امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
همه تا الان دهمو خوندن ؟
-
بچه ها یه سوال ..
الان اگه آلا برنامه مهرماه رو اعلام کنه ،اینجوریه که مخصوص کسایی میشه که از تابستون شروع کردن و دهمو خوندن ؟
تکلیف کسایی که از مهر میخوان استارت بزنن چی میشه پس ؟ -
نه کلا از مهر دوباره از اول شروع میشه
-
برنامه از صفر شروف میشه
-
-
سلام به نظرم شما برنامه آلاء رو ول کنین و خودتون برای خودتون یه برنامه قوی پوشش دهنده هر سه پایه رو استفاده کنید من خودم از برنامه قلم چی استفاده خواهم کرد چون هر سه پایه رو پوشش میده.
-
Mr. Perfect بله. درسته منم میخوام با آزمون گزینه دو پیش برم
-
Atena 0 بله خوبه چون به صورت علمی مرور داره و همه پایه هارو پوشش میده
-
Mr. Perfect برنامه آلا چیزی جدا از برنامه قلمچی نیست
همون برنامه قلمچی رو میاد در تایم لاین روزانه تقسیم میکنه
استراتژی در میان مدت(دو هفته یا سه هفته) پیشروی و مرور دقیقا طبق برنامه قلمچی و گزینه دو قراره باشه -
درسته من نمیگم اشتباه هست ولی اگه آلا بخواد یه برنامه بده از مهر ماه دیگه فکر کنم دهم رو نداشته باشه که اونموقع دیگه به درد کسی که دهم رو نخونده نمیاد که به نظرم برنامه آزمون های آموزشی بهتره
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Mr. Perfect on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Mr. Perfect
سلام وقتتون بخیر،
برنامه ریزی آلاء خوبه و انعطاف پذیره بنظرم اگ یکمی تغییر توش ایجاد کنند و شخصی سازیش کنند براشون مناسب میشه... آخه میدونی این یک برنامه ریزی هستش برای همه... هر کسی باید مطابق تیپ خودش این برنامه رو برای خودش شخصی سازیش کنه
.
.
و موضوع دیگه درباره شخصی سازی، توی این ویس یک سری موضوعات رو درباره تایم استراحت توی برنامه ریزی توضیح دادم:این ویس بدرد همه بچه ها میخوره. @دانش-آموزان-آلاء
اگ موافق بودین + بدین اگ مخالف بودین - بدین و راهکار خودتونو بنوسید خوشحال میشم -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Mr. Perfect on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Mr. Perfect
سلام مجدد، برنامه ریزی از مهر ماه از صفر هستش... ینی از اول هستش...
(تمام مباحث رو از اول کامل پوشش میده... دهم و یازدهم و دوازدهم به طور کامل و اساسی) -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
++
ولی ازنظر من برنامه آلاء نباید زمان بده مثلا ۷۵ دقیقه درس و .... .
منظورم به نظرم برنامه باید مبحثی باشه نه زمانی
-
در بحث هایی که تلاش لازم هست فرد باید نباید در بند زمان باشه.
-
Amirreza Vafaei Moghadam سلام خوبی؟
اره منم موافقم چون فرض بر این گرفتن که تابستون اصلا نبوده و از صفر شروع میشه تا صدمن هم نم نم دارم افسردگی میگیرم️ چون امروز ازمون سه آ رو دادم و چون عقب بودم از برنامه و با این دلیل که از مهر دوباره از صفر شروع میشه خودمو دارم ساکت میکنم 🥲
-
این پست پاک شده!
-
چرا پیامتون رو پاک کردین؟
-
Atena 0 از مهر صفر شروع میشه دلیل اینکه تابستون ب بچه ها برنامه دادن این بود که بچه ها در طول سال راحت باشن وگرنه برنامه ای که میدن هم مدرسه هم ازمون های ازمایشی (به انتخاب خودتون) پوشش میده همه چی لحاظ شده. و از صفر صفر شروع میشه...
-
Mr. Perfect چون دستم خورد و نقل قول خالی ارسال شد
-
آهان فکر کردم انتقاد و پیشنهادی دارین
-
Mr. Perfect نه انتقادی که ندارم و پیشنهادم شخصی سازی برنامه هست که با توجه به شرایط خودتون و ... برنامه رو بچینی .