تموم کردن راه ابریشم تا قبل عید
-
جای نگرانی نیست، آلا فکر همه جاشو کرده و از طرفی چون اولین سال راه ابریشم نیستیم پس درنتیجه آزمون و خطاها انجام شده پس بیشتر باید خیالمون راحت باشه
تنها کاری ک باید انجام بدیم اینکه با برنامه پیش بریم و درسمون رو بخونیم(بدون درگیر حاشیه شدن)
[ تایمای استراحت و تفریح هم حتی داریم]Sarah Ghanaatiyan
بله من ک ب آلا اعتماد دارم ولی سوالم اینه ک توی برنامه خودشون تا قبل عید تموم میشه و بعد عید جمع بندیه؟چون فکر میکنم توی برنامه سال گذشته فرسنگ نهم بعد عید و تا اواخر اردیبهشت بود.(الان برنامشو ندارم..ولی قبلا دانلود کرده بودم و فکررر کنم تا 24اردیبهشت اینا بود..مطمئن نیستم)خب بعد عید واقعا خوندن مطلب جدید سخته..بیشتر کسایی ک کنکور دادن ه،ینو میگن و میگن بعد عید بشینید حسابی جمع بندی و مرورو کنید و تست ها و آزمون های جمع بندی بزنید. -
Sarah Ghanaatiyan
بله من ک ب آلا اعتماد دارم ولی سوالم اینه ک توی برنامه خودشون تا قبل عید تموم میشه و بعد عید جمع بندیه؟چون فکر میکنم توی برنامه سال گذشته فرسنگ نهم بعد عید و تا اواخر اردیبهشت بود.(الان برنامشو ندارم..ولی قبلا دانلود کرده بودم و فکررر کنم تا 24اردیبهشت اینا بود..مطمئن نیستم)خب بعد عید واقعا خوندن مطلب جدید سخته..بیشتر کسایی ک کنکور دادن ه،ینو میگن و میگن بعد عید بشینید حسابی جمع بندی و مرورو کنید و تست ها و آزمون های جمع بندی بزنید.نسیم بابایی بله بله
پارسال هم کل فروردین جمع بندی ۱۰ ام و ۱۱ام بود .
برای هر زمانی برنامه میده خوده آلا فقط باید صبر کنیم . -
Sarah Ghanaatiyan
بله من ک ب آلا اعتماد دارم ولی سوالم اینه ک توی برنامه خودشون تا قبل عید تموم میشه و بعد عید جمع بندیه؟چون فکر میکنم توی برنامه سال گذشته فرسنگ نهم بعد عید و تا اواخر اردیبهشت بود.(الان برنامشو ندارم..ولی قبلا دانلود کرده بودم و فکررر کنم تا 24اردیبهشت اینا بود..مطمئن نیستم)خب بعد عید واقعا خوندن مطلب جدید سخته..بیشتر کسایی ک کنکور دادن ه،ینو میگن و میگن بعد عید بشینید حسابی جمع بندی و مرورو کنید و تست ها و آزمون های جمع بندی بزنید.نسیم بابایی سلام.آلاء هم پارسال همین کار رو کرد یعنی برای بعد عید فقط درگیر جمع بندی و مرور بود البته بین جمع بندی پایه و جمع بندی کل کنکور فرسنگ نهم بود که درباره دوازدهم بود که اونم حجم زیادی نداشت.
-
سلااامم
بچه ها من ی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده..اینکه بچه ها میگفتن از مهر دوباره دهم رو میخونیم درسته؟ و اگر آره یعنی کامل کامل؟همینطوری ک تابستون خوندیم؟ و اینکه خب11و12هم هست..ب نظرتون وقت میکنیم همشون رو خوب بخونیم؟ و اینکه همه توصیه میکنن تا قبل عید تموم کنیم و دیگ بعد عید رو بزاریم برای مرور و جمع بندی و اینا..خب اینطوری وقت میشه؟..خب کار مدرسه و تایمی ک صبح خود کلاسای مدرسه میگیره هم هست..بعد خب اگر دیدن درسنامه ها بخواد کلی وقت بگیره ما کی بشینیم خودمون خوب بخونیم؟..نمیدونم واقعا گیج شدم..اگر میشه نظراتتون رو بگید..ب نظرتون چیکار کنیم ک هم ب برنامه راه ابریشم برسیم و درست و کامل هرچیزی ک تو برنامه گفتنو انجام بدیم هم کارهای مدرسه هم مرور؟ و اینکه ب نظرتون چیکار کنیم ک تاقبل عید تموم شه؟ ..کنکوری های1400هم تجربیاتتون رو بگید لطفا..واقعا بهش نیاز داریم..خیلی ممنون از همگینسیم بابایی راه ابریشم همونطور که اطلاع دارید دارای 9 فرسنگه
و تا 28 اسفند، خوانش و تست زنی فرسنگ هشتم تموم میشه
در دوران عید جمع بندی تفتان رو داریم که میتونید استفاده کنید
بعد از عید، شروع فرسنگ نهم هستش که فقط اتمام کتاب های دوازدهمه و هیچ مطلبی از دهم و یازدهم در اون وجود نداره -
سلااامم
بچه ها من ی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده..اینکه بچه ها میگفتن از مهر دوباره دهم رو میخونیم درسته؟ و اگر آره یعنی کامل کامل؟همینطوری ک تابستون خوندیم؟ و اینکه خب11و12هم هست..ب نظرتون وقت میکنیم همشون رو خوب بخونیم؟ و اینکه همه توصیه میکنن تا قبل عید تموم کنیم و دیگ بعد عید رو بزاریم برای مرور و جمع بندی و اینا..خب اینطوری وقت میشه؟..خب کار مدرسه و تایمی ک صبح خود کلاسای مدرسه میگیره هم هست..بعد خب اگر دیدن درسنامه ها بخواد کلی وقت بگیره ما کی بشینیم خودمون خوب بخونیم؟..نمیدونم واقعا گیج شدم..اگر میشه نظراتتون رو بگید..ب نظرتون چیکار کنیم ک هم ب برنامه راه ابریشم برسیم و درست و کامل هرچیزی ک تو برنامه گفتنو انجام بدیم هم کارهای مدرسه هم مرور؟ و اینکه ب نظرتون چیکار کنیم ک تاقبل عید تموم شه؟ ..کنکوری های1400هم تجربیاتتون رو بگید لطفا..واقعا بهش نیاز داریم..خیلی ممنون از همگینسیم بابایی دقیقا این یکی از سوالات من بود ولی صددرصد یه تفاوتی با پشت کنکوریا داریم الا تایمایی که باید برای مدرسه بزاریم رو هم در برنامه لحاظ میکنه...و قبل عید هم صد در صد جمع بندیه....و اینکه احتمالا تایم مطالعاتیمونو از مهر تا اسفند بالاتر میبره نسبت به تابستان.
-
سلام، بنظرم بهترین کار اینه که با آینده کاری نداشته باشی، بذار همه چی روند طبیعیشو طی کنه تو فقط سعی کن هر روز طبق برنامه و برنامه ریزیت برو. آینده با گذشت زمان واضح میشه
-
بله درست میگید..باید صبر کرد..مطمئنا برنامه ریزی آلا کمکمون میکنه..و ی چیز دیگه..برای ماهایی ک فقط پک اختصاصی هارو گرفتیم توی برنامه ریزیشون برامون تایم خالی میزارن ک خودمون عمومی هاروهم بخونیم دیگ ن؟منظورم اینه ک برنامه کل روز رو ک پرنمیکنن با اختصاصی ها؟..امیدوارم ی جوری برنامه ریزی بشه ک هرروز ب اندازه کافی تایم خالی داشته باشیم هم برای کارهای مدرسه هم عمومی ها..کاش فقط نگن توی جبرانی ها بخونید
-
بله درست میگید..باید صبر کرد..مطمئنا برنامه ریزی آلا کمکمون میکنه..و ی چیز دیگه..برای ماهایی ک فقط پک اختصاصی هارو گرفتیم توی برنامه ریزیشون برامون تایم خالی میزارن ک خودمون عمومی هاروهم بخونیم دیگ ن؟منظورم اینه ک برنامه کل روز رو ک پرنمیکنن با اختصاصی ها؟..امیدوارم ی جوری برنامه ریزی بشه ک هرروز ب اندازه کافی تایم خالی داشته باشیم هم برای کارهای مدرسه هم عمومی ها..کاش فقط نگن توی جبرانی ها بخونید
نسیم بابایی اگه پک عمومی رو نداری خب وقتی الا برنامه میده و توی برنامه عمومی و تخصصی با هم هست .
از همین برنامه میتونید استفاده کنید دیگه .
انگار خودتون تو برنامه عمومی هم گذاشتین
متوجه منظورم شدی؟ -
نسیم بابایی اگه پک عمومی رو نداری خب وقتی الا برنامه میده و توی برنامه عمومی و تخصصی با هم هست .
از همین برنامه میتونید استفاده کنید دیگه .
انگار خودتون تو برنامه عمومی هم گذاشتین
متوجه منظورم شدی؟Yegane Dehqan
بله متوجه شدم..درست میگید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد