راه ابریشم کنار مدرسه
-
@fargol-sh اره امتحانا رو که باید داد ولی کلاسارو میشه حتی با مدرسه هماهنگ کرد که آدم نره
فقط یه چیزی شما راه ابریشم رو امسال گرفتید یا قبلا تموم کردید؟peyman khosravi در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
@fargol-sh اره امتحانا رو که باید داد ولی کلاسارو میشه حتی با مدرسه هماهنگ کرد که آدم نره
فقط یه چیزی شما راه ابریشم رو امسال گرفتید یا قبلا تموم کردید؟هیچ کدوم
منم مبخواستم هماهنگ کنم و کلاسارو نرم ولی بدتر حساس شدن روم که حتما باید سر کلاس باشی -
Yegane Dehqan من سیبیل گرو میذارم برات قبول میکنن نگران نباش
Parsa Amini خب خداروشکر خیالم راحت شد
-
peyman khosravi در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
سلام دوستان، شمایی که با راه ابریشم آشنایی دارید میشه بهم بگید دقیقا چجوری باید همزمان با کارایی که مدرسه میده، تکالیف و کلاس آنلاین و اینجور چیزا، باید وقت کنم که به راه ابریشم هم برسم؟ خیلی برنامه راه ابریشم سنگینه؟
اگه میتونی کلاسای مدرسه رو بپیچون
چون امسال انلاینه دوباره
ولی امتحانای مدرسه رو حتما بده@fargol-sh ببخشید نمره ترم اول دوازدهم هم تو کنکور تاثیر داره ؟
فکر کنم نداشته باشه و فقط نمره کتبی امتحان نهایی محسوب میشه ، درسته ؟؟ -
Yegane Dehqan
ما این راهو تا تهش رفتیم
به ما که مستمر نسبتا خوبی دادن (نسبت به یه سال کامل غیبت میگم)
مسترم ندادن به درک
به چه دردی میخوره؟sallar savadkoohi اره دیگه
درسته🥲
مشکلم اینه که بیسچاری معلما لج میکنن🥲 -
@fargol-sh ببخشید نمره ترم اول دوازدهم هم تو کنکور تاثیر داره ؟
فکر کنم نداشته باشه و فقط نمره کتبی امتحان نهایی محسوب میشه ، درسته ؟؟Reza Panahi در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
فکر کنم نداشته باشه و فقط نمره کتبی امتحان نهایی محسوب میشه ، درسته ؟؟بله درسته
فقط نمره ای که روی برگه امتحان نهایی گرفتین تاثیر داره -
Yegane Dehqan نهایتا نمره ندن اصلا نمره به درد نمیخوره کنکور مهمهههههه
zahra maleki
sallar savadkoohiاره بابا مهم کنکوره .
بعد یه سوال
معلما باهاتون لج نمیکردن ؟
که بگن حتمااا فیلم هایی که میفرستیم رو نگاه کنید .
یا وقتی صداتون میکردن سر کلاس و ازتون سوال میپرسیدن جواب میدادین ؟؟؟ -
Reza Panahi در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
فکر کنم نداشته باشه و فقط نمره کتبی امتحان نهایی محسوب میشه ، درسته ؟؟بله درسته
فقط نمره ای که روی برگه امتحان نهایی گرفتین تاثیر داره@fargol-sh
خب خوبه
ممنونم -
@fargol-sh
خب خوبه
ممنونم -
منم مبخواستم هماهنگ کنم و کلاسارو نرم ولی بدتر حساس شدن روم که حتما باید سر کلاس باشی@fargol-sh در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
منم مبخواستم هماهنگ کنم و کلاسارو نرم ولی بدتر حساس شدن روم که حتما باید سر کلاس باشیاز اونجایی که قطعا آنلاین هس امسال من گفتم خودم کارمو پیش میبرم با آلا و درحد حاضری سرکلاسا میمونم
اما کلاسهایی ک خیلی گیر میدن یا تاحدودی دبیرش خوبه میمونم و امتحانا رو هم میدم ،و به هیچ وجه به مدرسه اعلام نمیکنم وگرنه بدتر حساس میشن:// از طرفی حتی به دوستا و هم کلاسیام هم نمیگم که یوقت نخوان خوشمزه بازی دربیارن به معلما بگن ¯_(ツ)_/¯ -
@fargol-sh در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
منم مبخواستم هماهنگ کنم و کلاسارو نرم ولی بدتر حساس شدن روم که حتما باید سر کلاس باشیاز اونجایی که قطعا آنلاین هس امسال من گفتم خودم کارمو پیش میبرم با آلا و درحد حاضری سرکلاسا میمونم
اما کلاسهایی ک خیلی گیر میدن یا تاحدودی دبیرش خوبه میمونم و امتحانا رو هم میدم ،و به هیچ وجه به مدرسه اعلام نمیکنم وگرنه بدتر حساس میشن:// از طرفی حتی به دوستا و هم کلاسیام هم نمیگم که یوقت نخوان خوشمزه بازی دربیارن به معلما بگن ¯_(ツ)_/¯Sarah Ghanaatiyan در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
اما کلاسهایی ک خیلی گیر میدن یا تاحدودی دبیرش خوبه میمونم و امتحانا رو هم میدم ،و به هیچ وجه به مدرسه اعلام نمیکنم وگرنه بدتر حساس میشن:// از طرفی حتی به دوستا و هم کلاسیام هم نمیگم که یوقت نخوان خوشمزه بازی دربیارن به معلما بگن ¯_(ツ)_/¯کارتون درستع
چون من اشتباه کردم و به مدیر گفتم اگه امکانش هست من نباشم سر کلاسا
این مدیر و معاون هم از اول هفته سر هر کلاس نماینده میفرستادن برو ببین خانم شفیعی سر کلاس هست یا نه
ینی کاری به هیشکی نداشتن جز من -
sallar savadkoohi اره دیگه
درسته🥲
مشکلم اینه که بیسچاری معلما لج میکنن🥲Yegane Dehqan در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
مشکلم اینه که بیسچاری معلما لج میکنن🥲
سر دو سه تا کلاسی که دبیرش اینجوره حاضر باش، فوقش 5 تا 10 ساعت در هفته تایمتو بگیره ک بازم نسبت به اینکه اگر میخواسیم حضوری بریم بهتره
اگر حضوری میبودیم روزي 7 8 ساعت وقتمون میپرید -
Parsa Amini خب خداروشکر خیالم راحت شد
Yegane Dehqan فقط هزینه داره میدونی که دیگ
-
Yegane Dehqan فقط هزینه داره میدونی که دیگ
Parsa Amini بله
-
Sarah Ghanaatiyan در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
اما کلاسهایی ک خیلی گیر میدن یا تاحدودی دبیرش خوبه میمونم و امتحانا رو هم میدم ،و به هیچ وجه به مدرسه اعلام نمیکنم وگرنه بدتر حساس میشن:// از طرفی حتی به دوستا و هم کلاسیام هم نمیگم که یوقت نخوان خوشمزه بازی دربیارن به معلما بگن ¯_(ツ)_/¯کارتون درستع
چون من اشتباه کردم و به مدیر گفتم اگه امکانش هست من نباشم سر کلاسا
این مدیر و معاون هم از اول هفته سر هر کلاس نماینده میفرستادن برو ببین خانم شفیعی سر کلاس هست یا نه
ینی کاری به هیشکی نداشتن جز من@fargol-sh
ارهه بابا اینجا ایرانه جنبه ندارن باهاشون صادق باشیم -
@fargol-sh
ارهه بابا اینجا ایرانه جنبه ندارن باهاشون صادق باشیمSarah Ghanaatiyan شما امسال ابریشم دارید یا تمومش کردین؟
-
Yegane Dehqan در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
مشکلم اینه که بیسچاری معلما لج میکنن🥲
سر دو سه تا کلاسی که دبیرش اینجوره حاضر باش، فوقش 5 تا 10 ساعت در هفته تایمتو بگیره ک بازم نسبت به اینکه اگر میخواسیم حضوری بریم بهتره
اگر حضوری میبودیم روزي 7 8 ساعت وقتمون میپریدSarah Ghanaatiyan اتفاقا خیلی اشتباهه من خودم پارسال اینکارو کردم بعد بردنم دفتر مدیرمون بهم گفت چرا سرکلاس فلان دبیر رفتی کلاس فلان دبیرو پیچوندی
بعدش که با آلا آشنا شون کردم گفتن مشکلی نداره اگر سرکلاس هیچکدوم نرفتی
بنظرم بهتره که راه ابریشمو کاملا براشون شرح بدین تا آگاه بشن چقدر این مسیر مطمئن هست -
@fargol-sh
ارهه بابا اینجا ایرانه جنبه ندارن باهاشون صادق باشیمSarah Ghanaatiyan در راه ابریشم کنار مدرسه گفته است:
@fargol-sh
ارهه بابا اینجا ایرانه جنبه ندارن باهاشون صادق باشیم -
Sarah Ghanaatiyan اتفاقا خیلی اشتباهه من خودم پارسال اینکارو کردم بعد بردنم دفتر مدیرمون بهم گفت چرا سرکلاس فلان دبیر رفتی کلاس فلان دبیرو پیچوندی
بنظرم بهتره که راه ابریشمو کاملا براشون شرح بدین تا آگاه بشن چقدر این مسیر مطمئن هستParsa Amini البته تا جایی که من اطلاع دارم امروز گفته بودن که از ابان مدارس حضوری هست
-
Parsa Amini البته تا جایی که من اطلاع دارم امروز گفته بودن که از ابان مدارس حضوری هست
Parsa Amini بعیده به نظرم
-
Sarah Ghanaatiyan اتفاقا خیلی اشتباهه من خودم پارسال اینکارو کردم بعد بردنم دفتر مدیرمون بهم گفت چرا سرکلاس فلان دبیر رفتی کلاس فلان دبیرو پیچوندی
بنظرم بهتره که راه ابریشمو کاملا براشون شرح بدین تا آگاه بشن چقدر این مسیر مطمئن هستParsa Amini آره
کار منطقی ای هست
اگر کادر مدرسه کنار بیان ، خوبه