امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقاد از تدریس اقای ثابتی در راه ابریشم
-
سلام
احتمالا بعضی از دوستان متوجه شدن که تدریس اقای ثابتی توی راه ابریشم نسبت به تدریسشون توی صفر تا صد ها ضعیف شده .ابتدای تابستان که اول با هندسه شروع کردیم یه سری از دوستان هم گفتن که تدریس ایشون افت کرده ، با خودم گفتم شاید چون ایشون تخصص شون حسابان هست شاید به همین دلیل یکم ضعیف تر تدریس کردن اما وقتی به حسابان هم رسید متاسفانه شاهد همین وضع بودیم ، تدریس های با ریتم بسیار تند و سریع انگار معلم عجله داره یا وقت کم اورده برای ارائه محتوا ، و یه چیز دیگه اونم این که مثلا ما میبینیم توی ۲۰ تا فیلم معلم با یه شکل و لباس داره تدریس میکنه و نشون میده مدت زیادی رو ایشون در یه روز به تدریس سپری کردن ،و مشخصه که دبیر ، رفته رفته از کیفیت تدریسش میاد پایین ، از آلا خواهش میکنم که سریع به پایان رسوندن محتوا راه ابریشم رو فدای کیفیت کیفیت تدریس نکنه ، این همه انتقاد کردم و الان هم وقتشه مطقابلا هم از تدریس بی نظیر استاد پویان نظر و کازرانیان تشکر کنم
-
احسنت
-
راست میگه لطفا استاد ثابتی با طومانینه بیشتر تدریس کنند و همه نکاتو کاملتر کار کنن
-
سلام، حرفت خیلی جالبه چون من دقیقا نظرم برعکسه، نوع تدریس آقا ثابتی() که مثل همه فیلماش یکیه و با تکرار، هرکسی رو غلتک میافته. درباره نکات هم که، نکاتی که آقا ثابتی میگه بعضا خیلی بیشتر از مثلا صفر تاصد و نکته وتست حسابان۱ که خودم دیدم هست. تا اونجایی که من پرسیدم شما اولین منتقد نکته های ایشون هستین
-
تحقیقات نشون میده 10 تا 15 درصد هر جامعه، هر کاری کنی بازم ساز مخالف میزنن...
-
امیر رضا فتح اللهی در انتقاد از تدریس اقای ثابتی در راه ابریشم گفته است:
سلام
احتمالا بعضی از دوستان متوجه شدن که تدریس اقای ثابتی توی راه ابریشم نسبت به تدریسشون توی صفر تا صد ها ضعیف شده .ابتدای تابستان که اول با هندسه شروع کردیم یه سری از دوستان هم گفتن که تدریس ایشون افت کرده ، با خودم گفتم شاید چون ایشون تخصص شون حسابان هست شاید به همین دلیل یکم ضعیف تر تدریس کردن اما وقتی به حسابان هم رسید متاسفانه شاهد همین وضع بودیم ، تدریس های با ریتم بسیار تند و سریع انگار معلم عجله داره یا وقت کم اورده برای ارائه محتوا ، و یه چیز دیگه اونم این که مثلا ما میبینیم توی ۲۰ تا فیلم معلم با یه شکل و لباس داره تدریس میکنه و نشون میده مدت زیادی رو ایشون در یه روز به تدریس سپری کردن ،و مشخصه که دبیر ، رفته رفته از کیفیت تدریسش میاد پایین ، از آلا خواهش میکنم که سریع به پایان رسوندن محتوا راه ابریشم رو فدای کیفیت کیفیت تدریس نکنه ، این همه انتقاد کردم و الان هم وقتشه مطقابلا هم از تدریس بی نظیر استاد پویان نظر و کازرانیان تشکر کنم
شاید شما تجربی باشی نمیدونم ولی من ریاضیم.
اتفاقا به نظرم خیلی بهتره. درسنامه خیلی سریع (ولی کامل) درس داده میشه با یه تعداد تست اموزشی معقولانه بعدش تست های تسلط
قسمتای قشنگ ماجرا تازه تو تستای تسلط شروع میشه
خلاصه که من اتفاقا با این سبک تدریس استاد حال میکنم. درسنامه ها و تست های سطح پایین (اموزشی) سرییع تموم میشه و بعد تست های تسلط میاد.
برای هندسه هم من اول فرسنگ این مشکل شما رو داشتم. استاد تو هندسه سطحش یکم بالاس و شما شاید بعضی مواقع توضیح استاد رو نفهمی که کاملا طبیعیه. یکم بیشتر باید خودت فکر کنی تا به نتیجه استاد برسی
-
amirmohammad shakeri در انتقاد از تدریس اقای ثابتی در راه ابریشم گفته است:
سلام
شاید شما تجربی باشی نمیدونم ولی من ریاضیم.
اتفاقا به نظرم خیلی بهتره. درسنامه خیلی سریع (ولی کامل) درس داده میشه با یه تعداد تست اموزشی معقولانه بعدش تست های تسلط
قسمتای قشنگ ماجرا تازه تو تستای تسلط شروع میشه
خلاصه که من اتفاقا با این سبک تدریس استاد حال میکنم. درسنامه ها و تست های سطح پایین (اموزشی) سرییع تموم میشه و بعد تست های تسلط میاد.
برای هندسه هم من اول فرسنگ این مشکل شما رو داشتم. استاد تو هندسه سطحش یکم بالاس و شما شاید بعضی مواقع توضیح استاد رو نفهمی که کاملا طبیعیه. یکم بیشتر باید خودت فکر کنی تا به نتیجه استاد برسی
و یه چیز دیگه .اگر رشته ریاضی متاسفم. استاد پارسال تقریبا همه صبط های رشته ریاضی رو انجام داده و نمیاد دوباره همه چی رو از اول شروع کنه بگه. فوق فوقش چنتا ویدیو جدید میاد همین
-
amirmohammad shakeri
این دوستمون دارن میگن هندسه و حسابان 1
ما تجربیا حسابان که نداریم هندسمون هم چیز خاصی نداره
قبلا راه ابریشم تجربیا درواقع فقط تست و تورق بود که همونم سطحش خیلی بالاس
تستا زیاد و کیفیتش بینظیره چون استاد اون سال درسنامه برا تجربیا ضبط نکرده بود باعث شد بخش عمده تواناییشون رو بذارن رو حل تست برای تجربیا
بنظرم درسنامه امسالی که اقای ثابتی دارن ضبط میکنن برا تجربیا عالی شده و خودمم تاثیر مستقیمش رو دیدم و باعث شده ریاضیم و دیدم به ریاضی خیلی عوض بشه -
نظر همه محترمه ، شاید چیزی که الان من فهمیدم رو دوستان چند وقت دیگه بفهمن و واقعا تعصب کور کورانه بعضی هارو درک نمیکنم ، ولی به هر حال نظر هر کی محترمه
-
amirmohammad shakeri به نظرت اونایی که امسال وارد دوازدهم میشن هم اینجور تدریس کوتاه براشون مناسبه ؟ چون برا اولین باره که میخوان درس دوازدهم رو یاد بگیرن اگه درسنامه مختصر ارائه بشه ، حالا هزاری هم تست تسلط و غیره براش حل بشه ، به نظرت جای اون اموزش اولیه درسنامه رو میگیره به نظرت؟
-
امیر رضا فتح اللهی
سلام
دوست عزیز
نظرات تعصبی داده نشد.
راه ابریشم رشته ریاضی استاد ثابتی پارسال ضبط شده و امسال کمی در تست ها استاد گفتن آپدیت دارند.
بالغ بر ۶۶۰۰ تست در ریاضیات ریاضی حل شده توسط استاد
که با روزی ۲ یا ۳ ساعت ضبط کردن بعید میدونم این حجم از کار میتونست تموم بشه...!
بنظرم اگر نمیتونیم تشکر و قدردانی کنیم، حداقل انتقاد نا به جا و کور کورانه هم ندیدم!
ضمنا کاملا واضحه که راه ابریشم استاد قابل مقایسه با صفر تا صد نیست. -
اگه استاد کند کار کنه اونوقت چطور میبایست برای کنکوریای 1400 فیلم ها اماده میشد فصل قبل کرونا و تعظیلی ها خیلی زیاد بوده و کار ها طبق روال نبوده استاد مجبور به بالا بردن سرعت بوده .
-
mahan alizadeh
اخه عزیز اصن ریاضی که ما تجربیا میخونم۹۰ درصدش حسابانه دیگه چطور حسابان نداریم
فقط اسم کتاب ریاضیه -
Amir Shafie
توی فیلم معرفی راه ابریشم گفتن این بسته هم به درد دانش اموزان قوی میخوره و هم به درد کسی که پایه ضعیفی داره و در کل ضعیفه تو این درسبه نظر شما یه دانش اموز ضعیف هم میتونه یا این ریتم بسیااار سریع استاد مثل دانش اموز قوی پیشرفت کنه آیا ؟
دوما دوست عزیز وقتی از یه نفر انتقاد میکنی دلیل بر این نمیشه که زحماتش رو زیر سوال ببری . انتقاد همیشه میتونه سازنده باشه و هیچ انسان و حتی هیچ دبیری کامل نیست ، بلکه دبیر و دانش اموز به کمک هم جلو میرن و یه جورایی مکمل یک دیگرن
-
امیر رضا فتح اللهی خیلی از نحوه حرف زدنت خوشم اومد ...
-
امیر رضا فتح اللهی با این حرفاتون نظر منو عوض کردین من میخاستم ریاضی تجربی آقای ثابتی رو بگیرم الان بگیرم یا نه ؟
-
مصطفي عباسیان دوست عزیز خودت بسنج ببین سطح ریاضیت در چه حده ، چون راه ابریشم برای دانش اموز سطح متوسط به بالا خیلی میتونه کمک کننده باشه و شاید اگه یکم تو مباحث اولیه لَنگ میزنی بهت توصیه نمیکنم ( البته این فقط نظر منه و نظر دوستان هم قطعا معیاره ) راه ابریشم بگیری .
-
amirmohammad shakeri به نظرت اونایی که امسال وارد دوازدهم میشن هم اینجور تدریس کوتاه براشون مناسبه ؟ چون برا اولین باره که میخوان درس دوازدهم رو یاد بگیرن اگه درسنامه مختصر ارائه بشه ، حالا هزاری هم تست تسلط و غیره براش حل بشه ، به نظرت جای اون اموزش اولیه درسنامه رو میگیره به نظرت؟
شاید شما ادم اهل درسنامه باشی. واسه همین خوشت نیومده
من خیلی از درسنامه تو ریاضیات خوشم نمیادمبحث یکنوایی توابع و بخش پذیری حسابان و گسسته مبحث استدلال و بخش پذیری رو برای اولین از روی راه ابریشم خوندم. خیلی مشکلی نداشتم و ندارم قعلا
-
امیر رضا فتح اللهی شما رو نمیدونم ولی ، ریاضی تجربیا که درسنامش خیلیم زیاده ، من باز ترسم از اینه ک نرسیم بخونیم همرو ، حتما میخوان اضافه کنن چون تجربیام اولش نداشت،الان خوبه ، من پیشنهاد میکنم اگر متوجه نشدین کلیپ های صفر تا صد آقای ثابتیو ببینید ، بعد تستای راه ابریشمو بزنین ، احتمالا تا مهر تغییر بدن
البته برای ما هنوز ۲ تا فرسنگ اول درسنامش کامله که حدودا ۴۰ تا کلیپه به همراه تستشو... تدریس کتاب ، و تدریس اصلیم که مبحثیه