هم خیلی راحت تر میتونی توضیح بدی واسه خودت تازه بعدا که دوباره خواستی بخونی بدون اینکه فیلمارو نگاه کنی سریع پیش میری و بار دوم مرور میتونی هنگام گوش دادن اونارو به صورت جزوه نکته بنویسی ، تازههه همون جزوه نکته رو هم دوباره میشه وارد پی دی اف کنی )
خوب حالا هر 4 روش رو با تصویر نشونتون میدم ( با جزوه آقای مقاری ) :%(#0591fc)[ابتدا مورد 1 ] %(#0591fc)[:]
%(#0591fc)[مورد دوم: ]
خوب این دیگه راحته با اون مداد و پاک کن
ولی اون شماره 2 که تو تصویر نشون دادم متن ها رو هایلایت میکنه%(#0591fc)[موردسوم: ]
خوب اینجا باید اول از اون متنی که می خواید عکس بگیرید و توی کامپیوتر ذخیره کنید و یا اینکه از حل سوالاتی که دبریان پای تابلو حل میکنن اسکرین بگیرید و توی کامپیوتر سیو کنید
و بعد طبق عکسای زیر عمل کنیدتو قسمت زیر هم رنگ اون سنجاق و شکلشو تغییر میدید
خوب حالا بهترین روش :
%(#0591fc)[مورد چهارم: ]
تمام
اگه دوست داشتید لایک یادتون نره
@دانش-آموزان-آلاءامیر تشنه دل
تا قبل از اینکه جزوه ها برسه میتونید از این استفاده کنید
اینو من قبلا نوشتم
اگه سوالی داشتید بپرسید -
این پست پاک شده!
-
درود بر آلایی های پرتلاش
دوستان من یک سوال درباره پرینت جزوه های راه ابریشم دارم
به نظر شما اگر جزوه راه ابریشم شیمی رو با A5 پرینت بگیرم بهتر نیست ؟
نوشته ها زیادی کوچیک نمیشه ؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Reza Panahi
من با همون سایز معمولی گرفتم نوشته های عکسا یکم ریزن باز
بازم یدونه برای امتحان یه صفحه با فونت ریز رو پرینت بگیرید ببینید با چشماتون اوکی هست؟ -
Reza Panahi سلام
جا واسه نوشتن کم میاد وگرنه ریز نمیشه -
Reza Panahi سلام
بنظرم برای درسنامه که شاید احتیاج به نکته نوشتن میشه A4 بگیر
برای تستا که فقط گزینه رو میخای بزنی و رد شی A5
اگرم احتیاج ب نوشتن و نکته داشت هایلایتش کن و توی جزوه درسنامت بنویس نکتشو -
از کمکتون ممنونم⚘
-
من که کلا تو دفتر کار کردم
-
سلام
من چون کتاب تست دارم
درسنامه هارو کپی نمیگیرم و فقط اگ نکته جدیدی باشه که تو کتاب درسی و تست نباشه یادداشت میکنم -
این پست پاک شده!