7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
بِرم تیمول یا بُرُم تیمول بلو؟
-
سلام دوستان
وقت بخیر
تلفظ صحیح مایع شیمیایی آبی رنگ که در اثر برخورد کربن دی اکسید بازدم، زرد رنگ میشه چیه؟
بِرم تیمول بلو هست یا بُرُم تیمول بلو؟
استاد موقاری میگن بِر°م تیمول اما عنصر Br داخلش هست و بعید میدونم تلفظ درستی باشه!
@دانش-آموزان-آلاء
ابوالفضل ریسی
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
Amir Shafie سلام
منم تو این تلفظ مشکل داشتم
همه جا بُرُم شنیدم ولی استاد اینطور میگنz Gheibi میشه بگید دقیقا چطوره
-
ابوالفضل ریسی
بله دقیقا
همه میگن بُرُم تیمول بلو
حتی ویدیو های خارجی رو چک کردم
اما من بررسی کردم استاد در صفر تا صد ها هم بِرم تیمول میگن
یکم ذهنم درگیر شد
یه سوال فرعی: میدونید تحصیلات استاد موقاری چیه؟ -
سلام
مگه عنصری به نام بِرِم در جدول تناوبی داریم؟ -
Amir Shafie سلام
بُرُم تیمول بلوپ.ن: استاد موقاری تو تلفظ تعدادی از کلمات اشتباه میکنن
یکیش مثلا اُگزالو اَسِتاته که ایشون میگن اُگزال واستات -
شایان اسماعیلی
نه والا -
Dr.Rashidi
آها
ممنون
خوبه که! استاد متفاوتی داریم -
Amir Shafie نمیدونم والا
ولی کلا بعضی کلمات رو خاص میگن
بَنَفش رو هم میگن بِنَفش -
Amir Shafie درستش بُرُم تیمول آبی هست
اقای موقاری کی سری کلمات رو درست تلفظ نمی کنن مثلا تو یه جلسه به ایلئوسکال می گفتن ایئلو سکال -
ابوالفضل ریسی سلام ما دومی رو میگفتیم
به نظر همین هم درسته -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amir Shafie on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Amir Shafie
سلام داداش،
فرمول شیمیایی تیمول بلو، C27H30O5S هستش
اصلا بُرُم ندارهمعروف به دیاکسیدکربن هستش (Thymol blue)
استاد درست میفرمایند بِرم تیمول یا بِرمو تیمول هستش
یک معرف اسیدی و بازی (PH) برای تشخیص اسید ها و باز های ضعیف....قابل توجه @دانش-آموزان-آلاء
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام مجدد
ممنون از پیگیری تون
من از دبیر زیست و شیمی خودمون پرسیدم، بُرُم تیمول بلو هست درستش
چون در ساختارش هم اگر توجه کنید، عنصر Br داره و کسی به Br بِرم نمیگه که! -
ابوالفضل ریسی
تلفظشون هم مثل خودشون خاصه -
Ilya Mansouri
درسته
ممنون -
Amir Shafie در بِرم تیمول یا بُرُم تیمول بلو؟ گفته است:
Dr.Rashidi
آها
ممنون
خوبه که! استاد متفاوتی داریماره خوبه ولی بعد ها شما بری تو دانشگاه اینجوری کلمه رو تلفظ کنی همه بهت میخندن
-
Dr.Rashidi
دقیقااااا -
Amir Shafie صددرصد
-
Amir Shafie بُرُم
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در بِرم تیمول یا بُرُم تیمول بلو؟ گفته است:
Amir Shafie
سلام داداش،
فرمول شیمیایی تیمول بلو، C27H30O5S هستش
اصلا بُرُم ندارهمعروف به دیاکسیدکربن هستش (Thymol blue)
استاد درست میفرمایند بِرم تیمول یا بِرمو تیمول هستش
یک معرف اسیدی و بازی (PH) برای تشخیص اسید ها و باز های ضعیف....قابل توجه @دانش-آموزان-آلاء
سلام اون چیزی که شما سرچ کردین برم داخلش نداره و با این وجود یک شناساگره و بهش میگن تیمول بلو(همونطور که گفتید)
اما شناساگر برم تیمول بلو به فرمول C27H28Br2O5S هستش که باز ها رو به رنگ آبی نشون میده و اسید ها رو به رنگ زرد و در حالت خنثی سبز رنگه
منبع: https://fa.wikipedia.org/wiki/برموتیمول_آبی