7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
@roghayeh-eftekhari اولا ک اینجا کسی نیس ک حرفه ای درس نخونه خیلی کم افرادن !!
دوما ببخشید وقتی این همه نفر دارن میگن غیر ارادی چرا نمتونی باور کنی ک غیر ارادیه؟!!
وقتی یه با تجربه تر اومده و ما رو راهنمایی کرده و گفته نگین همواره ارادی و تو تست نگه همواره چرا بحث ادامه میدی ؟!
اصن باشه قبول بنداره ابتدای مری برا شما ارادی کار میکنه
اوک قبول ! -
Dr.Aryan بله اولا بازم تشکر کنم که تگم کردید تا مشکلات حل شه دوما اینکه من مشکلم اینه که کتاب کار گاجی که دارم میگه غیرارادیه ولی راه ابریشم میگه ارادی ( حتی استاااد به این بزرگی که استاد موقاری باشن هم میگن ارادی)
مشکل اینه. همین! -
@dr-mahh وااي من منظورم خودم نبودم منظورم استادموقاري بودن.
ناراحت نشيد باز ولي اينكه همه بگن صرفا نشونه درست بودن نيست
من فقط سوال پرسيدم كه كسي جوابم نداد
ولش كنيد من فقط خواستم قانع بشيد كه ارادي كه نميشيد من واقعا قصد ندارم كسي برنجونم -
این پست پاک شده!
-
Yegane Dehqan يگانه جون من ميرم الان همه ميزنن
من قانع شدم كه ارادي فقط در انعكاس ها غيرارادي من نميفهمم منبع كنكور ما كتاب و تدريس معلم يا كتاب كمك درسي؟
دركل من حرفام رو زدم دلايلم آوردم اما همه فكر كردن من دعوا دارم!!!
من به نظرم برم بهتر هركارم صلاحه انجام بديد -
@roghayeh-eftekhari رقیه جون برو خدا پشت و پناهت
ولی من هنوز قانع نشدم . باید استاد موقاری رو ببینم و بپرسم تا ساکت شم -
https://alaatv.com/c/7093
دقيقه پنج به بعد گوش كنيد. دقيق و واضح استاد بارها ميگن اين دوتا بنداره مخطط و ارادين. ديگه هرجور خودتون دوست داريد
Dr.Aryan
@Dr-Mahh
Yegane Dehqan
monirs -
@roghayeh-eftekhari افرین رفتی پیدا کردی
دقیقه ۰۷:۶ گفتن که ارادیه . -
Yegane Dehqan آره
آره كلا خيلي اينو تا آخر كليپ تكرار ميكنن و تاكيد ميكنن -
@roghayeh-eftekhari تو ابریشم هم ۱۵۰ بار میگن
-
Yegane Dehqan بخاطر همين ديگه
-
@roghayeh-eftekhari در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
monirs من فقط چندتا سوال دارم چرا درحالت استفراغ آدم تا يه حدي ميتونه خودش رو كنترل كنه يا مثلا وقتي يه چيزي خورديديد وقتي ميخواييد برش گردونيد ميتونيد بر گرودونيد اون رو؟ يا چرا وقتي به خواست اراده خودتون ميخواييد استفراغ كنيد بنداره اول مري باز ميشه؟
و جواب اون دوست كه گفت اگه ارادي بود كسي ازخفگي نميمرد دقت كنيد وقتي يه چيزي ميپره تو گلوتون اونجا لقمه ميره توي ناي (اونم نه همه لقمه)اين چه ربطي به بنداره اول مري داره؟پ.ن: بنداره اول مري در انعكاس ها غيرارادي عمل ميكنه
سلام رقیه جان. من فقط چیزی که در حد کنکور هست رو گفتم. روی صحبتم با شما و با کس دیگری نبود، چون منشن شدم پاسخ دادم.
درمورد پی نوشتتون هم حق با شماست چون انعکاسها غیر ارادیاند.
یا علی -
Yegane Dehqan خب باید استاد ک لایو گذاشتن یکی بره بالا ازش بپرسه
توی خیلی سبز نوشته برا غذا غیر ارادی شل میشه ک میشه همون انعکاس ولی برا بقیه موارد رو نمیدونم -
@roghayeh-eftekhari
نه نه بد برداشت نكنيد منظور از بحث دعوا نيست ، دعوا و بحث زمين تا آسمون فرق داره من فقط خيلي دلخور شدم از اينكه حرفاهاي من رو يكجور ديگه خونيد يكجور ديگه جواب داديد(كلي ميگم)
من واقعا عذر میخوام امیدوارم این دلخوری همینجا تموم بشه
بله كاملا موافقم گفتم من قبول ميكنم اما در صورتي كه اگه دوست داريد دوتا درخواست منو انجام بديد يكي مثال بياريد برام دوهم جواب سوالام رو بديد
خب اینکه میگن غیرارادی در انعکاس بلع منظورم بود و بخاطر اینکه اینو ذکر نکردم شاید دچار دوگانگی و شک و تردید شدیم و جا داره اینجا ی عذرخواهی دیگ کنم چون من منظورم در انعکاس بلع بود ک غیرارادی عمل میکنه ولی در بقیه موارد رو نمیدونم شاید در بقیه موارد ارادی باشه حالا باز من بیشتر تحقیق میکنم درمورد بقیه مواردش
بازم اگه لحنم بد بود عذرخواهي ميكنم چون واقعا خيلي ناراحت شدم كه هيچكس حرف من درست نخوند
ن بابا نیاز ب عذرخواهی نیست ما همه توی الا ی خانواده ایم کسی هم قصد ناراحت کردن کسیو نداره باز میگم اگ ناراحت شدید واقعا عذر میخوام چون من انعکاس رو میگفتم غیرارادیه و یادم نبود ذکر کنم ک منظورم انعکاسه احتمالا اینجور باشه ک غیرارادیه در انعکاس و درکل ارادیه
شبتون بخیر
موفق باشید