کتاب تست دهم (رشته ریاضی)
-
سلام میخوام کتاب تست بگیرم برای دهم رشته ریاضی . سطحش متوسط رو به بالا باشه و هم درسنامه هم تست و پاسخنامه داشته باشه . کامل باشه دیگه
ممنون میشم راهنماییم کنید -
سلام میخوام کتاب تست بگیرم برای دهم رشته ریاضی . سطحش متوسط رو به بالا باشه و هم درسنامه هم تست و پاسخنامه داشته باشه . کامل باشه دیگه
ممنون میشم راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ممنون میشم راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra ahmady
فقط سیرتا پیاز -
zahra ahmady
فقط سیرتا پیازAmin Pourmand ممنون
-
ممنون میشم راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهzahra ahmady سلام با توجه به توصیه بچه های ریاضی که من میشناسم و رتبه خوبی آوردن برای عمومی خیلی سبز خوبه برای زبان مبتکران برای دروس تخصصی نشر الگو
البته اینا تستاشون سطح بالاست درسنامه خوبی هم دارن ، حالا باید ببینی خودت با کدوم کتاب راحتی -
ممنون میشم راهنماییم کنیدنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۰، ۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra ahmady سلام
هر کتابی که خودم استفاده میکنم رو میگم
فیزیک خیلی سبز عالیه
میکرو طبقه بندی شیمی سطح بالایی داره
حسابان جامع خیلی سبز (شامل مبحث های دهم بجز فصل اخر مربوط به امار)
ادبیات موضوعی نشر الگو
عربی جامع خیلی سبز
زبان مبتکران دکتر شهاب اناری
اینا همه واسه کسی که پشت کنکوریه هرجور خودتون مایلید -
zahra ahmady سلام با توجه به توصیه بچه های ریاضی که من میشناسم و رتبه خوبی آوردن برای عمومی خیلی سبز خوبه برای زبان مبتکران برای دروس تخصصی نشر الگو
البته اینا تستاشون سطح بالاست درسنامه خوبی هم دارن ، حالا باید ببینی خودت با کدوم کتاب راحتی@roghayeh-eftekhari
ممنون عزیزم . اتفاقا کتابای سطح بالا میخوام -
zahra ahmady سلام
هر کتابی که خودم استفاده میکنم رو میگم
فیزیک خیلی سبز عالیه
میکرو طبقه بندی شیمی سطح بالایی داره
حسابان جامع خیلی سبز (شامل مبحث های دهم بجز فصل اخر مربوط به امار)
ادبیات موضوعی نشر الگو
عربی جامع خیلی سبز
زبان مبتکران دکتر شهاب اناری
اینا همه واسه کسی که پشت کنکوریه هرجور خودتون مایلیدBahram 0 ممنونم مرسی
-
@roghayeh-eftekhari
ممنون عزیزم . اتفاقا کتابای سطح بالا میخوامنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهzahra ahmady خواهش میکنم ، عالیه