مصاحبه با رتبه برترهای آلایی 1400
-
سلام به همه آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون باشیدبچه ها قراره با چندتا از دوستان آلایی که از %(#ff0000)[رتبه برترهای کنکور 1400] هستن ، مصاحبه ویدیویی داشته باشیم
برای همین گفتیم اینجا تو آلاخونه، قبل ضبط به شما هم بگیم تا اگه سوالی دارین اینجا بنویسید تا ما هم تو مصاحبه بپرسیم%(#ff0000)[فقط یادتون نره وقت برای فرستادن سوال هاتون محدوده]
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an
سلام
چطور از دوره های متفاوت آلا (صفر تا صد - نکته و تست - تورق و...) استفاده میکردن؟
اگر از دوازدهم با آلا و غیر راه ابریشمی بودن از فیلم های پایه و دوازدهم یا دوره های کامل مخصوص کنکور کدوم رو استفاده میکردن؟
اگر بینشون آلایی هایی باشن که راه ابریشمی نبودن و با فیلم های سایت جلو رفتن عالی میشه -
در کنار جزوات و فیلم از خود کتاب درسی هم استفاده میکردن؟
و توی چه درس هایی خود کتاب درسی رو هم میخوندن؟ -
سلام
ببخشيد آیا میشه با یکسال دانشگاه صنعتی شریف رو بیاریم؟ -
سلام به همه آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون باشیدبچه ها قراره با چندتا از دوستان آلایی که از %(#ff0000)[رتبه برترهای کنکور 1400] هستن ، مصاحبه ویدیویی داشته باشیم
برای همین گفتیم اینجا تو آلاخونه، قبل ضبط به شما هم بگیم تا اگه سوالی دارین اینجا بنویسید تا ما هم تو مصاحبه بپرسیم%(#ff0000)[فقط یادتون نره وقت برای فرستادن سوال هاتون محدوده]
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an اگه میشه بپرسید چجوری بفهمیم مسعله یا سوال چی ازما میخواد .و چه اطلاعتی اضافی درسوال توسط طراح گزاشته شده.چجوری سوالای زنجیر وار که چند تیکه دارن که هر کدومو باید حساب کنی تا بتونی تیکه اخرو سوال حل کنی،باید رفتار کنی و بفهمی چیکارکنی
-
سلام به همه آلایی ها
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an سلام
لطفا ازشون بپرسید از راه ابریشم چطور استفاده کنیم که بهترین بهره رو ببریم
مدرسه رو چطوری موازی با راه ابریشم پیش ببریم و با دبیر پیش بریم یا برنامه آزمون ها؟
دیدن همه فیلمارو پیشنهاد میکنن یا فقط وقت هدر میرهممنون
-
سلام به همه آلایی ها
این لینک رو برای دوستان و هم کلاسی هاتون هم بفرستین تا این دوستان هم بتونن سوال های خودشون رو بپرسن@m-an سلام
1.تراز و درصد آزمون های آزمایشی رو چطور با راه ابریشم کسب میکردن؟
2.برای فصلایی که متوجه تدریس نمیشدن چکار میکردن یا اینکه فکر میکردن نقصی دارن توی اون بحث؟
3.اگر جای کنکوری 1401 باشن چکارایی رو انجام میدن که انجام ندادن و چکارایی رو انجام نمیدن که انجام دادن و پشیمون شدن؟ -
سلام من دهم کمکاری کردم و دارم میرم یازدهم و تابستان نسبتا خوب خوندم و تست میزنم.میخواسنم بپرسم از کی کلاس کنکور برم و مشاور لازمه یا نه و اینکه اگه کسی دهم خوب نخونده باشه میتونه دارو یا دندان بیاره؟وایمکه رتبه برای دندان و دارو تهران چند لازمه ۱۴۰۲ کنکور دارم.نظرتون درباره تغییرات کنکور ۱۴۰۲ چیه؟
-
سلام من دهم کمکاری کردم و دارم میرم یازدهم و تابستان نسبتا خوب خوندم و تست میزنم.میخواسنم بپرسم از کی کلاس کنکور برم و مشاور لازمه یا نه و اینکه اگه کسی دهم خوب نخونده باشه میتونه دارو یا دندان بیاره؟وایمکه رتبه برای دندان و دارو تهران چند لازمه ۱۴۰۲ کنکور دارم.نظرتون درباره تغییرات کنکور ۱۴۰۲ چیه؟
Parand Ghasemi فقط میتونم بگم شما تازه اول راه هستی ، قطعاً میتونی موفق بشی ، کسانی بودن توی سال کنکور به طور جدی خوندن و موفق شدن
شما از همین الان محکم درسو بخون ، میتونی -
سلام
1_برنامه سه هفته ای راه ابریشم رو چطور با آزمون دو هفته ای قلم چی پیش ببریم؟
2_اینکه من بخوام از الان بیشتر روی نقاط قوتم کار کنم و بعضی مباحث دروس رو از الان انتخابی بخونم درسته؟(مثلا ریاضی و فیزیک مبحثی خونده بشه یا بین عربی و زبان روی یکی تمرکز کنم) -
سلام لطفا ازشون بپرسین که ایا واقعا دادن ازمون قلمچی و موسسات ضروری هست یا پول دور ریختنه؟ مثلا خودمون می تونیم ازمون های قلمچی رو دانلود کنیم و تو خونه جواب بدیم؟ همون تاثیر رو داره؟
و اینکه اگه تو مدرسه یه معلمی خوب درس نده اون کلاس بشینیم یا نه؟ منظور برای نمره گرفتن ؟ -
سلام به همه آلایی ها
ازشون درمورد استراحت هاشونم لطفا بپرسین
درمورد مدیریت پایه و دوازدهم برا آزمون ها در طول سال آخر
در مورد منابعشون هم لطفا بپرسین که تک پایه تو چه درسایی بهتره جامع تو کدوم درسا و آزمونی کدوم کتابا بهتره -
سلام
لطفا سوال کنید که آیا از راه ابریشم استفاده میکردن؟
اگر استفاده میکردن چقدر در موفقیتشون موثر بودهبا برنامه مشاور پیش میرفتن یا خودشون برنامه ریزی داشتن؟
نحوه مرور کردنشون به چه شکل بوده؟
-
سلام
من کنکوری 1400 بودم
ساعت مطالعه بالا داشتم و طبق کنکور های آزمایشی و شبیه سازی که قبل از کنکورم دادم انتظار یه رتبه عالی رو داشتم. متاسفانه رتبه خوبی بدست نیوردم.میتونم بگم رتبم دقیقا همون جائیه که دیگه قطعا پزشکی دارو دندون نمیاری ولی بقیه چیزا رو هر جا بخوای میتونی بیاری!
در انتخاب رشته رشته های بالا رو زدم
الان اصلا امیدی به هیچ چیز ندارم نه درس خوندن و نه اینکه قبول بشم
بد جور گیر کردم
یعنی میشه یکسال دیگه رتبه برتر بشم؟!؟ کسی بوده که سال دوم کنکورش رتبش بهتر بشه؟!
چطور باید درس بخونم الان؟ و از کی شروع کنم؟ -
من بههههههه شدتتتتتت از برنامه عقب افتادم چون درگیر بیماری شدم. و الان خیلی عقبم و دهمم فقط فصول اول جمع شده.
حس ناامیدی از همین الان اومده سراغم ک تا اینجاشو عقب افتادم قطعا نمیرسم.
و روز ب روز ساعت مطالعم کمتر میشه الان شده روزی 4 ساعت با زور.
چیکار کنم:) -
سلام به همه آلایی ها
-صبح ساعت چند بلند میشدید و ساعت چند میخوابیدید؟
-در کنار راه ابریشم منبع دیگری هم برای درسی داشتید اگر بله چی بود؟
-ساعت مطالعه در روز چقدر بود؟
-روزی چندتا ویدئو میدید؟
-زمانی که راه ابریشم رو تهیه کردید مدرسه هم میرفتید یا فقط موقع امتحانات میرفتید مدرسه؟
-تفریحاتتون در روز چی بود و چقدر از زمانتون در یک هفته رو بهش اختصاص میدادید؟
-تراز در آزمون های آزمایشی چطور بود؟
-چطور به خودشون انگیزه میدادن از پیچ های اینستا یا محرک های دیگه ای برای درس خوندن داشتن؟ -
سلام و خداقوت
میشه ازشون بپرسین:
چطوری روحیه و انگیزهشون رو حفظ میکردن و از خوندن یسری درس ها که دائما تکرار میشه خسته نمیشدن؟
من خودم وقتی دو هفته میخونم خسته میشم و برگشتن به روال قبل برام خیلی سخت میشه...در طول هفته چند ساعت استراحت میکردن و چه تفریحاتی داشتند؟
و میزان خوابشون چقدر بوده؟!اگر در آزمونی درصد بعضی درس هاشون پایین میومد چطور روحیه خودشون رو حفظ میکردن
؟
سال یازدهم چند ساعت در روز برای درس وقت بزاریم و چقدر ازمون شرکت کنیم؟!
داشتن مشاوره الزامیه یا خودمون هم میتونیم روند درس رو پیش ببریم؟
*رشته ریاضی
ممنون ازتون
-
سلام به همه آلایی ها
بی زحمت این سوال مطرح بشه که ایا مدرسه در بهبود عملکردشون تاثیر داشته یا نه
و اینکه با کسلی و خواب موندگی در بدن چه میکردم و چه ساعت هایی بیدار و چه تایمی استراحت میکردن
متشکرم
رشته تجربی -
سلام خسته نباشید امکانش هست بپرسید که آیا همه ی فیلم های راه ابریشم رو میدیدن یا بعضیاشو و اکر در درسی مشکل در تستش داشتن چیکار نیکردن؟ ممنون میشم بپرسید که الان که محازی شده و احتمالش کمه مدرسه حضوری بشه برای ماهایی که فقط ۴ ماه دبیرستان حضوری بودیم چکار کنیم ممنون میشم
و اینکه در روز بجز تایم مدرسه که حدود ۷تا۸ ساعته چقدر درس میخوندن ممنون
-
سلام. اگر ممکنه بپرسین که نوع مدرسه (تیزهوشان، نمونه دولتی، غیرانتفاعی، عادی) تاثیر زیادی تو کنکور و رتبه برتر شدن داره؟