سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اگر شما جای من بودید با کدوم مشاوره برمیداشتین؟
-
با تیمی که مدیرش رتبه تک رقمی چندسال قبل بوده و حدود 400 مشاور داره که رتبه های زیر 1000 هستن و خودش شخصا اموزش داده(تیم دکتر رحیم زاده که تعریفش رو زیاد شنیدم)
یا رتبه 2 رقمی کنکور 1400 که خودش شخصا مشاوره میده؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
مهشید حسن زاده 0 درمورد اون تیمه همه چیزش خوبه.. فقط ریسکش اینه که ممکنه بعضی مشاوراش خوب نباشن و مسئولیت پذیر نباشن
و اینکه من نمیدونم اون رتبه 2 رقمی کنکور امسال میتونه خوب مشاوره بده یا نه چون تجربه مشاوره نداشته اخه
نمیدونم چیکار کنم -
Nrjs D آها
منم دقیقا براهمین گفتم
چون خودمم اخیراخیلی دنبال مشاور گشتم وهمین دلیل باعث شدنتونم به خیلی ازین موسسات اعتماد بکنم
بااین حال ملاکت خروجی هرمشاور وضمانت پشتیبانی موسسه باشه که اگه راضی نبودی برات مشاورتوعوض کنه قطعا
چون این حق توعه که داری هزینه میکنی چه انرژی چه زمان -
Nrjs D
سلام بنظر من اول نظرات کسایی رو بگیر که اینا مشاورشون بودن اگر خوب بودن انتخاب کن .
من خودم به شخصه گزینه دوم رو انتخاب میکنم چون با خود اون فرد دارم صحبت میکنم نه کسایه دیگه ،چون ممکنه اونا مشاوره هاشون خوب نباشه -
Fariba Arbabi ولی آقای علیرضا افشار خیلی خوبه اونم بیار جز گزینه هات
-
Fariba Arbabi این چرا ویرایش نداره
بعد خط دوم اگر جفتشون از نظر بچه ها یجور و در یه سطح بودن من گزینه دوم رو انتخاب میکنم -
Nrjs D
درود
پیام یکی از مشاوران خوب و پر سابقه :
کنکوریهای ۱۴۰۱
عمه درمانی(نامی عامیانه برای معضل مشاورنماها)این روزها شاهد گسترش فراوان افراد و موسسات غیر مجاز مدعی مشاوره در زمینه های رفتاری و تحصیلی هستیم.یکی از پدیده های رایج این روزها شیوع گسترده پدیده عمه درمانی است .برای درک بهتر این واژه باید واژه مشاور را تعریف کرد تا تفاوت آن با عمه درمانی مشخص شود.
مشاور فردی است که در یکی از رشته های روانشناسی و مشاوره(با گرایش های مختلف )حداقل تا مقطع فوق لیسانس تحصیل کرده و پس از گذراندن دوره های کارگاهی ویژه و کارورزی زیر نظر مراکز معتبر و مجاز در یکی از زمینه های مشاوره تخصص پیدا می کند.و در ادامه عضو رسمی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره است.و اما ویژگی های عمه درمان ها
۱.ممکن است در هر رشته ای اعم از مهندسی،علوم پزشکی؛علوم پایه،علوم انسانی و...حتی تحصیلات عالی مثل دکتری از یک دانشگاه معتبرداشته باشند ولی در هیچ یک از گرایش های روانشناسی و مشاوره تحصیل نکرده اند
۲.این افراد متاسفانه با نظریات روانشناسی آشنایی نداشته و فقط هر به ذهنشان برسد و یا تجربه کرده باشند به مراجع انتقال می دهند بدون این که به تفاوت های فردی توجه داشته باشند.
۳.ویژگی دیگر این ها تخریب مرتب مشاورین رسمی و معتبر است. چون از جانب آنها به شدت احساس خطر می کنند (خوشبختانه با ابلاغیه جدید سازمان نظام روان شناسی و مشاوره امکان پیگیری قضایی این افراد فراهم شده است)
۴.محل کار این افراد معمولا مکان های شیک و مرتب در محله های خوب شهر ولی بدون مجوز است.و یا مجوزی که دارند برای مشاوره نیست بلکه برای برگزاری کلاس و یا هر چیزی غیر از مشاوره است.
۵.بسیاری از عمه درمان ها مدعی گره گشایی از انواع مشکلات هستند و در همه گرایش های مشاوره خود را صاحب نظر می دانند.
۶.در مشاوره بسیاری از اوقات آن چنان با حرارت صحبت می کنند که مراجع قانع شود برای ادامه کار
۷.ضمانت هایی مبنی بر به نتیجه رسیدن مشکلات فرد می دهند که مبنای علمی نداشته و بعدا هم پاسخگو نیستند.
۸.تعرفه مشخصی ندارند ؛یعنی نرخ خدمات ادعایی از مرجع رسمی تعیین نشده است.
۹.به شدت به مراجعین خود تاکید می کنند که اطلاعات و شیوه های آنها را محرمانه نگهدارند.و در مورد مهارت های که به آنها آموزش می دهند با کسی صحبت نکنند.
۱۰.هیچ مکان و یا سازمان مشخصی برای شکایت از کار و رفتار آن ها وجود ندارد.
۱۱.بیشترین تعداد این نوع مشاوره ابتدا در زمینه مشاوره تحصیلی و کنکور و سپس خانواده مشغول به کار هستند.
۱۲.در زمینه مشاوره کنکور مرتب با آمار و ارقام سعی در قانع سازی مراجع را دارند.و اما راهکار
۱.قبل از مراجعه برای مشاوره حتما تحقیق کنید که مشاور مورد نظر حتما مشاور رسمی و دارای مجوز باشد.
۲.تعرفه دریافتی را با ابلاغیه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره چک کنید تا هماهنگ باشد.
۳.از مشاور مربوطه مجوز لازم را مطالبه کنید.
۴.صرف مدرک دکتری و یا رتبه دانشگاهی افراد شما را گول نزند.
۵.انسان ها هر کدام خلقت منحصر به فردی دارند و لزوما تجربه یک یا چند نفر حتما نمی تواند برای شما هم همان نتیجه را به دنبال داشته باشد.
۶.در انتخاب مشاور نهایت دقت را داشته باشید تا گرفتار مشاورنماها(عمه درمانی)نشوید.برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
. -
Nrjs D سلام در مورد گزینه اول چیزی نمیدونم ولی درمورد گزینه دوم من خودم با رتبه های ۹۹ پارسال مشاور داشتم اصلا خوب نبود هیچی بلند نبود جز بودجه بندی درسا به نظر من مشاور باید تجربه کافی رو داشته باشه صرفا کسی که رتبش خوبه نمیتونه مشاور باشه