مصاحبه با رتبه برترهای آلایی 1400
-
سلام
من کنکوری 1400 بودم
ساعت مطالعه بالا داشتم و طبق کنکور های آزمایشی و شبیه سازی که قبل از کنکورم دادم انتظار یه رتبه عالی رو داشتم. متاسفانه رتبه خوبی بدست نیوردم.میتونم بگم رتبم دقیقا همون جائیه که دیگه قطعا پزشکی دارو دندون نمیاری ولی بقیه چیزا رو هر جا بخوای میتونی بیاری!
در انتخاب رشته رشته های بالا رو زدم
الان اصلا امیدی به هیچ چیز ندارم نه درس خوندن و نه اینکه قبول بشم
بد جور گیر کردم
یعنی میشه یکسال دیگه رتبه برتر بشم؟!؟ کسی بوده که سال دوم کنکورش رتبش بهتر بشه؟!
چطور باید درس بخونم الان؟ و از کی شروع کنم؟ -
من بههههههه شدتتتتتت از برنامه عقب افتادم چون درگیر بیماری شدم. و الان خیلی عقبم و دهمم فقط فصول اول جمع شده.
حس ناامیدی از همین الان اومده سراغم ک تا اینجاشو عقب افتادم قطعا نمیرسم.
و روز ب روز ساعت مطالعم کمتر میشه الان شده روزی 4 ساعت با زور.
چیکار کنم:) -
سلام به همه آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون باشیدبچه ها قراره با چندتا از دوستان آلایی که از %(#ff0000)[رتبه برترهای کنکور 1400] هستن ، مصاحبه ویدیویی داشته باشیم
برای همین گفتیم اینجا تو آلاخونه، قبل ضبط به شما هم بگیم تا اگه سوالی دارین اینجا بنویسید تا ما هم تو مصاحبه بپرسیم%(#ff0000)[فقط یادتون نره وقت برای فرستادن سوال هاتون محدوده]
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an سلام
-صبح ساعت چند بلند میشدید و ساعت چند میخوابیدید؟
-در کنار راه ابریشم منبع دیگری هم برای درسی داشتید اگر بله چی بود؟
-ساعت مطالعه در روز چقدر بود؟
-روزی چندتا ویدئو میدید؟
-زمانی که راه ابریشم رو تهیه کردید مدرسه هم میرفتید یا فقط موقع امتحانات میرفتید مدرسه؟
-تفریحاتتون در روز چی بود و چقدر از زمانتون در یک هفته رو بهش اختصاص میدادید؟
-تراز در آزمون های آزمایشی چطور بود؟
-چطور به خودشون انگیزه میدادن از پیچ های اینستا یا محرک های دیگه ای برای درس خوندن داشتن؟ -
سلام و خداقوت
میشه ازشون بپرسین:
چطوری روحیه و انگیزهشون رو حفظ میکردن و از خوندن یسری درس ها که دائما تکرار میشه خسته نمیشدن؟
من خودم وقتی دو هفته میخونم خسته میشم و برگشتن به روال قبل برام خیلی سخت میشه...در طول هفته چند ساعت استراحت میکردن و چه تفریحاتی داشتند؟
و میزان خوابشون چقدر بوده؟!اگر در آزمونی درصد بعضی درس هاشون پایین میومد چطور روحیه خودشون رو حفظ میکردن
؟
سال یازدهم چند ساعت در روز برای درس وقت بزاریم و چقدر ازمون شرکت کنیم؟!
داشتن مشاوره الزامیه یا خودمون هم میتونیم روند درس رو پیش ببریم؟
*رشته ریاضی
ممنون ازتون
-
سلام به همه آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون باشیدبچه ها قراره با چندتا از دوستان آلایی که از %(#ff0000)[رتبه برترهای کنکور 1400] هستن ، مصاحبه ویدیویی داشته باشیم
برای همین گفتیم اینجا تو آلاخونه، قبل ضبط به شما هم بگیم تا اگه سوالی دارین اینجا بنویسید تا ما هم تو مصاحبه بپرسیم%(#ff0000)[فقط یادتون نره وقت برای فرستادن سوال هاتون محدوده]
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an سلام
بی زحمت این سوال مطرح بشه که ایا مدرسه در بهبود عملکردشون تاثیر داشته یا نه
و اینکه با کسلی و خواب موندگی در بدن چه میکردم و چه ساعت هایی بیدار و چه تایمی استراحت میکردن
متشکرم
رشته تجربی -
سلام خسته نباشید امکانش هست بپرسید که آیا همه ی فیلم های راه ابریشم رو میدیدن یا بعضیاشو و اکر در درسی مشکل در تستش داشتن چیکار نیکردن؟ ممنون میشم بپرسید که الان که محازی شده و احتمالش کمه مدرسه حضوری بشه برای ماهایی که فقط ۴ ماه دبیرستان حضوری بودیم چکار کنیم ممنون میشم
و اینکه در روز بجز تایم مدرسه که حدود ۷تا۸ ساعته چقدر درس میخوندن ممنون
-
سلام. اگر ممکنه بپرسین که نوع مدرسه (تیزهوشان، نمونه دولتی، غیرانتفاعی، عادی) تاثیر زیادی تو کنکور و رتبه برتر شدن داره؟
-
بپرسین چه جوری ساعت مطالعه شونو بالا بردن؟ تفریحاتی داشتن و چی بوده تفریحاتشون؟ از موبایل و شبکه های اجتماعی استفاده میکردن؟
-
چه جوری در زمان ناامیدی به خودشون انگیزه میدادن؟ وقتی خسته میشدن از درس و یا حس درس خوندن نداشتن چیکار میکردن؟
-
ازشون بپرسین داشتن مشاور لازمه؟ خودشون مشاور داشتن؟
آزمون آزمایشی تو این اوضاع که مجازی برگزار میشه تاثیری داره؟ کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنیم؟ -
اگه دهم رو جمع نکرده باشیم و کم کاری کرده باشیم میشه موفق شد!؟ میرک یازدهم تجربی
-
سلام وقتتون بخیر
ازشون بپرسید که از کی شروع کردید به خوندن و دهم و یازدهم و کامل بسته بودید و وارد دوازدهم شدید یا نه ؟
و اینکه تابستان سال کنکور چه جوری براشون پیش رفت؟ -
سلام به همه آلایی ها
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an بپرسین چقد از فیلما و دی وی دی های آموزشی استفاده کردن
-
بپرسین چند ساعت در روز مطالعه داشتن؟
-
سلام
نحوه مطالعه شما چجوری بود؟
بیشتر برای درسهای اختصاصی وقت میگذاشتین یا متناسب با هر دو عمومی واختصاصی. -
سلام
نحوه مطالعه شما چجوری بود؟
بیشتر برای درسهای اختصاصی وقت میگذاشتین یا متناسب با هر دو عمومی واختصاصی. -
سلام............... من یه سوال داشتم که اگه لطف کنید بپرسید چطور وقتی خسته میشدن کم میاوردن شکست میخوردن و هزار تا چیز دیگه خودشون رو تو مسیر نگه میداشتن و میجنگیدن؟؟؟
-
سلام به همه آلایی ها
لطفا بپرسید اگر راه ابریشمی بودن، آیا فقط از اون استفاده کردن؟
یا از منبع دیگه ای هم کمک گرفتن؟ -
سلام خسته نباشید.
اگر امکان دارد لطف کنید و بپرسید
۱. آیا مشاور داشتند؟
۲. میانگین مطالعه ی انها چه قدر بوده است؟
۳. آیا به غیر از جزوات راه ابریشم از منبع دیگری هم استفاده میکردند؟
۴. از چه زمانی در آزمون های موسسه ی قلم چی یا گزینه ی دو ثبت نام کردند و شروع به آزمون دادن کردند؟Mhmdhsyn Parsa در مصاحبه با رتبه برترهای آلایی 1400
گفته است:
@m-an سلام وقتتون بخیر
منابعشون در راه کنکور؟راه ابریشم؟ یا چیزای دیگه؟