مشورت با آلایی ها 💙
-
@m-sina خیلی دوست دارم مدرسمو عوض کنم و این بهترین راهه شاید .
ولی از طرفیدهم میگم خب سال اخر اگه برم جای دیگه تا بیام اخلاق و شخصیت معلم و بچه های جدید رو بشناسم ( اونم تو مجازی) نصف سال رفته .
حداقل توی مدرسه خودم میدونم سر کلاس کدوم دبیرا اگه افلاین باشم چیزی نمیگن .من فقط میخوام سر کلاساشون توی شااااد نباشم😑✋
حالا باز موندم چه کنم .
ولی همینطوری که اکثر بچه ها گفتن ، عوص کردن مدسه راه درستی نیست .
همه جا اینجور ادم پیدا میشه که بی دلیل و با دلیل لج کنن .Yegane Dehqan من که با تجربه کردنم اینو گفتم
اینکه میگی همه جا پیدا میشه از این جور آدما باید بگم که چون تو هیچ پیش زمینه ای در ذهن مدرسه جدیدت ایجاد نکردی، باهات خیلی خوب رفتار میشه مگر اینکه خلافش براشون ثابت بشه
یعنی حتی اون آدم مریض، روز اول باهات بد برخورد نمیکنهاما چون میگی میتونی حاضری بزنی و نری سر کلاس، پس همینجا بمونی بهتره
راستی میتونی برای اینکه توی دل معلم اختصاصیات جا وا کنی، بیشتر زمانتو روی اختصاصی بزاری تا نمره درسشونو بگیری. اونوقت ممکنه دیدگاهشون عوض شه
درهرحال آخرین تصمیم با خودته. -
Yegane Dehqan من که با تجربه کردنم اینو گفتم
اینکه میگی همه جا پیدا میشه از این جور آدما باید بگم که چون تو هیچ پیش زمینه ای در ذهن مدرسه جدیدت ایجاد نکردی، باهات خیلی خوب رفتار میشه مگر اینکه خلافش براشون ثابت بشه
یعنی حتی اون آدم مریض، روز اول باهات بد برخورد نمیکنهاما چون میگی میتونی حاضری بزنی و نری سر کلاس، پس همینجا بمونی بهتره
راستی میتونی برای اینکه توی دل معلم اختصاصیات جا وا کنی، بیشتر زمانتو روی اختصاصی بزاری تا نمره درسشونو بگیری. اونوقت ممکنه دیدگاهشون عوض شه
درهرحال آخرین تصمیم با خودته.@m-sina من اصلا از گفتن کارایی که انجام میدم خوشم نمیاد ولی بزار اینو بگم که کلاس زیست رو من میچرخوندم 😐
لیست میفرستادم ، بچه ها رو کنترل میکدم ، پرسش درس و ...
دبیر شیمی هم که نمیدونم چرا لجه 🤔
یه روز خوبن یه روز بد 😑
آدم میمونه چیکار کنه به خدا 😐🥲فقط دبیرای زیست و شیمی کلافه ام میکنن عاشششق این دوتا درسم من و قطعا زمان بیشتری میزارم براشون .
مثلا پارسال یه سوال امتحانی زیست اشتباه بود من هر چقدر مسگفتم اشتباهه قبول نمیکرد ( مطمئن بودم اشتباهه و اینکه قبول میکردااا ولی نمیخواست کم بیاره 😐حسم میگه بهم 😊🥲😑)خداروشکر بقیه دبیرا اینهمه گیر نمیدن الکی و خیلی هم همهدیگه رو دوست داریم .
این دوتا نمیدونم چرا اینجوری شدن 😶😁😑 -
سلام دوستان
راستش خواستم درباره یه مسئله ای با شما هم مشورت کنم .
مدرسه من عادیه ولی بیشتر معلماش خوبن و حتی با من دوستن .
۲،۳ تا از معلمام اصلا خوب نیستن و حس میکنم همش میخوان با من لج کنن . ( اتفاقا دبیرهای درس تخصصی هم هستن •_•)
من میخوام مدرسم رو عوض کنم ( میرم ۱۲ تجربی)
به نظرتون کار درستیه که بخوام مدرسه رو سال اخری عوض کنم ؟؟؟
پارسال خیلی اذیت میکردن این معلما اصلا فکرشو میکنم حالم بد میشه .
حالا از یه طرف میگم بقیه دبیرها خوبن ولی به خاطر این ۲،۳ تا دبیر برم جایی دیگه؟😑
از یه طرفی هم میگم سال اخری کجا برم اخه اموزش انلاینم هست و دیگه نمیتونم معلم و تدریسش ... بشناسم .
شاید این مورد اخری ضرر بزنه 😑🥲😐نظر شما چیه؟
کار خوبیه مدرسه عوض کردن؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگه تجربه ای دارید بگید 💚🌱
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیاYegane Dehqan خوش بحالت .
عوض نکن -
چرا وقتی راه ابریشم داری نگران معلم مدرسه ای؟
-
Yegane Dehqan سلام به نظرم مدرست رو عوض نکنید بهتره .خوب و بد همه جا هست .ممکنه مدرسه بعدی معلم های بدتری گیرت بیاد . امسال احتمالا مجازی هست و راحت می تونی کلاسای به درد نخور رو بپیچونی. و تو اینترنت فیلم ببینی.سعی کن سر کلاس معلمایی بهت گیر میدن پر حرف نباشی و خودتو مظلوم و تابع قوانین نشون بدی😉😂. ببین فقط با تو بد رفتار می کنن؟!چرا این طوری رفتار می کنن؟!
منم که مدرسه ی خوبی می رم احساس می کنم همهی معلمها خوب نیستن معلمهایی هم داریم که تدریسشون اصلا خوب نیس -
سلام دوستان
راستش خواستم درباره یه مسئله ای با شما هم مشورت کنم .
مدرسه من عادیه ولی بیشتر معلماش خوبن و حتی با من دوستن .
۲،۳ تا از معلمام اصلا خوب نیستن و حس میکنم همش میخوان با من لج کنن . ( اتفاقا دبیرهای درس تخصصی هم هستن •_•)
من میخوام مدرسم رو عوض کنم ( میرم ۱۲ تجربی)
به نظرتون کار درستیه که بخوام مدرسه رو سال اخری عوض کنم ؟؟؟
پارسال خیلی اذیت میکردن این معلما اصلا فکرشو میکنم حالم بد میشه .
حالا از یه طرف میگم بقیه دبیرها خوبن ولی به خاطر این ۲،۳ تا دبیر برم جایی دیگه؟😑
از یه طرفی هم میگم سال اخری کجا برم اخه اموزش انلاینم هست و دیگه نمیتونم معلم و تدریسش ... بشناسم .
شاید این مورد اخری ضرر بزنه 😑🥲😐نظر شما چیه؟
کار خوبیه مدرسه عوض کردن؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگه تجربه ای دارید بگید 💚🌱
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیاYegane Dehqan سلام انلاین بودن رو کلا از سرت بیرون کن .حضوریه:confused_face: :confused_face:
-
Yegane Dehqan سلام به نظرم مدرست رو عوض نکنید بهتره .خوب و بد همه جا هست .ممکنه مدرسه بعدی معلم های بدتری گیرت بیاد . امسال احتمالا مجازی هست و راحت می تونی کلاسای به درد نخور رو بپیچونی. و تو اینترنت فیلم ببینی.سعی کن سر کلاس معلمایی بهت گیر میدن پر حرف نباشی و خودتو مظلوم و تابع قوانین نشون بدی😉😂. ببین فقط با تو بد رفتار می کنن؟!چرا این طوری رفتار می کنن؟!
منم که مدرسه ی خوبی می رم احساس می کنم همهی معلمها خوب نیستن معلمهایی هم داریم که تدریسشون اصلا خوب نیسیا اباصالح المهدی ادرکنی چون که تو درسی مثل زیست که من روانی زیستم و اطلاعاتم خوبه تو زیست و اشتباهاتی رو اصلاح میکنم بدش میاد معلم😂
به خودم قوووول دادم اصلا دیگه حرف نزنم و فقط تو امتحانا شرکت کنم . -
Yegane Dehqan سلام انلاین بودن رو کلا از سرت بیرون کن .حضوریه:confused_face: :confused_face:
sina bigdeli حضوری باشه که نمیرم😁
چه چیزی بالاتر از سلامتی؟
تدریس بی کیفیت ؟😂😐 -
تدریس بی کیفیت ؟😂😐Yegane Dehqan خیلی الان لذت داره دوتا معلم زیست و شیمی شما الان این تاپیک را ببینند😁😁
-
چرا وقتی راه ابریشم داری نگران معلم مدرسه ای؟
amirmohammad shakeri اصلا به تدریس اونا اهمیت نمیدم که .
فقط تو مخی بودن ۲، ۳ تا معلم رو مشکله منه که اونم من به خودم قول دادم هر چی میگن بگم باشه ، حتی اگه ناحق میگن .
اونا که کوتاه نمیان ، من باید خانمی کنم و کوتاه بیام😌😂😁 -
تدریس بی کیفیت ؟😂😐Yegane Dehqan اون طور که من شنیدم شدیدا برخورد میشه با کسایی که غیبت کنن
-
Yegane Dehqan خیلی الان لذت داره دوتا معلم زیست و شیمی شما الان این تاپیک را ببینند😁😁
arthur morgan ببینن 😂
اصلا آلاء رو نمیشناسن .
نمیگن کلااا بَدَن .میگم هی خوب میشن و بی دلیل بد میشن .
-
Yegane Dehqan اون طور که من شنیدم شدیدا برخورد میشه با کسایی که غیبت کنن
sina bigdeli 😐عا؟
-
sina bigdeli 😐عا؟
Yegane Dehqan واکسن کوبایی هم قراره بهمون بزنن فک کنم
-
Yegane Dehqan واکسن کوبایی هم قراره بهمون بزنن فک کنم
sina bigdeli نشنیده بودم !😶
خدا رحم کنه -
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on