امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نمیدونم چیکار کنم راه ابریشمو
-
Shqw yeqq سلام
این اشتباه رو نکنیاااا
تو درس دو استاد درجههههه ۱ رو خریدیییی .
یعنی ببین خدا خواسته تا بتونی زیست و شیمی ابریشم بخری تا بتونی بالای ۸۰ بزنییی .
نکن این کار رو .حالا بشین یکی دو قسمت ببین از تدریسشون رو ، اونموقع میهفمی که این دو تا استاد محشرن
-
Shqw yeqq در نمیدونم چیکار کنم راه ابریشمو گفته است:
سلام بچها
من چند روز پیش شیمی و زیست راه ابریشم خریدم
ولی مشاورم ردش کرد
خیلی ناراحتم انقدر خرج کردم
نمیدونم چیکار کنم
به مامان بابام چی بگم تو این شرایط اقتصادی
میشه اکانتمو بدم یکی نصف قیمت بهش یا چی؟؟؟
حالم دیگه داره از این سال کنکور بهم میخوره🥺``` -
سلام، وظیفه مشاور اینه که بگه چطور درس بخونی، نه اینکه با کی درس بخونی
منم سال پیش یه مشاور داشتم که یه حرفی زد که ناخودآگاه زدم زیر خنده و دیگه ولش کردم(گفته بود بیا ریاضی و فیزیک تو با استاد فلانی برو و شیمی رو هم در خفا بخون...)
الان مد شده که مشاور تبلیغ یه دبیر رو میکنه و بعد یه درصدی از پولی که شما به اون دبیر دادی میره تو جیب مشاور. -
Shqw yeqq به نظزم خیلی خوبن مخصوصا اقای موقاری حتما بخون تو یه چیز عالی هم که داشته باشی به اندازه ی چیز موثری که ازش استفاده میکنی نتیجه میگیری و به قول خودت خرج کردی شانس امنحان رو بده و خودت بهتر میتون یتعیین کنی چی برای خوندنت و ارتباطط و فهمت بهتره نه مشاوری که خلقیات یا حتی دل مطالب درسی رو کمتر از تو میدونه
-
مرررسی از راهنماییت
مشاورمو لغو کردم و خیالم راحت شد -
توی کنکور اصل خود تویی تویی که تصمیم میگیری خوب تلاش کنی یا که نه وگرنه مطالب درسی که برای کنکور هست یکیه هر معلمی به هر نحوی میتونه بیانش کنه زیاد وسواس خرجش نکن که اگر زمان رو از دست دادی هیچ مشاور و دبیری با هر سطح معلوماتی نمیتونه کمکت کند.(منبع یکی دبیر یکی کنکور یکی)
-
شیمیراه ابریشم که عالیه
-
Amir Shafie سلام، چطور آلاء رضایت نداره.....مثلا من الان راه ابریشم رو خریداری کردم و پشیمان شدم چه ایرادی داره که من میخوام بفروشمش و خروج از اکانت رو بزنم....یعنی دیگه من ازش استفاده نمیکنم و فقط اونی که از من خریده ازش استفاده میکنه.
-
رضا لطیفی 0 پس بنظرم هیچ اشکال شرعی نداره... همچنین پارسال یکی خواست بفروشه به اون گفتم که آیا اشکال شرعی نداره، گفت که از یکی که تو حوزه علمیه هست سوال کردم و گفت اشکالی نداره.
-
رضا لطیفی 0 سلام
اینو خود مجموعه تعیین میکنه که مشکل شرعی داره یا ن
توی خود سایت قسمت سوالات نوشته شده راضی نیستن فرد دیگه ای استفاده کنه جز اونی ک از سایت تهیه کرده -
راه ابریشمو نخریدم ولی به طورر کل استادای الا از هر مجموعه دیگه ای بهتر و کامل تر یاد میدن مو به مو موضوعاتو باز میکنن بعدم همچی به دانش اموز و تلاش و استعدادش بستگیی داره پنجاه درصد استاده پنجاه درصد دانش اموز
رببطیم به این استاد خوبه اون بده نداره
چند جلسه فیلمشو نگاه کن متوجه میشی -
0-0ftm تو قسمت قوانین و مقررات اصلا چنین چیزی ننوشته.....بعد شما میگی تو قسمت سوالات کجاس به ما نشون بده.....بعد یک چیز دیگر، من میگم وقتی میخوام بفروشمش دیگه ازش استفاده نمیکنم یعنی خروج از اکانت رو میزنم و اونی که از من خریده همه اطلاعات اکانت رو ب اسم خودش میکنه.
-
رضا لطیفی 0
از مدیر بپرس
@مدیر-محصول-ابریشم -
رضا لطیفی 0 یعنی انگار داری میگی کسی که یک ماشین خریده دیگه نمیتونه بفروشه....اصلا چنین چیزی عقل اون رو قبول میکنه؟..
-
رضا لطیفی 0 ب نظر منم مشکلی نداره ولی مدیرو منشن کردم بزار خود مدیر راهنماییت کنه
-
رضا لطیفی 0 خب حرف شما مثل این میمونه که مثلاااااا کسی برداره ماشین باباش رو بدون اینکه خبر بده بهش و از راه خلاف ، ماشین رو بفروشه .
خب وقتی باباعه بفهمه آیا اون آدم رو زنده میزاره؟
یا باباهه وایمیسته و نگاه میکنه ؟؟؟
بالاخره که یه خشم و عصبانیتی تو باباهه هست با این کار دیگه ؟؟؟
نه؟؟؟
چون ماشین واسه باباعه هست و باید از اون اجازه گرفته بشه . -
Yegane Dehqan
بنظرم نظراتمون عصبیش میکنه ما ک اونقدر اگاهی نداریم مدیرومنشن زدم خودش توضیح میده -
Yegane Dehqan بله درسته.
-
فاطمه رحیمی چرا عصبی ؟
دعوا نداریم که فاطمه جون
حالا من نظرم رو گفتم و صبر کنید تا آقای یزدانی بیاد .