7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
Dr.Aryan در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
monirs ممنون میشم رفع ابهام کنید ک بچه ها هم مطمئن شن
سلام بچه ها کنکور غالبا روی مباحث ابهام دار دست نمیذاره.
ما در این حد بلدیم که اسفنگتر ابتدای مری از نوع ماهیچه مخطط هست و عملکرد غیر ارادی داره.
کسانی که میگن کتاب درسی گفته ارادیه لطفا پایه، سال چاپ و شمارهی صفحه رو بگن.در کل یادتون باشه اولویت اینجور نکتهها با کتاب درسی و تست کنکوره. اگر تا حالا توی کنکور مطرح نشده بود باید به معلم یا کتاب تست یا آزمون آزمایشیتون (که بهش اعتماد دارید) رجوع کنید.
-
monirs در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
ما در این حد بلدیم که اسفنگتر ابتدای مری از نوع ماهیچه مخطط هست و عملکرد غیر ارادی داره.
کسانی که میگن کتاب درسی گفته ارادیه لطفا پایه، سال چاپ و شمارهی صفحه رو بگن.در کل یادتون باشه اولویت اینجور نکتهها با کتاب درسی و تست کنکوره. اگر تا حالا توی کنکور مطرح نشده بود باید به معلم یا کتاب تست یا آزمون آزمایشیتون (که بهش اعتماد دارید) رجوع کنید.
سلام منم توی کتاب کمک درسی دیدم بولد هم کرده بود نوشته بود غیر ارادی
ممنون لطف کردید -
سلامم ..برای ماهیچه ی مخطط ما قید همواره ارادی هست رو بکار نمیبریم
چون در انعکاس بصورت غیر ارادی عمل میکنه
انعکاس مانند استفراغ -
عسل عیسی پره در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
سلامم ..برای ماهیچه ی مخطط ما قید همواره ارادی هست رو بکار نمیبریم
چون در انعکاس بصورت غیر ارادی عمل میکنه
انعکاس مانند استفراغدقیقا درسته. ما برای کنکور هیچ وقت نمیگیم ماهیچههای مخطط همواره ارادیاند. فکر میکنم دوستان تصورشون از ماهیچه مخطط، همواره ارادیه که این تصور اشتباهیه
-
monirs در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
Yegane Dehqan @roghayeh-eftekhari
-
Dr.Aryan دوستان عزيز من طبق كتاب آقاري موقاري درس ميدن گفتم
دوما من نگفتم چون مخطط همواره ارادين لطفا يخورده پيام هاي و صحبت هاي من رو با دقت بخونيد
سوما بله جاهايي هم داريم كه بنداره فوقاني مري ارادي كار ميكنه اشتباه كه همتون دارين ميگين همواره غيرارادي كار ميكنه...
پ.ن:قصد ادامه بحث نداشتم فقط چون داشتين قشنگ حرفاي منو برعكس ميگفتيد جواب دادم... -
monirs من فقط چندتا سوال دارم چرا درحالت استفراغ آدم تا يه حدي ميتونه خودش رو كنترل كنه يا مثلا وقتي يه چيزي خورديديد وقتي ميخواييد برش گردونيد ميتونيد بر گرودونيد اون رو؟ يا چرا وقتي به خواست اراده خودتون ميخواييد استفراغ كنيد بنداره اول مري باز ميشه؟
و جواب اون دوست كه گفت اگه ارادي بود كسي ازخفگي نميمرد دقت كنيد وقتي يه چيزي ميپره تو گلوتون اونجا لقمه ميره توي ناي (اونم نه همه لقمه)اين چه ربطي به بنداره اول مري داره؟پ.ن: بنداره اول مري در انعكاس ها غيرارادي عمل ميكنه
-
@roghayeh-eftekhari دقیقا بحث اینکه چیزی میپره گلو برای اینه که اپیگلوت پایین نمیره و غذا یه تیکه اش میره تو نای .
ولی هنوزم که هنوزه سر این بحثه
اینکه آقای موقاری تو ابریشم و جزوه اش گفتن ارادیه رو خیلی قبول دارم .
ولی اینم قبول دارم که هر مخططی همواااره ارادی نیست .🥲
-
Yegane Dehqan من نميدونم بقيه چرا اصرار دارن كه غير ارادي!! درصورتي كسايي كه درسشو حرفه اي خوندن دارن ميگن ارادي
باور كن يجوري اينجا بحث شده كه دلم ميخواد صبح برم بيمارستان جلو هر دكتري ديدم بگيرم ازش بپرسم
بعدش عزيزان دلبند شما براي من مثال بياريد كه در اونجا بنداره ابتداي مري غير ارادي عمل ميكنه؟ و اينكه اونجا انعكاس نباشه در حالت عادي(من خيلي مثال آوردم كه در حالت عادي با اراده ما كار ميكنه) -
@roghayeh-eftekhari احسنت
والا بلا که ارادیه .
الان یه چیزی میخوری تا به حلق نرسیده ( دارم میگم به حلللق نرسیده ) میتونی برش گردونی .
این اتفاق برای من افتاده
نمیدونم چرا توی هر تاپیکی حرف ما دو تا رو که ۹۰٪ درسته رو قبول نمیکنن .
اصلا ۱۰۰٪ درسته -
Yegane Dehqan دقيقا اصلا خود آقاي موقاري گفتن هر ماهيچه اي كه مخطط همواره ارادي نيست
-
Yegane Dehqan
واقعا چرا اينطوريه؟ آخرشم ميفهمن ميگن شما نگفتين خودمون ميدونستيم نگفتيم ريا نشه -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@roghayeh-eftekhari
من نمیدونم این عبارت ادامه بحث رو چرا ذکر میکنید دائم
مگه دعواس؟
دورهم داریم ی موضوع رو تحلیل و بررسی میکنیم جنگ ک نیست
بعدشم من تگ کردم ک جواب ایشون رو ببینید و یکم موضوع براتون شفاف سازی شه ، حالا میخواید قبول کنید یا نکنید با خودتونه
موفق باشید -
Yegane Dehqan شما مختارید هرجور میخواید انتخاب کنید ک کدوم صحیحه یا نیست من میخواستم برا خودم رفع ابهام شه و در این بین برا بعضی ها هم شفاف سازی شه حالا یکی میخواد قبول کنه یا نکنه ب خودش مربوطه
من توی خیلی سبز دیدم نوشته غیر ارادی از ادمین هم پرسیدم ک تایید کردن حالا شاید یکی دیگ بخاطر اون جزوه ک احتمالا اشتباه شده بگه ارادیه خب ب من ربطی نداره ک چ سود یا ضرری برا من داره من فقط میخواستم برا همه شفاف سازی شه شماهم میتونید خودتون بیشتر تحقیق کنید و تصمیم بگیرید من هیچ نظری ندارم ک غیرارادی درنظر بگیرید یا ارادی
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
Dr.Aryan نه نه بد برداشت نكنيد منظور از بحث دعوا نيست ، دعوا و بحث زمين تا آسمون فرق داره من فقط خيلي دلخور شدم از اينكه حرفاهاي من رو يكجور ديگه خونيد يكجور ديگه جواب داديد(كلي ميگم)
از تگ كردنم اصلا ناراحت نشدم
بله كاملا موافقم گفتم من قبول ميكنم اما در صورتي كه اگه دوست داريد دوتا درخواست منو انجام بديد يكي مثال بياريد برام دوهم جواب سوالام رو بديد
بازم اگه لحنم بد بود عذرخواهي ميكنم چون واقعا خيلي ناراحت شدم كه هيچكس حرف من درست نخوند