سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
به آخر خط رسیده!
-
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
danial hosseiny در به آخر خط رسیده! گفته است:
سال دیگه، روز دهم مرداد،اگه زنده باشم، منتظر رتبۀ عالی کنکورت هستم
shirin norouzi
سلام.
سال گذشته حرفی زدم و الآن صرفا خواستم بگم که امیدوارم از خودت توی سالی که گذشت راضی بوده باشی. رتبه مهم نیست...
همین که خودت به خودت بگی «من تمام تلاشمو کردم. کاری بیشتر از این نمیتونستم» و از خودت رضایت داشته باشی، عالیه -
سلام
این تاپیک رو دیر دیدم ولی یه چیزی رو بگم
اصلاااا ناامید نباش به خاطر یه ماه عقب بودن ، کم کم میخونی و پیشرفت میکنی و حل میشه ولی اگه هی ناراحت باشی و کم کاری کنی اون یه ماه میشه سه ماه و اون موقع نمیشه جمعش کرد
راجب استارت مطالعه ،تو هر شخص متفاوته ،ممکنه بازده وکیفیت مطالعه ی تو از دیگران بهتر باشه و خودتو برسونی به دیگران ، اگه از تابستون خوب استفاده کنی راحت میتونی یازدهم و دهم رو جمع کنی
راجع به هدف هم ، میتونی هدفت رو چیزهای دیگه ای در نظر بگیری نه شغل ، یکی از همکلاسیای من این کارو کرده بود ،میگفت فقط میخونم که موقع نتایج تو چهره ی والدینم شادی ببینم نه غم و همینم شد
بعدش موقع تعیین رشته به این فک کن که با رتبت چه رشته ای مجازی و از بین اونا اونی که مورد علاقه ی خودته انتخاب کن -
danial hosseiny سلام
خوشحالم که دوباره اینجا میبینمتونولی الان پشیمونم از این تایپیکی که زدم
به خودم میگم کاش هیچ وقت اینارو نمیگفتی
نه برای اینکه کسی ندونه ! نه!
برای اینکه الان برگشتم و میبینم نتونستم خودم رو متقاعد کنم
هنوز!!!!
احساس میکنم این احساس تبدیل شده به یک افسردگی مزمن
و خسته ام کرده!من دو سال پیش مطمئن بودم اگر تغییر رشته بدم برم ریاضی تا که فقط برای خودم بجنگم قطعا پیروز میشم
اما الان حتی نمیدونم دوست دارم یا نه!
این عدم اعتماد به خودم با عث میشه دائم فکر کنم به افکار تکراری!
امیدوارم هیچ کس دچار این احساسات نشه چون واقعا روح فراساستممنونم ازتون و امیدوارم همیشه در مسیری باشید که از زندگیتون لذت ببرین
-
shirin norouzi
من دلیلی برای اعتماد نداشتن به خودت توی زندگیت نمیبینم... -
این پست پاک شده!
-
@Ariana-Ariana در به آخر خط رسیده! گفته است:
سلام منم مثل شمام خواستم بگم تنها نیستین:)
خواستم بگم هنوز تنها نیستین:)
-
danial hosseiny منم همین نظر رو دارم
هر چی فکر میکنم میبینم که واقعا قوی بودم!
حالا که فکر بیشتر این افکار تلقین حرف های بقیه اس
بقیه ای که نمیتونم از زندگیم بیرونشون کنم چون اونا نزدیک ترین افراد زندگیمن! پدر و مادرم!
کاش واقعا بهم امید داشتن! کاش مدام گذشته و بقیه رو برام یاد اوری نمیکردن! اونم روزی چند بار!
نمیدونم چکار کنم؟! -
@Ariana-Ariana عه چطورییییی تو؟
-
shirin norouzi راستش من اندازه بقیه دوستان نمیتونم کمکتون کنم، چون تازه دارم میرم یازدهم فقط خواستم به یه مطلبی اشاره کنم اینکه من خودم کسیم کخ که الان دارم واسه رشته ای تلاش میکنم که به شدت ظرفیت محدودی داره(رشتم ریاضیه) و اصلا تو ایرانم خانما انچنان فعالیتی نمیتونن بکنن چرا که این اجازه رو بهشون نمیدن، ولی دارم براش تلاش میکنم چون به هرحال ی جایی توی این کره خاکی میتونم داخل اون کاری ک میخوام فعالیت کنم
یجا شنیده بودم که میفگت:تو نیستی که رویاهاتو انتخاب میکنی، بلکه اونا هستن که تورو انتخاب میکنن
هرکاری بیشتر از چطوری به چرایی نیاز دارهنمیخوام انگیزه الکی بدم میدونم شرایطت خیلی سخته
درباره اون که گفتی خانوادم نمیزارن پشت بمونم بت بگم که اگه فکر میکنی اگه پشت بمونی میتونی موفق شی پس میتونی خانواده رو هم متقاعد کنی، خیلی خیلی سخته شاید ولی به کمک یه مشاوری چیزی یه چهارتا دلیل درست حسابی میشهدرکل امیدوارم بالابالاهاببینمت
ببخشید اگه زیاد حرف زدم -
ریحانه کشاورز دمت گرم بمونه رفیق
قشنگ گفتی ︎ -
danial hosseinyreplied to shirin norouzi on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
shirin norouzi
چه اهمیتی داره بقیه چجوری بهت نگاه میکنن؟
زندگی توئه یا بقیه؟
براساس نگاه بقیه میخوای زندگی کنی یا نگاه خودت؟
اگه میخوای براساس دید بقیه زندگی کنی که بده بقیه به جات زندگی کنن. چه کاریه اصلا... -
-
این پست پاک شده!
-
danial hosseiny عالی بود دمت گرم حال کردم
-
danial hosseinyreplied to Fatemeh Soltani 0 on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Fatemeh Soltani 0
ممنونم از واکنشت.
موفق باشی -
danial hosseiny مرسی صفات