دسته بندی های آلاخونه
-
سلام بچه ها
به نظر شما دسته بندی هایی که برای آلاخونه ایجاد کردیم
تاپیک ها رو خوب تفکیک می کنه؟
اگه شما بودین و می خواستین دسته بندی ها رو تغییر بدین
چه شکلی تغییر میدادین؟
چه دسته های جدیدی ایجاد می کردین یا حذف می کردین؟همه نظرات شما خونده میشه و بررسی میشه
ممنون که تو ساختن آلاخونه کمکمون می کنیدشاید یه تاپیک موقت باشه
-
سلام بچه ها
چه شکلی تغییر میدادین؟
چه دسته های جدیدی ایجاد می کردین یا حذف می کردین؟همه نظرات شما خونده میشه و بررسی میشه
@m-an
سلام خانم مدیر
به نظر من یه بخشی باشه که زمان استفاده هر فرد از آلاخونه در روز ودر هر ماه برای خودش مشخص بشه تا زمانش رو مدیریت کنه.
اعتبار های درسی و غیر درسی هم مشخص بشه.
ممنون از زحماتتون -
سلام بچه ها
چه شکلی تغییر میدادین؟
-
سلام
من یک دوماهی بیشتر نیست وارد انجمن شدم
دوتا نظر داشتم شاید مربوط به دسته بندی نباشن ولی به نظرم قابل توجهنتاپیک های راهنمای انجمن وجود داره اما توی چندین تاپیک نوشته شده و برای هر تازه وارد در انجمن پراکنده هست
خیلی خوب میشه اگه یه صفحه کاملا جامع و روشن وجود داشته که خوب کار با انجمن روکامل توضیح بده (اگر هم حاوی یک فیلم توضیح باشه که عالی میشه.)
چون هر روز و هر روز مثلا من که رشته ریاضی هستم برای درس زیست منشن می شوم.
یا اینکه خیلی طول کشید تا کار با انجمن مثل عضویت در گروه ها-منشن کردن دنبال کردن تاپیک ها و... رو یاد بگیرم.
شاید هنوز هم کامل بلد نباشم.و اینکه بعضی دانش آموزان وارد حاشیه های درسی مثل انتخاب منبع یا و ... نمی شوند.
اگر گروه های جدیدی هم مخصوص منشن کردن اینجاد شوند که اگر کسی سوالی درباره انتخاب منبع یا حاشیه های درسی داشت مجبور نباشد همه را منشن کند خوب می شود. -
سلام
این حرفی که میزنم شاید به دسته بندی ربط نداشته باشه ولی فکر کنم مفید باشه
رابط کاربری آلا خونه ضعیف و کار کردن باهاش سخت ه اگه بشه یکم در رابط کاربریش از پیامرسان ها الگو گیری بشه بهتر میشه به ویژه اینستاگرام که شباهت بیشتری دارد
پیام ها هم موقع نظر دادن در تاپیک ها هم پیام ها چند بار نشون داده میشن و ترتیب پیام ها هم بر اساس ساعت و تارخ نیست و اگه اون هم شبیه یه پیامرسان (اینستاگرام) بشه این مشکل حل میشه
اگه هم بشه که خودمون گروه درست کنیم و و اون یه اکیپ باشیم خیلی خوب میشه
دسته بندی ها هم ریز تر بشه مثلا فیزیک دهم و یازدهم و دوازدهم از هم جدا بشن و حتی اگه ریز تر فصل یک فیزیک دهم و...
خلاصه خیلی ممنون از همه شما آلایی ها که دارین برای بهتر کردن این فضا ها و ایجاد فضایی علمی رایگان تلاش میکنید